foto

Halka Třešňáková

  • nar. 24.2.1972 (47 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krajina ve stínu
2018 Mars
Prezident Blaník
Toman
2017 Kozy léčí (TV film)
Milada
8 hlav šílenství
2016 Dechovka (divadelní záznam)
Polednice
Smrt válce (studentský film)
2012 Ve stínu
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (5)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace