Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 2
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele KajusaK k tomuto seriálu (39)

Kdo přežije (2000) 

Obsahuje spoilery: Kdo přežije Borneo, úvodní první řada tohodle pořadu.Tímhle to vše začalo. Na úvod je to naprosto dokonalé, ačkoliv není v sérii moc intriků a zrad, tak to se asi od první řady dalo očekávat :) a mě to nijak nevadí..Musím říct, že pár okamžiků mi opět zůstalo v srdci ( hlasování podle písmen abecedy, nahý Richard a mnoho dalšího)..Greg byl velice zajímavý týpek, ale moc nevím co si o něm myslet, zvláště potom co jsem viděla nahrávku od jeho sestry ;D) kdo viděl, ten ví, mezi mé oblíbence nepatřil, byl takový ten zlatý střed, nija mě nezajímal..Gervase byl taktéž uprostřed, nejvíce mě zaujalo přání k narození dítěte a pár zasloužilých výher..Jenny sem si v podstatě ani nevšimla nebýt soutěže o odměnu, kde nedostala žádnou kazetu, což mi utkvělo v hlavě..Collen, poslední přeživší z jednoho kmene, u konce jejího vyloučení už byla mojí oblíbenkyní a bylo mi vcelku líto jejího vyhazovu (ty její nohy,fůůha)..Můj největší oblíbenec a zasloužilý vítěz Richard, je kapitola sama o sobě, zaujal mě a vítězství jsem mu přála..Rudy byl jak počasí, občas se mi líbil, občas ne, názory měl asi dobré až na Richarda a jeho homosexualitu, ale jsem ráda, že nevyhrál..Kelly a Susan, zezačátku jsem fandila Sue, časem byla otravná a podrazácká takže sem byla ráda, když ji vylili, u konce jsem fandila Kelly, která se opravdu dopracovala vcelku daleko a docela zaslouženě..Velmi jsem ji litovala na poslední kmenové radě, vyjádření od Sue, bylo opravdu něco..Toť k této řadě asi vše, jsem spokojená, na uvod je to skvělé.. ()

Austrálie (2001) (S02) 

Spoilery!! Opět za 5* :) .. Jedno z nejhezčích prostředí, kde se kdy Survivor natáčel - to na úvod :). Ted k soutěžícím, začnu Colbym :), rozhodně mě zaujala jeho fyzická zdatnost, ale to je asi vše - vítězství jsem mu opravdu nepřála, ale pamatovat si ho budu navždy.Maralyn, vtipná starší žena, která vypadla brzy a neférově. Jerri , tá mě štvala odzačátku do konce, modlila jsem se, ať už konečně vyletí, i když v posledním díle když mluvila tak se objevila lítost. Vítězka Tina se mi líbila odzačátku, takže jsem byla velmi spokojená, má opravdu můj obdiv jak se do konce propracovala.Michael byl podle mě velký blázen, což svědčilo o jeho činech co se týče jídla. Jeho zranění patří k nejdramatičtějším okamžikům všech Survivorů. Alicia byla podle mě velice silná žena (na úrovni Stephanie z Palau), škoda že odešla tak brzy (na její mávání prstem budu pamatovat taky ještě velmi dlouho :D). Další perfektní okamžik byl, když Rodger skočil z útesu a přitom neuměl moc plavat, perfektní a má taktéž můj obdiv. Nicka byla taktéž škoda, pár jeho okamžiků fakt nezapomenu. Nakonec vegetariánka Kimmi, co říct, snad jen že byla alespon sranda..Ostatní vyjmenovávat nebudu :). Perfektní řada, která měla co do sebe a jeden z nejlepších závěrečných dílů, jaký jsem kdy viděla.Oblíbenci: Tina, Alicia, Kimmi, Maralyn, Nick. Neoblíbení: Colby, Amber.. ()

Afrika (2001) (S03) 

Obsahuje spoilery: Na úvod musím říct, že hudba byla tentokrát naměrně dokonalá a soutěžící veelmi sympatičtí :). Fandila jsem kmenu Boranu, kteří ani moc nezklamali, takže jsem byla spokojená. Můj favorit byl Lex, který to bohužel nedotáhl až do konce, nevadí třeba příště, ale rozhodně palec hore. A má favoritka byla Teresa, která se taktéž dostala daleko, ale nevyhrála..Spousta lidí bylo takových že mi nevadily ani mě nezajímaly, například Clarence který si vše rozházel hned na začátku kvůli jedné plechovce jídla, dále Kim J. která skončila jako druhá. Ethanovi jsem vítězství přála méně než Lexovi ale určitě lepší než jiní :)..Frank taky nebyl špatný, vyletěl jen protože nezapadal do kolektivu. Mladá Kim alias Kim P. byla taky dobrá a zajímavá..Pro mě byl záporák hlavně Brandon, to byl opravdu hnup, Tomovi jsem fandila ale časem se začal otáčet zády a Diane sice vylítla jako první ale kdyby ne bůhví jak by to dopadlo ..:))..Musím dodat, že řada byla velmi zajímavá kvůli spoustě skvělých soutěží hlavně otázky pro rodiny - to jsem se opravdu dost zasmála..Odměny byly také perfektní..3 řada a jedna z nejlepších už jen kvůli Lexovi. ()

Markézy (2002) (S04) 

Obsahuje spoilery!! :) .. Velice zajímavá řada jako vždy. Hudba kvalitní také jako vždy, to na úvod :). Zvratů a přepadovek moc nebylo, ale vůbec mi to nevadilo, nepotřebuji podrazy abych se bavila, takže jsem byla spokojena, že byla vcelku pohodička, kterou narušovalo jen pár jedinců, kteří byli naštěstí vyražení vcelku rychle (Rob, Zoe)..Od prvního dílu jsem fandila Kathy, jelikož jsem ji viděla už v All stars, a byla skvělá. Časem jsem si oblíbila i Paschala a Shanea kteří byli nehádaví, rozumní, vtipní..Pak bylo hodně lidí kteří mě nezajímali ani mi nevadili (Vicepia, Neleh ale tá se mi časem zprotivila..)..Samozřejmě bylo i v téhle řadě dost krásných a vtipných okamžiků (počůrání ruky, Paschal a Shane vyhráli imunitu, kmenová rada - hádka a vyřazení Shanea a mnoho dalšího..)..I dojemných okamžiků (příjezd bližších osob, vypadnutí paschala a taky další..) :) .. Vítězka mi nevadila, ale jak jsem již zmínila, přála jsem to více Kathy, nadruhou stranu lepší Vicepia než přetvářka Neleh :) .. 4* a těším se na další sérii, kterou jistě brzy shlédnu.. ()

Thajsko (2002) (S05) 

Obsahuje spoilery: Řada mi vůůůbec slabá nepřišla, jak jsem již zminovala u jiných řad,nejde mi o hádky a intriky takže mi řada přišla zcela normální, zasmála jsem se stejně jako u jiných, favority sem měla taky..Prostředí bylo pěkné , ale ne nejhezčí, i když se mi více líbilo prostředí u kmenové rady. Hudba jiná, takže zajímavá novinka. Teď k soutěžícím..Začnu kmenem Sook Jai, kterému jsem nefandila :)), Erin jsem si oblíbila a ten den vypadla takže nemám moc co říct, snad jen to, že byla určitě lepší než Penny.Jake mi byl sympatičtější než Clyde, bylo mi ho celkem líto když vypadl, nejvíce mě zaujala soutěž kde byla jeho manželka, to bylo opravdu perfektní..Jeda a Stephanii si nepamatuji, zato Robba z dvěma B si pamatuji až až, těsně než vylítl mě už opravdu rozčiloval, takže jsem byla ráda,že se dýl nezdržel..Shii Ann znám už z All stars takže jsem si říkala, že ji budu fandit, po cca půl hodině jsem změnila názor o 180° a těšila jsem se kdy poletí, nejlepší scénky s ní byly když jedla slepici a perfektní byla v soutěži jak se z klece natahovali pro ty klíče..Kena jsem si všimla až u konce než vypadl, ale fandila jsem mu více než Brianovi a dalším..Teď k mému oblíbenému kmeni: Chuay Gahn..Tanyu a Johna si moc nepamatuji takže nekomentuji..Ghandia se mi líbila než začala roznášet nesmysly o Tedovi, pak sem ji chtěla vyrazit raději než Teda.Clay byl jeden z největších blbců jaké jsem v téhle soutěži kdy viděla, Brianovi jsem výhru nepřála, ale když tak furt lepší než Clay..Mí oblíbenci byli: Ted, Helen a Jan. Všichni bezproblémoví, na nikoho nic nechystali a byli sympatičtí..Škoda, že nevyhrála Helen. Nikdy nezapomenu na soutěž s jejím manželem a Heleniným rozkazováním ať polkne :D) .. Perfektní řada, v které bohužel nevyhrál (jako vždy) ani eden z mých oblíbenců ale nevadí, ztráta času to nebyla :)) ()

Amazonie (2003) (S06) 

Obsahuje spoilery: Po trošku nudnějším Thajsku naprosto dokonalá řada..Kráásné prostředí, spousta zajímavých a napínavých okamžiků, krásná řada. Opět úžasná hudba, Jeff Probst, a pár skvělých komických okamžiků..Skvělé rozdělení kmenů, samozřejmě jsem fandila holkám..Byla tam spousta lidí kteří mě nezajímali a nevšimala jsem si jich , vyjádřím se jen k těm "nejdůležitějším"..Mezi mé oblíbence patřila Christy, která i přes její vadu sluchu dostala tak daleko a vyletěla neférově, Deena (to byl asi stejný případ., taky vypadla neférově) ale kmen vedla skvěle..Jennu už jsem znala z All stars takže jsem jí fandila, a jsem ráda, že se stala vítězkou..Mladá, namyšlená modelka ale vcelku vychytralá a vyhrála pár zasloužilých imunit..Poslední můj oblíbenec byl Matthew, který byl neuvěřitelně šikovej, silnej a pěknej :)), žádnej podrazák ani namyšlenec, ale upřímnost sama..Mezi mé neoblíbence patřil Rob, který byl sice vychytralej, ale jinak naprosto ... To je k téhle řadě asi vše..Jeden z nejlepších okamžiků bylo vyhoření tábora, Mattheweovo broušení zbraní a střílení lukem atd.. ()

Perlové ostrovy (2003) (S07) 

Oblíbenci: Rupert, Sandra, Lill.. Johnny "Fairplay" byl hňup. Hrál v podstatě dobře,ale nesmysly co vymýšlel byly opravdu na psychiatrii. S vítězkou jsem spokojena.Plno zvratů,překvapivých momentů ( návrat vyhozených hráčů) .. 5* perfektní. ()

Návrat hvězd (2004) (S08) 

Obsahuje spoilery! S vítězkou Amber jsem spokojena nebyla a s Robem taktéž ne. Jennu sem moc nemusela,ale v poslední trojce už jsem jí to přála radši než tomu podrazákovi a příživnici :). Řada perfektní jako vždy, scénky skvělé,Richard byl skvělej :)) jeho nahé scény. Rupert jako vždy dobrák kterýho většina lidí podrážela a využívala. Lex mi taktéž uvízl v paměti a takovej vyhazov si nezasloužil. Spokojenost, ale vítěze je škoda. Dnes dodávám že s druhým vítězem Rupertem jsem nadmíru spokojena :)) 100% :)) Perfektní!! :)) ()

Vanuatu (2004) (S09) 

Obsahuje spoilery!! Zatím asi nejslabší řada jakou jsem viděla, ale to na hodnocení nic nemění.. Jen se mi zdála bez zvratů, vtipů, podrazů..Ze všech soutěžících jsem měla pouze 2 oblíbence a to Twilu a Scaut, protože ty dvě jediné se nechovaly jako namyšlené husy, držely neustále při sobě a skoro nelhaly. Scaut má rozhodně můj obdiv, v 60letech se špatnou nohou se prokulhat až na 3 místo - fůůůha..Twila se mi líbila už od prvního dílu, řekne co si myslí, na nikoho nic nehraje. S vítězem Chrisem moc spokojená nejsem, myslím že si to zasloužil mnohem méně než Twila nebo Scaut. Absolutně jsem v sérii nenáviděla Amy (překvapila ve finishi, kde se naprosto otočila) a July jsem taktéž moc nemusela. Pak určitě nezapomenu na soutěžícího Chada s jednou nohou - perfektní, na stejné úrovni jak všichno ostatní - pochvala..Celkově řada špatná nebyla (až na toho vítěze) odehrávala se na velmi krááásném místě, se skvělými odměnami..Už se těším na další řadu :)) ()

