Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele lili6 k tomuto seriálu (4)

Kdo přežije (2000) 

Ze všech sérií se mi asi nejvíc líbily Cookovy ostrovy a Fidži :) Jinak bezva pořad, jen mě mrzí, že v posledních sériích se průběhy soutěží často velmi opakují, stejně tak i do puntíku stejné odměny. ()

Fidži (2007) (S14) 

Jak již bylo řečeno v někrých komentářích, začátek slabší, ale posledních pár dílů jsem koukala s otevřenou "tlamou", co se to tam děje. No prostě bezva řada a možná bych řekla, že i lepší než vyzdvihované Cookovy ostrovy. Jinak s vítězem jsem souhlasila, pokud se jedná o výběr z poslední trojky, ale měl to vyhrát Yau man, jelikož to byl velmi vychytralý asijský "strejda", který i přesto, že byl podceňovaný, především fyzicky, dokázal všechny překvapit. Hrál dobrou hru, škoda, že to nemohl dotáhnout dokonce. ()

Čína (2007) (S15) 

Někdo tuto sérii považuje za jednu z nejlepších, ovšem mně to teda ani tak nepřijde. V porovnání s jinými sériemi, spíše průměrná. ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Prozatím tuto sérii hodnotím velmi kladně, především díky nápadu rozdělení soutěžících. Co bude dále, se teprve uvidí.;) ()

Reklama

Reklama