Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ve druhé řadě se posádka snaží povzbuzovat, mírnit a uklidňovat stále neukázněnější cestující, před nimiž se ve vyhrocených situacích musí dokonce schovávat... Na Zemi jsou oslavováni jako hrdinové, ale ve vesmíru je slyšet jejich zoufalý křik na míle daleko. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO DRUHEJ SÉRII: Začínam to mať rád, také neuveriteľné náhody a nehody a vôbec všeobecne situácie, ktoré sa tu stávajú, to sa len tak nevidí. A tie riešenia týchto situácii a hlavne ich "riešitelia", tak to je iná parádička. Absurdity ako sviňa, ale tak akurát, aby zabavili. Oproti tomuto bolo Space Force fakt trápne, napriek tomu, že malo fajn kasting aj rozpočet. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada mi přišla ještě o chlup slabší, než první. Pravda, je to dost dlouho, co jsem sledoval první řadu, ale základní obrysy mi v paměti zůstali. Po druhé řadě, která je zároveň závěrečná mám ale pocit, že se děj vůbec nikam neposunul. A to bych řekl, že tvůrci už druhou řadu určitě aspoň částečně připravovali s vědomím, že je závěrečná, jelikož rozhodnutí o ukončení přišlo ještě dost před odvysíláním, no, nedá se nic dělat, další podivně (ne)zakončený seriál. Bohužel, i toho humoru ubylo. ()

Galerie (172)

Reklama

Reklama