Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 3
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele kinghome k tomuto seriálu (10)

Návrat hvězd (2004) (S08) 

Tahle série nezaujme ani přírodou a hlavně ani soutěžícími. Ze začátku to vypadalo jako obrovské zklamání. Na to, kolik tam bylo hvězd to nezačalo dobře, ale postupem času, když začli všichni taktizovat a házet na sebe špínu, tak se mi ta série začala líbit. Do finálové dvojice se dostala asi nejvíc nenáviděná dvojice ze všech sériích. Takovou rychtu jsem ještě nezažil. Nejoblíbenější postava asi Rupert a Lex. Lexe jsem měl nejradši. Je to prostě borec. ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

Ale jo. Musim říct,že se to rozjelo a je tam asi nejvíc zrad ze všech serií! Je to sranda to sledovat. Ale první díly stáli za vyližprdel ale zvedlo se to x) A nakonec to jsou slabší **** ()

Čína (2007) (S15) 

kvělá série! Takhle jsem se nebavil už dlouho... Nejvíc mě tam pobavila ta blbá blondýna s imunytou xD Škoda že Ashley vypadla tak brzo... tý jsem fakndil hned od začátku, protože to byla moje oblíbená diva ale měla smůlu. ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Pro mě jedna z nejnudnějších řad a ještě k tomu s blbým vítězem/vítězkou. 86% je hodně pro tuto řadu. To už mě víc bavilo Fidži. Pro mě hodně velký sklamání. Ale pod *** hvězdy nejdu. Pořád se na to dá koukat a nějaký podrazy ujdou. ()

Gabon (2008) (S17) 

pro mě to bylo příjemný překvapení se skvělim výtězem. Nejvíc mě zaujal Randy. Největší borec. Škoda, že ho Bob zradil. A jeho závěrečný slova jsou nezapomenutelný. Bob je takovej druhej Terry a taky to dokázal v soutěžíš. Opravdu skvělá serie. O třídu lepší než minulá Mikronesie! Jináč Sugar je vážně chytrá holka. Ikdyž tak nevypadá. ()

Tocantins (2009) (S18) 

Lehce nadprůměrná řada se skvělým vítězem. Coache jsem měl ze začátku rád ale po chvíli mě začal pěkně srát. Hlavně tim, jak furt řikal, že nikdy nelže. A taky proto, že můj oblíbenej hráč byla Sierra. Hlavně, že konečně vyhrál někdo, kdo si to opravdu zaslouží a dokonce ty prachy potřebuje. Ale mě se pořád víc líbil Gabon. ()

Samoa (2009) (S19) 

Rusell!!! Tohle je jedinej tahák téhle série.... Pro mě nejlepší taktickej hráč survivoru vůbec! A taky se stává mým nejoblíbenějším hráčem. Ale už od začátku jsem byl smířenej, že nejspíš vyhrát nemůže, protože se to dřív nebo pozdějš ty soutěžící dozvěděj. Ale vítěz/ka mi vůbec nevadil/a. A také se zde objevil můj asi nejmín oblíbenej hráč hned po Dreamzovi. A to Jason! S prominutím to byl zkurvenej negr, kterej měl vypadnout jako první možná jako druhej. Ale rozhodně se neměl dostat tak daleko. Byla to hrozná lama. A vadil mi tam tak moc, že týhle sérii schází ten kousek k 5 *. Ale rozhodně jedna z těch hodně vydařenejch sérií. ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Další survivor v podání největšího hajzla, ale přitom nejoblíbenějšího hráče Russella! To co zase předváděl bylo dokonalý, zasloužil by si víc uznání. Celá řada byla skvělá a zrady velké, ale nemůžu dát 5* a to kvůli vítězovi. Nesnáším SPOILER tu píču! KONEC SPOILERU. To mě prostě nasralo a znechutilo mě to. 85% ()

Nikaragua (2010) (S21) 

Musim se připojit k většině. Tohle byla ta nejhorší řada vůbec! Co to mělo bejt? Naprostý nelogický chování většiny soutěžících a hlavně žádná vůdčí osobnost. Plus co mi celou sérii totálně zhnusilo byla Naonka! Totální odpad s ghetta, která jen kradla a nevím jestli měla nahradit Russela jak tu někdo říká, ale i kdyby, tak se jí to rozhodně nepovedlo. Russela měl každej rád. Naonka je prostě jen vypatlaná píča. No a pak tu je vítěz celý série. Totální vypatlanej klučík, kterej se choval celou dobu jako 10ti letý děcko. No tahle série byla hnus. 35% ()

Krev není voda (2013) (S27) 

Jak já tu dementní Moniku nesnášel, nechápu jak s ní může Brad tak dlouho vydržet. Byla to asi jediná vada na jinak úžasný sérii. Poprvé jsem se rozhodl, že budu koukat na Survivor jednou tejdně a nepočkám si na konec sezóny a vybral jsem si jednu z nejlepších řad vůbec. Vážně jsem si Blood vs. Water zamiloval a to hlavně díky starým tvářím a novým překvapivě sympatickým soutěžícím. Nečekaně hodně zvratů a zajímavě pojaté soutěže, kde se mohl poražený prohodit s jeho příbuzným. I po 26 sériích má Survivor co nabídnout a pořád vymýšlí nový překvapení.Jedna z mála sérií, kterou neposere ani vítěz, který si to vážně zasloužil, konečně to vyhrál taky někdo, komu jsem fandil. Doufám že bude někdo překládat další řady, protože Exi se nám sekl a už nechce překládat. Byla by to škoda, kdyby už survivor nikdo nepřekládal. Oblíbenci: 1. Ciera, 2. Tyson, 3. Brad ()

Reklama

Reklama