Reklama

Reklama

Emory Cohen

Emory Cohen

nar. 13.03.1990 (34 let)
New York City, New York, USA

Zajímavosti (9)

OA - Chapter 2: Treasure Island (2019)

  • V 1. minutě, když doktor Roberts (Emory Cohen) posiluje, slyšíme v pozadí skladbu „Ordinary World“ od anglické kapely Duran Duran, která vyšla na jejich sedmém studiovém albu nazvaném „Duran Duran“, které bylo přezdívané „The Wedding Album“ a jenž vyšlo v roce 1993. (Trajektt)

Vládci chaosu (2018)

  • Ve scéně, kdy Varg (Emory Cohen jede zavraždit Aarsetha (Rory Culkin), je použita skladba „The Host of Seraphim“ od Dead Can Dance. Stejnou skladbu můžeme slyšet ve filmu Mlha (2007), také ve scéně v autě. (Nick321)

Vládci chaosu (2018)

  • Během první návštěvy Varga (Emory Cohen) nově otevřeného obchodu Helvete hraje v pozadí skladba „Outbreak Of Evil“ od německé thrash metalové kapely Sodom. Tato kapela je považována za jednu ze sestav, které ve velké míře ovlivnily zvuk norského black metalu. (Lars)

Vládci chaosu (2018)

  • Varg Vikernes (Emory Cohen) byl v roce 1994 usvědčen z vraždy a čtyř případů žhářství a poté odsouzen k trestu odnětí svobody na 21 let. V roce 2009 byl na žádost předčasně propuštěn. Poté opět obnovil činnost Burzum. (pornogrind)

Vládci chaosu (2018)

  • Keď skupina Mayhem skúša s Vargom (Emory Cohen), nového speváka hrá ho Arion Csihar, ktorý je skutočným spevákom skupiny Mayhem Attilom Csiharom. (Peter.N.5688)

Herec

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno