foto

Michal Ďuriš st.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Charleyho teta (divadelní záznam)
2016 Rudý kapitán
Zázračný nos (TV film)
2015 Bylinkár (studentský film)
Prekliaty básnik (divadelní záznam)
2014 Čertice (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na svatbě (E13)
Zločin v kostele (E12)
Zločin na tanečním parketu (E06)
Prázdniny (TV seriál)
Honba za pokladom (S03E08)
2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Mŕtvy muž v poli (E03)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Rex (TV seriál)
Stopy krvi (E12)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
2014 Divocí koně (TV seriál)
Ochránci (TV seriál)
Superhrdinovia (TV seriál)
Ina (E11)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Vražedná sieť (S02E09)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Bůh spánku (E03)
Aféry (TV seriál)
Dvojitá tvár (S02E16)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ vysmátého muže (S01E02)
2009 V mene zákona (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vo vetre kopýt II. (TV film) - vyp.
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Pevnosť Boyard (TV pořad)
2006 Duel (TV pořad)
1996 Pokušenie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace