foto

Brad Greenquist

  • nar. 8.10.1959 (59 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brad Greenquist se narodil 8. října 1959 na vojenské základně Fort Meade v Marylandu. S rodiči se často stěhoval, ale v roce 1966 se natrvalo usadili ve Falls Church ve Virginii. Jako malý kluk byl posedlý hororovými filmy a vdobě dospívání měl zase vášeň pro grotesky. Když mu Bylo 18 let natočil němý film, který sám i napsal. V roce 1979 za něj získal ceny "Golden Eight" a "Best acting" na EVOL Super – 8 Film Festival ve Washingtonu D.C.

Objevil se v mnoha filmech (OKNO Z LOŽNICE, ALI, ACROSS THE HALL) a TV seriálech (ČARODĚJKY, POHOTOVOST, MÉDIUM, KRIMINÁLKA NEW YORK), ale nejvíce ho proslavila role Victora Pascowa v hororu podle románu Stephena Kinga PET SEMATARY.

Učí herectví na David Kagen's School of Film Acting, je členem Academy of Television and Sciences a Pacific Resident Theatre Company. Studoval na Virginia Commonwealth University v Richmondu a od roku 1993 žije v Los Angeles.

Bára "sidda" M.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Annabelle 2: Zrození zla
2016 A Beginner's Guide to Snuff
2015 This Modern Man Is Beat
2014 Realita
2013 Osamělý jezdec
Pravda je jen slovo
2012 California Solo
2011 Voda pro slony
2010 The Cursed
2009 Pokoj naproti
2008 Jedovatý nepřítel (TV film)
Ninjové útočí (TV film)
2007 Shiloh Falls
2003 Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
Ve spádu událostí (TV film)
2002 Drama v pensylvánském dole (TV film)
2001 Ali
2000 Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
Zločin a trest na předměstí
Ďábel přichází
1999 Kdo seje vítr (TV film)
Puzzle in the Air, The
1998 Výkupné za rošťáka (TV film)
1997 Gang policajtů
Načasovaná smrt (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
Půlnoční peklo (TV film)
Zločin století (TV film)
1995 Ve stínu zla (TV film)
1994 Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (TV film)
Mládě (TV film)
1990 Parťák
1989 Hřbitov domácích zvířátek
1988 Chair, The
Velitelkou v pekle (TV film)
1987 Okno z ložnice
1984 Mutants in Paradise

TV seriály

2018 Skandál (TV seriál)
Air Force Two (S07E13)
2017 The House: A Hulu Halloween Anthology (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Jednou za sedm let (S06E05)
2015 Pozůstalí (TV seriál)
Geografická záležitost (S02E02)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Co tady děláš, ty štětko? (E12)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vzpomínky v mělkém hrobě (S07E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kdo se směje naposled (S10E04)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Maškaráda (S07E14)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Kartáčník (S06E14)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Náprava (S01E13)
2006 Médium (TV seriál)
Be Kind, Rewind (S03E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prásk-prásk (S06E23)
Pohotovost (TV seriál)
Sporná rozhodnutí (S12E12)
2005 V utajení (TV seriál)
Hijack (S01E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Recyklace (S01E12)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Onemocnění (S04E15)
Pohotovost (TV seriál)
Lidský štít (S12E07)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S07E19)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Dědictví (S03E02)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Svítání (S02E13)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Neviditelná žena (S02E05)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Pohled z budoucnosti (S01E08)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kdo truchlí pro Morna? (S06E12)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Diktátor (S03E10)
1991 Zlaté časy (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Prisoner of Love (S01E10)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2016 Unearthed & Untold: The Path to Pet Sematary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace