foto

Pavel Šrom

  • nar. 30.5.1954 (65 let)
    Československo

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Průměrňákovi (TV seriál) (2009)

    - Postava hlavy rodiny Mika (Neil Flynn) se v českém dabingu dočkala 3 dabérů, kteří postavu dabovali: Vladimír Čech (1.–3. série), Libor Hruška (4. série). Pavel Šrom (od 5. série). [Zdroj: Dabingforum.cz] (Varan)

  • Městečko South Park (TV seriál) (1997)

    - Pavel Šrom, který daboval Kyla od 1. série po 21. sérii skončil s dabingem. Prima Comedy Central se proto rozhodla na svém facebooku uspořádat anketu a byli to právě fanoušci South Parku, kteří vybrali pro Kyla nejvhodnější hlas. Anketa probíhala od 11. do 13. listopadu 2018 a fanoušci si vybrali Josefa Cardu. (Duoscop)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Vesnice roku (studentský film)
2006 100 + 1 princezna (TV film)
2001 Z pekla štěstí 2
1995 Malostranské humoresky
1991 Ten lokaj (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Láska je černý kůň (E09)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsme sami (S03E64)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)

Divadelní záznam

2006 Blues pro Pavla D. (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1999 Čtveráci (TV pořad)