Palau (2005) (S10) 

Obsahuje spoilery!! Jako vždy nazačátek pochválím dokonalou hudbu a prostředí, to opravdu nemá konkurence. Nyní k soutěžícím. Ačkoliv Stephanie není mojí oblíbenkyní (kvůli sérii Guatemala, kde se ukázala jen jako nesnesitelný žrout a vyšlapala se až na druhé místo), tak musím uznat že byla fyzicky dokonalá, přežila celý svůj kmen, když byl souboj mezi ní a Boby Jonem, tak jsem jí postup dokonce přála a její poslední noc v opuštěném táboře litovala. Mezi moji oblíbenkyni patřila Angie, která v prvním díle skoro nepostoupila, ale nakonec se vyšplhala dost vysoko a ukázala co v ní je a kolikrát tým zachránila.Škoda jejího brzkého vypadnutí. Mojí další obíbenkyní byla Caryn, která vypadla jen proto, že říkala pravdu, vtipné..Co se týče Janu , tak tá mi vůůůbec nevadila narozdíl od jiných, do ničeho se nepletla a nezasloužila si snášet ty výlevy mladých hus. Finálová dvojce Tom a Katie byla zatím nejhorší jakou jsem kdy viděla, po posledním hlasování a rozhovoru s porotou sem to přece jen o 1% přála více Tomovi, ale opravdu, lepší tam skončit nemohli - jedna husa co nic nedělala, a podrazák který měl prachů jako šlupek a odzačátku jen podrážel..Můj největší oblíbenec byl Ian, který bohužel kvůli blbosti skončil na třetím místě.A nakonec Coby, toho si budu nejvíce pamatovat z poslední rady, kde jen házel xichty, když mluvila Katie :D..Velmi mě pobavilo jak jim všichni nadávali, oba dva si to zasloužili..Škoda Iana. .. Oblíbenci: Ian, Caryn, Angie, Coby ... Neoblíbení: Gregg, Katie, Tom. ()

Guatemala (2005) (S11) 

Obsahuje spoilery! .. Na začátek musím říct, že to byla řada těžká na fyzickou zátěž, ale absolutně bez všech zvratů, podrazů, dobrých odměn, emocionálních zážitků..Né, že by mě to vadilo, ale trošku to chybělo, a proto je 5* velmi slabých. První pochod do tábora byl vynikající, perfektně promyšlený (tahat na zádech zrní..) a následky (dehidratace ap.) pěkně zobrazené. Řekla bych, že nebýt Margaret, která půl kmene zachránila, tak by tam asi nikdo nezůstal. Už jen z toho důvodu, patřila mezi mé oblíbence. Lydia , nevýrazná, tichá osůbka, s dobrým srdcem, která nedělala vůbec žádné podrazy (můj další oblíbenec) bylo mi jasné, že nevyhraje, ale přála jsem ji nějakou odměnu nebo to auto :) , jsem ráda za 4 místo :). Naopak jsem naprosto nemohla vystát Judda, který byl uřvaný a naprosto neschopný ( ještě že se moc dlouho neudržel, ve finále bych to asi nepřekousla)..Ze Stephenie mám smíšené pocity, na začátku jsem si ji vůbec nevšímala, po sloučení už byla vidět až až .. Nesedla mi až do poslední imunity, kde se mi jí trošku zželelo, i tak jsem ráda za Denni. Můj další oblíbenec byl Rafe, který nevyvolával také žádné spory, byl jakštakš upřímný a fyzicky zdatný, 3 místo jsem mu taktéž přála. Vítězka Denni musím popravdě říct že mě vůbec nezaujala..Všimla jsem si ji až cca v 5 díle od konce :)) , ve finále jsem to samozřejmě přála raději jí, ale byla nevýrazná. Nezapomenu na ni jen díky poslední imunitě kterou zvládla naprosto perfektně (ještě si stihla udělat manikuru) a pak imunitě, kde si vyměnila místo se Steph..To je k této řadě tak nějak vše..Jsem spokojena i přes to , že nevyhráli mí oblíbenci (ale ani neoblíbenci), hudba byla jako vždy naprosto dokonalá, odměny bohužel o ničem.. ()

Panama (2006) (S12) 

Prostředí nebylo moc zajímavé, ani ostrov vyhnanství..Ale soutěžící byli supr i rozdělení :) _______________________________________________________________________________________________ V kmeni Casaya (starší ženy) jsem fandila jen Cirie (nechápu proč byla ve starších ženách :D) - super hráčka, celkem nenápadná, udržela se v podstatě odzačátku do konce zuby nehty a nakonec byla ještě nejoblíbenější hráčka.(auto si zasloužila) .. V kmeni LaMina (starší muži) mě moc nezaujal Bruce, ačkoliv musel odejít kvůli nemoci tak mě to nějak netrápilo..Shane byl sice blázen ale můj favorit :) škoda ho..Terry byl něco jak Cirie - držel se zuby nehty :)..Bayoneta (mladší ženy) Danielle pomalu ani nevím jak se procpala až do konce a Courtney mě pobavila jen tím že je "nejotravnější člověk" :)..Nakonec kmen Viveros (mladší muži) mezi nimi vítěz Aras - fandila jsem mu více než Danielle a Terrymu takže jsem spokojená :) .. Každopádně škoda, že nevyhrála Cirie.. ()

Cookovy ostrovy (2006) (S13) 

Obsahuje spoilery!! .. Naprosto perfektní řada, jako vždy :)). Krásné prostředí, soutěžící úžasní (podrobněji dále), skvělé úkoly a překvapení (například vypadnutí dvou lidí v jeden den, 3 lidi ve finále). Jeffa musím jako moderátora opět pochválit, už si nedovedu představit řadu Survivoru bez něj. Teď trošku k těm soutěžícím :) , prvně musím rozhodně pochválit Ozzyho za fyzickou zdatnost (neuvěřitelné, vyhrát tolikrát zasebou imunitu - fůůha), Yul kterému jsem výhru přála byl perfektní na strategie, nehádavý, nejvíce překvapil nalezením imunity (kterou nakonec ani nepoužil). Z žen mě zaujala jen Flika, která mi byla velmi sympatická a bohužel vypadla dost brzy. Jonathan a Adam byli opravdu otravní jak ... Velmi mě bavily scénky s ostrovem vyhnanství a Candice :)).. Na závěr musím velmi vychválit úvodní hudbu s videjkem - perfektní !! Velice překrásné. Oblíbenci: Yul, Ozzy, Flika. Nejhorší: Jonathan, Adam ()

Fidži (2007) (S14) 

Spoilery: Mmm, opravdu nevím proč by to měla být "jedna z nejhorších řad" , mě se líbila dost..Intriky, podrazy,vtípky,napětí - vše bylo, žádné nedostatky..Jednou zase vyhrál můj favorit Earl, takže jsem spokojená (jeden z mála lidí kdo tam nikoho nepodrážel)..Mezi mé další oblíbence patřili: Yauman (zajímavý člověk, který se sám vzdal auta, v podstatě 1mil. dolarů a ještě se poslal na ostrov vyhnanství), Lisi ( nepodrazácká, v klídku..), Cassandra (tá mi nevadila, jen se mi nelíbily její podrazy na Yaumena).Nejhorší záporáci pro mě byli: Alex, Mookie. Taky se tam našla spousta otravných lidí: Sylvia (panovačná, umíněná - naštěstí brzo vylítla), Rocky (který snad vůbec nic neuměl, nic nevyhrál, v ničem nepomohl a jen řval),Anthony (ten se mi zezačátku líbil, ale časem...)..Boo mi vůbec nevadil, možná že ho byla i škoda, určitě byl lepší než Cassandra, Stacy( tá se tam na můj vkus držela až příliš dlouho nato že ji vyhazovali prakticky odzačátku a nebyla skoro vidět)..Pro mě vcelku zajímavá řada, opět něco nového ( Nejlepší scénka byla Earlův ostrov :) a Yaumenova nahrážka imunity) :) .. ()

