Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

...když zakrejete kočce po narozeni voko...tak se nevyvine a zakrni...vážně by mě zajímalo, co všechno asi museli zdendovi zakrejt pantáta Troška s chotí....dyť tohle už snad ani není možný...já mu zkritizuju jedničku....von napiše dvojku...pošlu mu imejla aby přestal..sepišu xset strankovou petici, kde jenom ja sem se tam podepsal vosumsetkrat...a von jako by ty příspěvky snad skoro ani nečet neboco...a trousí..a trousí...už chapu ty rakušáky..prej VYPNĚTE TEMELIN, ZACHRANITE ŽIVOTY...maj recht...ale jenom v připadě že na nej budou připojeni ve chvili, kdy v esterajch televizi poběži Troska (..ano, čtete správně - ten háček tam neni umyslně..) ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Panebože, chlape, vy jste tak blbej, že mi na vás nestačej ani ty tabulky tady.." ;) Byl kdysi jeden velmi talentovaný režisér.. Jmenoval se Zdeněk Troška.. Jednoho dne však podlehl zcestné myšlence o vlastní velikosti, důležitosti a nezbytnosti, když se pasoval na tuzemského boha zábavy chudých.. Ztratil navíc schopnost sebereflexe, což je cesta do pekel v každé profesi, a tak se těm, co ho kritizují, jen směje.. I dnes však Zdeněk umí, byť už jen legraci a film mimo tabulky i mé vlastní hranice chápání.. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Už jen ta samotná myšlenka, udělat film (prakticky) bez děje, sestávající pouze z řady povětšinou vousatých rádobyvtipných "kameňáků", je na palici. A nic s tím nenadělá ani celkem slušná přehlídka oblíbených českých herců. Symbolických deset procent a jednu upatlanou hvězdičku dávám za to, že jsem se sem tam u nějakého fóru skutečně lehce uchechtl... 10% ()

gogos 

všechny recenze uživatele

nechapu proc se to nikomu nelibi.... Vim, z nejakeho umeleckeho hklediska je to hloupe a toporne herecke vykony to jen podtrhavaji, ale o to tady vubec nejde. Tady jde o to ze je to lidova komedie s lidovymi vtipy. Nekolik jsem jich neznal a hodne me to pobavilo, na prvni dil to sice nema a na Slunce seno uz vubec ne, ale presto je to prijemna komedie, ktera je na jedno dve shlednuti... Pak u vse znate a neni se cemu smat.... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nová akciovka s modrým pramenem začíná rozjíždět byznys, když náhle modrý pramen začíná zkomírat. A ve stejnou dobu se "zcvokne" babá Kropáčková, a začíná po Kameňákově uhánět mladé chlapce a znásilňovat je. Že by v tom byla souvislost ? ... I když jde, stejně jako v jedničce, o sérii natočených vtipů posazených do jednoho městečka, maličkou pochvalu ode mne Troška dostane - přece jen, oproti jedničce ve dvojce jde alespoň o náznak nějakého příběhu (ne dobrého, ale i snaha se cení). Ve filmu se opět objevuje celá česká herecká scéna, tentokrát obohacená i o některé pěvecké "hvězdy" - Maxa a Helenka (fakt nechápu proč do toho šli, zvlášť když po herecké stránce jsou oba dva pěkná kopyta). Ale co už, půl hvězdičky dát nemůžu, tak ať se Troška trošku rozšoupne... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ve 28. minutě doktorka Helenka (Helena Vondráčková) prohlašuje, že se na starou Kropáčkovou podívá sama. Nikdy se to ale nestane. (JT19)
  • Točeno v Týně nad Vltavou a na zámku Koloděje nad Lužnicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama