Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Green je profesionální gambler, který by nenechal vyhrát ani svou vlastní babičku. Jeho ruce už mu vydělaly slušné jmění, ale když se pustí do hry s mafiánským kápem Machou, začne mu docházet, že tohle by mohla být jeho poslední výhra, tím spíš, že se tak nějak očekává, že ze slušnosti prohraje. Věci se ale trochu zvrtnou a i když se Jackovi podaří utéct, má teď dost velký problém. Macha se nenechá jen tak "vojebat" a vypíše na Jackovu hlavu velkou odměnu. Las Vegas je městem hříchu a z téhle akcičky kouká pozinkované futro. Ještě že má Jack pár triumfů v rukávu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

Faye 

všechny recenze uživatele

.„V každé hře a v každém podvodu, je vždycky podvodník a je vždycky podvedený. Finta spočívá v tom odhadnout, když jsi ten druhý, jak se stát tím prvním“. Kdybych se dokázala oprostit od klasiky „Sbal prachy a vypadni“ asi bych dala vyšší hodnocení, ale já jsem to nedokázala. Přesto se mi film, kde šustí peníze „ krásná nová bankovka, symbol naděje, čistá a pevná, navíc pěkně voní.“, hrají se šachy (na šachovnici i ve skutečnosti a rozehraných partií je mnoho) docela líbil. Takže zatím nechám hodnocení jako pat za 3* a rozhodně se podívám ještě jednou! „Čím složitější hra tím komplikovanější protivník!“ A tahle hra byla zatraceně.. kombinačně. složitá. ()

type_B 

všechny recenze uživatele

3 s poukazem na to, že není pravděpodobné, aby někdo šachovou partii odhadl (natož vypočítal!) přesně dopředu. (Ale zde se jako ve většině filmů/knih, které počítají s diváky neovládajícími hru v šach, samotná hra trošku mytizuje.) A nevím, jestli se jednalo ještě o povědomí o egu, nebo o symptomy schizofrenie. V tom bude velký rozdíl. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Cieľom filmu bolo poukázať na to, že ego môže byť váš najväčší nepriateľ, takže je zaujímavé, že výsledkom je to, že práve vlastné ego Guya Ritchieho ho tu dobehlo. Myslel si, aký úžasný filozofický cool akčňák natočí a vznikla z toho nezaujímavá sračka so zaujímavými prestrelkami. Aspoň že tie ešte Ritchie točiť nezabudol, keď už mu došli nápady na zaujímavé a vtipné príbehy. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pre mňa celkom prekvapenie. Žiadne zbesilé a bezduché akcie, žiadny trápny humor a žiadne slaboduché hlášky. Aj Statham predviedol, že nemusí byť nutne obsadzovaný iba do rolí drsných bitkárov u ktorých svalová hmota víťazí nad duchom. Zatiaľ možno jeho najlepšia rola. Pravda, možno je pre niekoho miestami film trochu zložitejší, ako šachová partia, čím si vysvetľujem aj trochu nízke hodnotenie tohto snímku. Čudujem sa, že toľko ľudí nepochopilo zmysel tohto skvelého snímku. Tá spletitosť bola zámerná. Nebola za tým žiadna schizofrénia ani prekombinovanosť. Tvorcovia podľa mňa chceli ukázať vnútorný súboj hlavného hrdinu so svojou temnou stránkou, ktorú tu zastupovalo ego. Odovzdanosť triumfujúcej nad tyranom s búchačkou v ruke a panikou v srdci. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem asi (fakt jenom asi) pochopil co tím chtěl Ritchie říct, ale právě proto mě štve že pohřbil velmi nadějnou gangsterku různejma schizofreníma monologama a dialogama. Fakt nevím, tohle není Ritchieho hřiště a chvílema jsem fakt nestíhal, a hlavně mi ty kličky a podivnosti přišly naprosto zbytečné. Ovšem ze začátku je to docela hodně dobrý a díky postavě Sortera to nemůžu úplně setřít. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa objavuje téma šachu. Jedna z postáv má meno Horowitz. Horowitz bol známy šachista, ktorý objavil postavenie - tzv. Horowitzovi strelci. (ČSFD)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Ďalší job pre Kuriéra

Ďalší job pre Kuriéra

10.09.2005

Jason Statham, na ktorého charizme a coolovosti z veľkej časti stojí akčná pecka Kuriér (a ktoré sú zároveň jediným dôvodom, prečo si pozrieť pokračovanie), si v akčnom thrilleri CRANK zahrá… (více)

Reklama

Reklama