Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele NICOX k tomuto seriálu (3)

Fidži (2007) (S14) 

Trochu mě zaráží, že tuhle řadu hodně lidí považuje za slabší či dokonce za nejhorší. Pro mě je to jedna z nejlepších. Je pravda, že ze začátku je trochu trapný, že tým "socek" je neustále porážen týmem "boháčů", ale naštěstí příjde twist v podobě promíchání týmů a brzy potom dojde i k sjednocení. A pak se dějou věci! Různý čachrování se symbolama imunity, podvádění, překrucování, klamání... Kmenový rady jsou většinou dost velkým překvapením (chudák Edgardo, Michelle, Stacy). A řeknu Vám, že vítěz mě potěšil. Já ho tipovala už někdy od sjednocení (ne moc výrazný, ne moc v ústraní, ale hlavně přemýšlel o tom co dělá). I když všechno mohlo být uplně jinak, kdyby ten tupej idiot Dreamz dodržel svůj slib, pak by byl vítězem pravděpodobně někdo jiný. Jenže Dreamz je fakt kretén. On si vážně myslel, že potom co nedodrží dohodu a ukáže se jako bezcharekterní hajzl ho někdo z tý poroty zvolí? Mohl odejít s autem i se ctí. A Yau-man je borec!! 80 % ()

Čína (2007) (S15) 

Já ty řady prostě nedokážu úplně oddělit od sebe. Mě prostě baví ten formát a pak už záleží jen na těch lidech a v každý sérii je pár lidí, který máte rádi a pár který rádi nemáte... ale jinak se tam prostě pořád něco děje, takže mě se ty řady líbí zatím všechny, který sem viděla. V tomhle případě mě asi nejvíc zaujala (neříkám, že sem jí měla ráda) P. G. Podle mě to byla hodně silná hráčka, jen měla trochu smůlu. Další byl James a jeho "wtf moment" na kmenové radě, konflikty mezi Courtney (anorektička) a Jean Robertem, neuvěřitelně prudící Dave, šestadvacetiletý panic Eric, extrémně nesympatický gay "letušák" Todd a Denise s účesem alá Jarda Jágr. Docela mě mrzí, že tak brzy vypadla Ashley, myslim, že by tam s ní a těma jejíma hroznejma silikonama byla ještě sranda :) No každopádně vítěz mě opravdu zklamal a do poslední chvíle sem byla přesvědčená o tom, že to nevyhraje. Bohužel! 75 % ()

Mikronésie (2008) (S16) 

SPOILER!! No to snad ne... mám opravdu špatný odhad na to, kdo z finálové trojky či dvojky vyhraje a v tomto případě se to rozhodně potvrdilo. Vítězka si to podle mě opravdu ale opravdu nezasloužila a počítala jsem, že bude mít tak max. 2 hlasy. Chudák Amanda - dvakrát být ve finále a odejít s prázdnou! No mě by jeblo! Jinak musím říct, že tahle série se dost povedla. Opět spousta podrazů, zvratů, bohužel i zranění a nečekaných nedobrovolných i dobrovolných odchodů, pár fajn nových hráčů. A pro mě naprosto nezapomunutelná aukce - to jsem se hodně nasmála :) A jedno ponaučení: Chlapi, probuďte se - ženský (většina) jsou svině!! ()

Reklama

Reklama