Čína (2007) (S15) 

Obsahuje spoilery. Strašné deštivé počasí, katastrofální prostředí až na čínskou zed a šaolin. Soutěžící zajímavý, ale spousta záporáků. Kmen Zhan Hu (můj oblíbený) se opět rozpadl velice brzy, takže vcelku o ničem. Dave byl sice pracovitý, ale jinak protivný, panovačný, jsem ráda, že letěl celkem brzy. Frosti, chvilku takovej chvilku jinej, rozhodně velice zajímavej člověk se skvělou fyzičkou, patřil k těm "lepším". Kuře, vypadl brzy a nevadilo mi to, nezajímavej člověk.Erik se dostal vcelku daleko a patřil k mým oblíbencům. Peih Gee, poslední přeživší kmene Zhan Hu, fandila jsem jí ale bylo mi jasné že to do konce nedokope, zaslouží pochvalu za její jednání, přístup a pracovitost. Ashley , zajímavá image ale bohužel vypadla brzy (můj první oblíbený vyhozený člen). Jaime, prokopala se překvapivě dost daleko,nakonec vypadla kvůli pitomině, její vyhazov mi ovšem nijak nevadil. Sherea , sice nic nedělala, ale na výzvách byla docela silná, takže jsem jí přála vysoké místo.Leslie , pobožná křestanka která nedělala žádné potíže a sedla si víc s druhým kmenem , zato patrně zaplatila, přála jsem ji vyšší úspěch. Amanda a její 3 místo - té jsem nefandila ani náhodou, nejzajímavější byla snad její cenzura v pozadí, katastrofální baba i když musím uznat že silná. Denise jsem fandila i když mě mockrát zklamala kvůli hlasování, byla fajn, upřímná, nemanipulativní, vklídku , zajímavé bylo její karate v šaolinu. Courtney , mladá anorektička ale druhé místo jsem jí přála :) byla super, její hádky, gesta ap. - skvěle. Vítěz Todd byl sice pěknej (gay) ale strašnej manipulativní hráč, naprosto mě iritoval, škoda za takového vítěze. J. Robert byl vcelku nezajímavej, ničím mě nezaujal jen hádkama s Courtney. Aaron vypadl nečekaně brzy, ale taky né že by mi to vadilo :). A poslední borec nakonec - James , škoda, že nedošel aspon do poslední trojky, nejupřímnější nejsilnější hráč.. ()

Mikronésie (2008) (S16) 

Obsahuje spoilery!: Opět skvělá řada survivoru!! Možná dokonce nejlepší. Čím bych začala..S výherkyní Parvati jsem spokojená, což se divím :)), nikdy mi sympatická nebyla. Musím ovšem uznat, že stačí mít mozek a dá se dopracovat velmi daleko. Celkově s poslední trojkou jsem byla spokojená. Na některé okamžiky nikdy nezapomenu, opravdu perfektní např: Ozzyho vyřezaná soška imunity :)) , uplácení jídlo za imunitu :)), Jonathanův odchod, Kathyinin odchod. Velmi dojemné nebo vtipné scénky, které stojí za povšimnutí. Nejvíce mě překvapil Ozzyho odchod a když se nechal Erik doblbnout a daroval imunitu :)).Oblíbenci: Ozzy, Kathy, Cirie. Neoblíbení: Jason, Erik, Eliza. Erikovo napodování Ozzyho mi přišlo opravdu trapné, až ubohé. Fairplay naopak dost příjemně překvapil :) i když zmizel tak brzy...Celkově jsem s celou řadou spokojená, bavila mě velmi moc, shlédla jsem ji za 3 dny, nasmála jsem se zatím nejvíc ze všech řad. A byli i nejlepší lidé..5* perfect. ()

Gabon (2008) (S17) 

