Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Mr.Keli k tomuto seriálu (4)

Jeden svět (2012) (S24) 

[SPOILER ALERT] S klidným svědomím musím dát za pravdu třem podstatným věcem, za 1. Měl jsem ohromnou radost z Coltonova vypadnutí. Ďábelskou radost, protože jeho fakanské chování mi lezlo na nervy. 2. Jeho vypadnutí, ale zapříčinilo to, že vše šlo příliš lineárně (špatný casting), dobří hráči MONICA, TROYZAN (sice natvrdlý, ale jen díky natvrdlosti ostatních chlpů) museli odejít, protože holkám se nechtělo hrát a jenom se schovávali pod křídla KIM. Za 3. Po vypadnutí TROYZANA to bylo jenom a jenom horší. Naštěstí jsem byl při finále napnutý až do poslední minuty, díky střihačům. 4. RESUME: Tah na jednu pláž nevyšel, je potřeba jít dále, těším se na další řadu. Nevyužitý potenciál na maximum s totální ignorací některých hráčů patří k mínusům. Plusem byli vystřižené scény a Ponderosa. Celkově: 60% ()

Filipíny (2012) (S25) 

Po dlouhé době opravdu dobrá série, a rozdělení na 3 kmeny, lahůdka. Žádné zbytečné zásahy do hry, prostě paráda sledovat ;) ()

Krev není voda (2013) (S27) 

Teda divím se, že tahle série má tak vysoké procentuální hodnocení a ono přitom jde podle mě jen o naboostování ingrediencí = RI + dalšího parťáka k favoritovi. "Koncept" obrovských rozměrů, že ani samostatná hra nebyla tak působivá, ale je fakt, že poslednímu přeživšímu jsem to přál. 65% ()

Reklama

Reklama