foto

Mary Matilyn Mouser

  • nar. 9.5.1996 (21 let)
    Pine Bluff, Arkansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mary Matilyn Mouser je americká herečka narodená 9.5.1996 v Pine Bluff, v Arkansase. Svoju kariéru začala vo veku piatich rokov, keď bola vybraná ako dablérka pre dcéru Mela Gibsona vo filme Znamenia. Má dvoch súrodencov, Aarona Parkera a Frannie, ktorí sú tiež hercami.

Mouser prepožičala svoj hlas v mnohých animovaných filmoch, ako napríklad Bambi II, Dragon Hunters, Tarzan II či Pom Poko. Objavila sa tiež ako hosť v hlavnej úlohe v seriáloch Kriminálka Las Vegas, Without a Trace, King of Queens, Monk, Inconceivable alebo Scrubs. Predstavila sa aj v seriáli v NCIS - Námorný vyšetrovací úrad ako Gibbsova dcéra Kelly. Mala pravidelnú rolu v 13-tich epizódach seriálu Life Is Wild ako Mia Weller.

Bajonela

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Dresden Codex
2017 Gates of Darkness
2015 Field of Lost Shoes
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
2013 Medeas
Putování s dinosaury
2012 Ne/přátelé (TV film)
2011 All Kids Count
2009 Díra
2008 Ball Don't Lie
Delgo
Lovci draků
2007 LA blues
Penny Dreadful
Stranger's Heart, A (TV film)
2006 Bambi 2
Holly Hobbie a její přátelé: Vánoční přání
Mindy and Brenda (TV film)
Mr. Fix It
2005 Maska Junior
Tarzan 2
1994 Heisei tanuki gassen ponpoko

TV seriály

2017 Sweet/Vicious (TV seriál)
Heartbreaker (E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
Don't Burst My Bubble (S03E18)
2016 Freakish (TV seriál)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
iWitness (S02E09)
The Devil You Know (TV seriál)
2013 The Fosters (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pavouk a moucha (S08E01)
Pravý patriot (S07E23)
Den matek (S07E16)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Černý pátek (S02E08)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
Chowder (TV seriál)
Život v divočině (TV seriál)
2006 Já, Eloise (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hon na čarodějnice (S04E06)
Uprchlík (S04E02)
Ztráta paměti II. (S03E24)
další epizody (4)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Věc cti (S03E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace