Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Znovu přicházejí na plátna našich kin: odvážný romantik D´Artagnan, melancholický cynik Athos, krásný a tajnůstkářský Aramis a ješitný dobrák Porthos. Vracejí se a s nimi všechny lásky, dobrodružství a intriky, tak jak je ve své legendární knize popsal nespoutaný bouřlivák Alexandre Dumas. D´Artagnan znovu zahoří láskou ke krásné paní Bonacieuxové, Anna Rakouská ještě jednou věnuje své diamantové závěsky vévodovi z Buckinghamu a nade všemi se bude vznášet temný stín hrozivého kardinála Richelieu. Čtyři přátelé opět vyskočí do sedel, aby se bili za čest Francie a srdce krásných žen, sledováni otcovským zrakem pana de Tréville a hněvivýma (byť krásnýma) očima zrádné Mylady. Doprovodíme je na cestě do Londýna i k La Rochelle, prožijeme s nimi dobrodružství soubojů i tajných výprav, nebezpečí dvorských intrik i romantiku lásky. Ale hlavně přátelství, hluboké a věrné, které, jak dobře víme, vzniklo díky Athosově rameni, Porthosově zlatému pasu a Aramisově kapesníku... (Magic Box)

(více)

Recenze (292)

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Po mnoha a mnoha letech cca 15 . jsem se na tento film kouknul znovu. Donutilo mě k tomu nedávné shlédnutí nových tří mušketýrů no a uvědomil jsem si že staré původní verzi z roku 1976 ? Na rok si nevzpomínám přesně ale znalci ví kterou verzi myslím se žádná z těch nových nevyrovná. U této verze jsem hodně ovlivněný hereckými výkony všech mušketýrů které mám všechny rád a Curry coby kardinál byl dobře nechutný :o) Nová verze bych řekl že hraničí s parodii :o) tato verze není špatná ale přeci jen něco málo tomu schází ale kdy to porovnám s mnoha jinými filmy tenhle se drží dost vysoko. 3 hvězdičky 60% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jeden za všechny a všichni ve jménu hollywoodského pozlátka. Dokážete-li se odprostit od faktu, že tohle má s Dumasovou předlohou společného opravdu velmi málo, tak se můžete i solidně bavit. Tato verze má totiž mnohem blíže k zábavným taškařicím pro celou rodinu v nevázaném stylu Pirátů z Karibiku, než-li k vážnému historickému dobrodružnému snímku. Berte jak je nebo nechte být. ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Byl jsem překvapen, jak moc mi to připomínalo obyčejnou dobrou pohádku. Kdybych zůstal u této optiky, asi by to bylo za 3*. Ovšem vědomí, že má jít o epický velkofilm, jsem se po celou dobu nedokázal úplně zbavit, což mě dost rušilo, protože např. některé scény najednou nepůsobily vtipně, nýbrž směšně. A to není dobré! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Jeden za všechny, a všichni za MĚ.“ ----- Zapomeňte na Alexandra Dumase a jeho "Tři mušketýry“. S nimi má TAHLE verze pramálo společného. To se jen američtí kovbojové rozhodli ukázat Francii, jak se píšou dějiny. Bez okolků si navlékli dobové stejnokroje a zmužile se dali do díla. Našli i tací, kteří se ujali nelehkého úřadu soudce či šerifa. Jejich bohulibá mise se sice vyznačuje určitou dávkou neotesanosti, leč sebevědomí jim nechybí. A na čí straně stojí - to už rozhodněte sami. Slaboučké 3* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Disneyho štúdio sa chopilo tohto projektu v domnení, dať mu švih a energiu, ktorou sa mohol pochváliť Costnerov ROBIN HOOD. Lenže to by však nemohlo byť štúdio Disney. Miestami je to veľmi malinovkové a detské, teda štýl, ktorý tomuto príbehu rozhodne nepristane. Aspoň tí herci sú dobre obsadení. Z moderných verzií odporúčam radšej snímok MUŠKETIER z roku 2001. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Na výrobe filmu sa taktiež podieľal (ako kaskadér) aj slovenský herec a kaskadér Vladimír Furdík. (jules7)
  • Gabrielle Anwar (královna Anna) byla v době natáčení filmu těhotná, proto její postava nosí volnější šaty. (viperblade)

Reklama

Reklama