Obsahuje spoilery. Velká změna byla tá, že se soutěž neodehrávala u moře, takže naprosto odlišné..Zvířata mě naprosto fascinovaly..Soutěžící byli perfektní, jako vždy jsem fandila slabšímu kmenu ;D) Rozhodně stojí za zmínku stratég Ken, který vylítl opravdu až když šlo do tuhého a nedalo se nic jiného čekat, ale na jeho věk byl opravdu perfektní..Randy byl jeden z největších blbců v dějinách Survivoru, Sugar a její hlášky na něj mě dostávaly, a konečná falešná imunita pro Randyho - to byla dokonalost sama..GC se mi líbil, ale bohužel vylítl brzy, protože odmítl vést kmen :) ..Susie jsem měla ráda zezačátku, později už ne, ale že by mi vyloženě vadila, to taky ne..Gillian si budu pamatovat rozhodně skrz její šíření dobré nálady..Crystal - má největší favoritka - ačkoliv se jako atletka moc neukázala, tak pro mě byla nejlepší a škoda jejího vyhazovu..Corinne mě nejvíce pobavila na poslední kmenové radě, občas mi jí bylo líto, ale mezi mé oblíbence nepatřila.Sugar - zezačátku se mi nezamlouvala, od cca poloviny skvělá, vítězství jsem jí přála, bohužel to nevyšlo ale nevadí Jessica se proslaví i bez Survivoru, Sugařin ostrov je opět v dějinách ;D)..Ace , velký pěkný silák, ale to je tak vše, vyhazov mi fakt nevadil..Poslední vítěz nakonec - Bob - to byl zase ten zlatý střed, nevadil mi ani jsem mu nefandila, škoda že nevyhrál někdo jiný, ale zase obdivuhodný výkon za jeho 5 výher po sobě.. ()

Tocantins (2009) (S18) 

Obsahuje spoilery: opět krásná krajina, skvělej Jeff P., soutěžící sympatičtí i blbci jako vždy...Rozhodně mě zaujala změna když bylo v prvním díle hlasování (čekala jsem vyhazov a objevil se vrtulník s odvozem) :)..Vítěz JT mi nevadí, ale přála bych to jiným, těch 100 000dolarů navrch taky dostat nemusel, nebyl skoro vidět a byli tam lepší lidé..Druhý Stephen mi vadil o něco méně i když na poslední kmenovce dost zklamal..Moje favoritka byla Taj která skončila alespon 4 , a favorit byl Coach , bez kterého by tam byla děěěsná nuda :) - jen on dokázal vymyslet takové forky..Debbie taky patřila k mým oblíbencům, škoda že byla vyhozena ..Erinn se divím, že se dostala až na 3 místo, ale určitě pochvala - dokázala co jiní ne ;)..Mladá Sierra to měla těžké odzačátku bylo jasné, že se do konce neudrží, ale došlapala to vcelku daleko..A Tyson patří do mých záporných postav (vždy se musí někdo objevit že ) :)) perfect! těším se na další řadu, snad bude eště lepší. ()

Samoa (2009) (S19) 

Samoa mě uchvátila 3x víc než předchozí řada, nevím zda to bylo kvůli Russelovi, nebo krásné krajině, skvělým úkolům, ale každopádně u mě 4* - perfektní, jedna z těch nepřekonatelných řad.Krásné prostředí, hudba, vtípky, dramatické okamžiky, odměny, Reunion, Shambiin účes, Russelovy kousky (ponožky, voda).. Yasmin - potvůrka, která se přišla jen hádat a rozkazovat (ale alespon to v Reunionu přiznala a udobřila se..), Monica - tá v podstatě začala pořádně hrát až v díle ve kterém vypadla (skoro se jí podařilo udržet, ale pozdě), Laura - musím říct, že už tam bez ní byla skoro nuda ty její věčné hádky táhly vše navrchol., Shambo - má favoritka, kritizovat její účes nebudu :) podle mě super soutěžící, silná, sympatická, zasloužila si výhru alespon od diváků.,Erik - toho si budu pamatovat kvůli slepicím a nejlepšímu komentáři na poslední kmenové radě kdy se velice pěkně vyjádřil.,Dave - srandovní, občas divnej, ty jeho xichty byly opravdu unikát..,Russell S. - patřil mezi mé oblíbence a bůhví jak by to bylo kdyby se mu nestal ten incident škoda ho,Brett - katastrofálně nadabovanej a hlavně kvůli tomu jsem ho chtěla vyhodit, oblíbila jsem si ho, až když vypadl :)..,John - nejhezčí soutěžící v této řadě :)) škoda že udělal takovou blbost..,Betsy - policajtka, no mohla být dobrá, bohužel nestihla skoro nic ukázat..,Jaison a Mick jsou takoví ti nezajímaví kterým jsem nefandila ani nevnímala, jsem ráda, že doktor nevyhrál :) výhru jsem Natalii přála :) pěkně se vezla, nikomu nic neprovedla .. Perfect :)) ()

Hrdinové proti padouchům (2010) (S20) 

Spoilery: Rozporuplná série :)) myslím tím kvůli hráčům :)) .. Jednu chvilku jsem některé nenáviděla a v dalším díle to byli oblíbenci :))..Odzačátku byli mí favoriti v podstatě všeci z kmene villains :D)..Prostředí bylo jako vždy krásné, Jeffovy komentáře byly asi nejlepší zatím..Nyní něco málo k Heroes: Tom (ještě že vypadl tak brzy, byl nesympatický, jednou už vyhrál podruhé jsem mu to fakt nepřála), Stephenie a druhá vyřazená? (Pro mě první rozporuplná osoba), vždy jsem ji neměla v lásce i když se musí nechat její fyzická zdatnost, to že si hned v prvním díle vykloubila rameno mě dost překvapilo, jak by to asi dopadlo, kdyby se proti ní kmen nespikl :))..Rupert - v minulých řadách můj oblíbenec, nyní absolutně bezvýrazný, neviditelný, pamatuji si jen jeho triko a sekání dřeva uprostřed noci, jediné co bylo od něj super byl komentář na poslední kmenové radě..Sugar - no opravdu jsem nečekala, že zrovna ona půjde jako první - proč je v Heroes? :))..J.T. no řekla bych že stále v blbosti vede Erik, ale J.T. se mu každopádně začíná rovnat - nikdy nebyl můj oblíbenec a nebude - tím to hasne..James - že on se vždycky musí nějak zranit, jinak pohled na jeho svaly byl super:)) ..Colby, no Colby je skvělý příklad co s člověkem udělá cca 10 let :)) vyhodila bych ho na první kmenovce - bad..Cirie - moje oblíbenkyně opět vypadla a dost brzy, škoda škoda škoda, ona snad nikdy nevyhraje..Candice - další rozporuplná osoba - nenáviděla jsem ji z předchozí řady, kde byla podlá podrazačka ale těsně před vyhazovem jsem změnila názor :)), škoda že se nechala napálit Russelem (taky nechápu proč je v Hrdinech), to samé Amanda - tá je jeden z největších zloduchů, přetvářka sama..Držela se tam jak klíště..I když s ukradnutím nápovědy na imunitu mě fakt pobavila i když si to pak pěkně slízla..Nyní Villains :)) Couch - naprosto jiný než v minulé řadě, škoda jeho brzkého vyhazovu, ale pár forku zase měl a fyzickou zdatnost předvědl - poslední cesta drakobijce, krále artuše..Courtney (nechápu proč je ve zloduších) - pobavila mě jak v Číně, super fotky, její xichtíky a oslovení "Jeffrey" :))..Danielle - v její první řadě naprosto neviditelná osoba, nyní svině první třídy, ještě že vypadla celkem přijatelně, líbilo se mi její popisování jak skolila Amandu na zem a vytrhla ji nápovědu z ruky :))..Jerri - kdysi zloduch byla, ted se otočila o 360° :) škoda, že se nedostala do poslední trojky místo Russela :))...Parvati - opravdu nechápu co proti ní většina lidí má :))..Randy - no v téhle řadě se naštěstí moc neukázal...:))..Boston Rob - jde vidět co s ním udělalo 8 let a život s Amber a dítětem..BEST..Russel - zezačátku mě jeho hra bavila ale později byl až příliš únavný, prostě se vše zbytečně moc točilo kolem něj..Tyson - určitě lepší než minule, celkem škoda že šel...Vítězka Sandra - ještě že vyhrála ona a ne Russel (proč je v padouších?), hrála sama za sebe dostala se do konce sama bez pomoci ... Supr řada ale asi se mi stále více líbila micronésie, i když nevím to stopro :)) () (méně) (více)

Reklama

Reklama