foto

Jiří Macháně

  • nar. 27.12.1940 (77 let)
    Nové Město nad Metují, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 T.M.A.
2008 Dívka a kouzelník (TV film)
2007 O uloupené divožence (TV film)
2006 To horké léto v Marienbadu (TV film)
2005 Krev zmizelého
Miluj bližního svého (TV film)
2004 Duše jako kaviár
Tajné sny (TV film)
2001 Experiment (TV film)
Politik a herečka (TV film)
2000 Bez rodiny (TV film)
Smrtící vlna (TV film)
1997 Friedensmission, Die (TV film)
1996 Pasáž
1995 Fany
1994 Diamantové meče
1992 Něco lehčího (TV film)
Černí baroni
1991 Žabí princ
1990 V žáru královské lásky
1988 Anděl svádí ďábla
Nepočestná (TV film)
Zápas tygrů (TV film)
1987 Hauři
Lovec senzací
Zuřivý reportér
1985 Cawdor a Fera (TV film)
1984 Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
Noc smaragdového měsíce
Stín kapradiny
1983 Anděl s ďáblem v těle
1981 Buldoci a třešně
Hodina života
1980 Nevěsta k zulíbání
Svítalo celou noc
V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Kam nikdo nesmí
Křehké vztahy
1978 Deváté srdce
Panna a netvor
Střepy pro Evu
1977 Stín létajícího ptáčka
Tichá voda (TV film)
Zrcadlení
1976 Den pro mou lásku
1975 Hudba kolonád
1974 Láska malovaná (TV film)
V každém pokoji žena
1973 Adam a Otka
1971 Claim na Hluchém potoku
Poslední výstřel Davida Sandela
1970 Nevěsta
1969 Kolonie Lanfieri
Proudy lásku odnesou (TV film)
Smuteční slavnost

TV seriály

2012 Policajti z centra (TV seriál)
Bratr (E14)
Hvězda bez nebe (E13)
Trofej (E12)
další epizody (14)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Bojovka (S04E06)
Frajeřina (S04E05)
Fotograf (S04E04)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Experiment (E04)
Maigret (TV seriál)
Maigret a otevřené okno (E36)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret klade past (E23)
Maigret a hlava muže (E21)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a dražba při svíčce (E17)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret a stará dáma (E16)
Maigret a smrt Cecílie (E14)
Maigretova trpělivost (E11)
1993 Maigret (TV seriál)
Maigret a muž z lavičky (E10)
Maigret se brání (E08)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Návrat (E12)
Dopis (E11)
Úpadek (E10)
další epizody (12)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1985 Tržište senzací (TV seriál)
1983 Návštěvníci (TV seriál)
Návrat do budoucnosti (E15)
Po nás potopa (E14)
Prozrazení (E13)
další epizody (15)

Dokumentární

1983 Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
1971 Sólo pro Jaroslava Marvana
1970 Muž, který rozdával smích
1964 Předměstí (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Vladimír Körner (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace