Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Zajímavá soutěž, kde se sice nehraje o kdovíjaké peníze, ale na těch pár minut zabaví. Občas se chytám víc, než soutěžící i lovec, občas jsem úplně mimo. Sokol je fajn, jen by mě zajímalo, jestli jsou lovci v zákulisí v nějaké výhodě. Ve výsledku nic světoborného, potěší ale kadence otázek, takže se divák nebude nudit a neustále v časovém presu přemýšlí nad správnými odpověďmi. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem zatím jen pár dílů (a jen některé lovce). Nejvíc mě na tom asi překvapuje, že mi jako moderátor nevadí Sokol, jindy ho vydržím poslouchat sotva pár minut, tady mě dokonce baví. Také se pořád dokola v duchu ptám, jak ty lovce vybírali, jestli fakt mají takové znalosti nebo zda to náhodou není trochu "narafičené". No a i když mi to celé místy připadá takové trochu usekané s lehce nepřirozenými promluvami či dialogy (některé vstupy lovců, představování soutěžících na začátku atd.), má to podle mě nápad, je to . zábavné a ráda se na to občas podívám (na odreagování i poučení zároveň). EDIT 7. 1. 2022 Tahle soutěž mě asi fakt docela chytla, přidávám tomu ještě jednu hvězdičku (jdu na čtyři). EDIT 26. 3. 2023 Už jsem viděla všechny lovce. Poslechla jsem si či četla také různé rozhovory s nimi - zřejmě i proto už nemám pochyby o tom, že by třeba měli za uchem sluchátko a někdo jim našeptával správné odpovědi:) Prvotní nadšení z pořadu sice již trochu opadlo, stále se ale občas ráda podívám a celkem s klidem mohu zůstat na čtyřech hvězdách. ()

Reklama

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době vědomostní pořad, který má šťávu. Je to rychlý, je tam spoustu otázek a má to tři kola. Na lovu je překvapivě velmi příjemný pořad na volný večer, kdy chce člověk vypnout a možná si i trochu zasoutěžit. Samozřejmě je to jiné než být přímo v pořadu, tam je to úplně o něčem jiném. (Vím to moc dobře). Ale třeba i na soutěžení s kamarády u televize je to příjemný oddech. Ondřej Sokol není úplně můj nejoblíbenější moderátor, ale je fakt, že zrovna tahle pozice je velmi náročná. Jeho vtipy mě příliš nebaví, ale co se týče čtení otázek, tak mu to jde moc dobře. Největší legendou je tu pravděpodobně Doktor vševěd, jenž zvedá úroveň soutěže, ale i ostatní Lovci jsou vcelku zábavní. Pane Lišáka jsem, však nikdy neviděl, takže nemůžu hodnotit. Je mi známý fakt, že jakákoliv soutěž, kterou komerční česká televize udělá je automaticky pro každého na ČSFD minimálně pod tři hvězdičky, ale Na Lovu se dle mého názoru povedlo. Sice se nejedná o žádný majstrštyk, ale oproti tomu co vzniká, je vysoko nade všemi. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono to teda není nic tak převratného nebo geniálního, co si budeme, ale v současnosti je to rozhodně ta nejlepší (a asi i jediná) soutěžní (a asi i nesoutěžní) reality show, kterou můžete v televizi vidět. Nova to dobře přebrala, dotáhla do toho skvělého Sokola jako moderátora i dobře zvolenou čtveřici lovců a hlavně (až na ty speciály) zde soutěží obyčejní lidé, žádné celebrity a "celebrity", jak je tomu dneska už pomalu pravidlem. Je mi to prostě sympatické a vždycky, když to někde vidím, tak se na to rád podívám. 4* ()

kasol 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou vědomostní soutěž, ale po zhlédnutí několika dílů jsem byl zklamán. Lovec zná odpovědi dopředu, protože si je pravděpodobně přečte. Ano jsou mezi námi chytří lidé s encyklopedickými znalostmi, ale v porovnání s německou verzí je to v TV Nova hodně jiné. U nás lovec dělá záměrné chyby, až když soutěžící  mají jistou prohru. Pokud soutěžící jsou naopak velmi dobří tak se lovec prakticky nesekne. V německé verzi soutěže se daleko častěji vyhrává. Takže tuto soutěž na Nově beru spíše jako reality show, které nemusím. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

Reklama

Reklama