Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Keď už na Slovensku trvala relácia len pár mesiacov (aké príznačné pre túto krajinu), sledujem ju v českej verzii. A bavím sa, hoci o otázkach týkajúcich sa Česka na 99% nemám páru.:) Ondřej Sokol je fajn, pre mňa neokukaný, lovci sú vtipní. Relácia je predvídateľná v tom, že keď tím vyhrá, ďalšie tri časti vyhrá lovec, to je už údel Na lovu. Samotný obsah však vyvažuje spomínanú predvídateľnosť. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Zábavné to příliš není, anglický originál neznám. Vodopád otázek, ve kterých se sotva orientuji, i když odpovědi převážně znám. Sokolova marná snaha být za vtipálka, nevymanil se ze své šarže. Soutěžící až na výjimky nesympatičtí, žádnou reklamu jsem zatím nezaznamenal, to teprve přijde s dalšími pokračováními. Vadí mi, že Sokol záměrně čte "Lovci" v závěrečné části otázky pomaleji než ostatním. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Zajímavá soutěž, kde se sice nehraje o kdovíjaké peníze, ale na těch pár minut zabaví. Občas se chytám víc, než soutěžící i lovec, občas jsem úplně mimo. Sokol je fajn, jen by mě zajímalo, jestli jsou lovci v zákulisí v nějaké výhodě. Ve výsledku nic světoborného, potěší ale kadence otázek, takže se divák nebude nudit a neustále v časovém presu přemýšlí nad správnými odpověďmi. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono to teda není nic tak převratného nebo geniálního, co si budeme, ale v současnosti je to rozhodně ta nejlepší (a asi i jediná) soutěžní (a asi i nesoutěžní) reality show, kterou můžete v televizi vidět. Nova to dobře přebrala, dotáhla do toho skvělého Sokola jako moderátora i dobře zvolenou čtveřici lovců a hlavně (až na ty speciály) zde soutěží obyčejní lidé, žádné celebrity a "celebrity", jak je tomu dneska už pomalu pravidlem. Je mi to prostě sympatické a vždycky, když to někde vidím, tak se na to rád podívám. 4* ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Konečně prvni soutěž po Milionáři, která mě opravdu baví! Vševed nemůže být člověk, ten je rozhodně nastrčený z vesmíru. Mé srdce patří však Kalkulátorovi - ten je tak nesympatický, až je to sexy. Sokol je naštěstí stále ještě ftipný, a i z toho mála prostoru, který má k dispozici, dokáže obratně a pohotově vytěžit maximum. Jen mi připadá ukrutne nefér, že ve finálové honicce čte otázky soutěžím podstatně pomaleji než pak lovcum (obě strany mají 2 minuty). Sice chápu, že mu to vedení NOVY asi naridilo, neb se jim nechce vyplácet tak casto vyhry, ale problém to je a tu soutěž to v podstatě degraduje. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovkyně Dagmar „Kvízová dáma“ Jandová absolvovala Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Přezdívku „Kvízová dáma“ dostala proto, že právě kvízy jsou jejím velkým koníčkem a též druhým povolání. Spolupracuje zejména se společností Albi. Už dříve se jako soutěžící zúčastnila pořadu Nejslabší, máte padáka (od r. 2002). (Olík)
  • Velkým koníčkem lovce Václava „Pana Lišáka“ Slabyhoudka jsou cizí řeči. Plynně hovoří anglicky a francouzsky, domluví se také španělsky a rusky. Své jazykové nadání využívá i při své práci, překládá právnické texty. (Olík)

Reklama

Reklama