foto

Noah Danby

  • nar. 24.4.1974 (45 let)
    Guelph, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Můj kámoš špión
2019 She Never Died
Wings Over Everest
2013 Riddick
2009 Darfur
2007 Zmatená duše
2006 Alien Incursion
2004 Ring volný
2003 Book of Mormon Movie, Volume 1: The Journey, The
2002 Recept na vraždu (TV film)
The Brady Bunch in the White House (TV film)
Tuxedo
2001 Lovec policajtů
2000 Lebky
Magická zbraň (TV film)
1999 Detroit Rock City
Rocky Marciano (TV film)

TV seriály

2019 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Beati Bellicosi (S03E13)
2018 Condor (TV seriál)
Death is the Harvest (S01E09)
A Diamond With a Flaw (S01E05)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Familia ante omnia (S03E09)
Co je dole (S03E03)
Ti, kdož vládnou (S03E02)
2017 Salvation (TV seriál)
Lidská zátěž (S01E04)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Mea maxima culpa (S02E11)
2016 American Gothic (TV seriál)
Christina's World (E04)
The 100 (TV seriál)
Ye Who Enter Here (S03E03)
Orphan Black (TV seriál)
The Redesign of Natural Objects (S04E08)
Hell on Wheels (TV seriál)
Two Soldiers (S05E08)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Úniková rychlost (S01E10)
2014 Bitten (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
All Things Must Pass (S02E12)
Doll Parts (S02E11)
další epizody (7)
Hemlock Grove (TV seriál)
Unicorn (S02E08)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Goodbye Blue Sky (S01E07)
The Serpent's Egg (S01E05)
další epizody (5)
Policajt (TV seriál)
Domove, můj sladký domove (S02E01)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
Good Dog (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Čtyřicáté patro (S03E08)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Uvidíme se včera (S04E09)
Den zakladatelů (S04E01)
2009 The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Just a Man (S02E12)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Odměna (S10E15)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Kamelot (S09E20)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část druhá (S09E11)
2005 4400 (TV seriál)
Tíha světa (S02E03)
Smallville (TV seriál)
Odhalení (S05E06)
2004 The Collector (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Oběti (S08E09)
2002 Lovci pokladů (TV seriál)
Pás Amazonek (S03E15)
2001 Mutant X (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Surprise! (S01E11)
2000 Andromeda (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Now Approaching... The Line (S01E05)
1997 Lexx (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky