foto

Zdeněk Hess

  • nar. 8.12.1940 (78 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mamas & Papas
Osudové peníze (TV film)
2008 Devatenáct klavírů (TV film)
Hrobník (TV film)
2007 Tajnosti
Tři životy (TV film)
2003 Dědictví slečny Innocencie (TV film)
Městečko
Tajemný svícen (TV film)
2002 Musím tě svést
1999 Návštěva staré dámy (TV film)
Polojasno (TV film)
1998 Bídníci
Řecké pašije (TV film)
1992 Kačenka a zase ta strašidla
1989 Něžný barbar
1985 Marné cesty holubů (TV film)
1982 Zelená vlna
1980 Temné slunce
1979 Božská Ema
Julek
Kam nikdo nesmí
Čas pracuje pro vraha
1978 Radost až do rána
Čistá řeka
1977 Sázka na třináctku
1975 Akce v Istanbulu
1974 Případ mrtvého muže
Sokolovo
1973 Známost sestry Aleny
1971 Tajemství velikého vypravěče
1970 Lucie a zázraky
1968 Bylo čtvrt a bude půl
1961 Jarní povětří
Spadla s měsíce

TV seriály

2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Diskrétní odpad (S01E05)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Jana Hlaváčová (E02)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2007 Příkopy (TV seriál)
Dělová koule (E06)
Garáž (E03)
2005 Ulice (TV seriál)
Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Stěhování (E10)
O rybáři a rybce (E09)
Nepovedený syn (E02)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Čachtická paní (E07)
Ženu ani květinou neuhodíš (E06)
Neslušný návrh (E05)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Diskrétní vražda (E04)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Roky prelomu (TV seriál)
1986 Gottwald (TV seriál)
Únor (E05)
Za většinu národa (E04)
Za svobodu! (E03)
1972 Pan Tau (TV seriál)
Pan Tau v cirkusu (S02E04)

TV pořady

1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace