foto

Tereza Nvotová

  • nar. 22.1.1988 (29 let)
    Trnava, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mars
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2012 Martin a Venuše
2010 Alma (TV film)
Bludičky (TV film)
2009 Tango s komármi
2008 Kuličky
Malé oslavy
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)

TV seriály

2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (16)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace