foto

Sandra Purpuro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Man vs. Monday
On the Brink
2005 Nebezpečné hry 3 (TV film)
2003 Job
Living Straight (TV film)
2002 Max Hell Frog Warrior
1997 Sunsplit
Swimsuit: The Movie
1996 Toad Warrior

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
What the Puck (S03E08)
2017 Powerless (TV seriál)
Van of the Year (E12)
Win, Luthor, Draw (E11)
Emergency Punch-Up (E09)
další epizody (5)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Poprask ve vlaku (S07E21)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
Voir Dire (S02E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Snake Eyes (S07E13)
2010 Obscurus Lupa Presents (TV seriál) - a.z.
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S08E03)
Day 8: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S08E02)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zaseté zlo (S08E05)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Samson a Dalila (S02E01)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele (S02E12)
Dr. House (TV seriál)
Jehla v kupce sena (S03E13)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
To bude v pořádku (S02E12)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se směje naposled (S03E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
On a ona (S01E03)
Policejní odznak (TV seriál)
Carnivores (S01E11)
Dragonchasers (S01E10)
Oz (TV seriál)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
Wheel of Fortune (S05E05)
další epizody (5)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Noha (S01E03)
Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
další epizody (4)
Pohotovost (TV seriál)
Přežijí jen silní jedinci (S07E17)
2000 Býk (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Wasteland (TV seriál)
1998 DiResta (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Maybe This Time (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace