foto

Marta Maťová

  • nar. 29.8.1989 (30 let)
    Zvolen, Slovensko, Československo

Biografie

Slovenská herečka Marta Maťová sa narodila 29. augusta 1989 vo Zvolene. Vyrastala v Bratislave, kde vyštudovala bilingválne anglické gymnázium a úspešne ukončila štúdium herectva na VŠMU. Pred kameru sa prvýkrát postavila v štyroch rokoch, kedy si zahrala rolu Paulínky v slovenskom filme Stanislava Párnického ...kone na betóne. Účinkovala vo viacerých slovenských a českých seriáloch, hosťuje v Slovenskom národnom divadle a venuje sa aj dabingu.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Správa
2019 Amnestie
Jen plasty a diamanty jsou věčné
Nero a Seneca (TV film)
Šťastný nový rok
2015 Sedmero krkavců
2014 Smrť spisovateľa (studentský film)
2012 Happy3Friends (studentský film)
2009 x=x+1
1995 ...kone na betóne

TV seriály

2019 Kriminálka 5.C (TV seriál)
Záhada prázdné klece (E04)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výstřel (E11)
Sestričky (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Dáma a Král (TV seriál)
Zapomenutá vražda (S02E05)
Specialisté (TV seriál)
Zloději (S02E30)
2017 Rex (TV seriál)
Smrtiace medvedíky (E10)
Policie Modrava (TV seriál)
Sestřička (S02E05)
Nehoda (S02E01)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (4)
2014 Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Klan (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
další epizody (17)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
2011 Nevinní (TV seriál)
Krv nie je voda (E14)
Láska je slepá (E13)
Na úteku (E11)
další epizody (13)

Divadelní záznam

2018 Ťapákovci (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky