Reklama

Reklama

Podfukáři

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
Velká Británie, (2004–2012), 47 h 44 min (Minutáž: 57–60 min)

Hrají:

Robert Glenister, Robert Vaughn, Adrian Lester, Marc Warren, Jaime Murray, Matt Di Angelo, Kelly Adams, Ashley Walters, Rob Jarvis, Stephen Campbell Moore (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Je to vydarená partia. Už si o tom šušká celé podsvetie. Mickey Stone, podvodník extra triedy, je konečne na slobode. A samozrejme, nevie sa dočkať toho, ako niečo opäť rozbehne. Jeho tím je však nutné opäť sformovať. Pred tým, ako sa Mickey rozhodne odísť do dôchodku, sa musí dôstojne rozlúčiť. Už majú vytipovanú aj obeť a práve vo chvíli, keď je búda takmer ušitá, klope na dvere Danny Blue. Dannymu príliš neveria, pretože iba začína. Nikto však nečakal, že sa uvedie tak dobrým spôsobom. Aj keď biznisman dovtedy možno nebol celkom presvedčený o tom, že robí správne, po Dannyho výstupe o tom nemá najmenšie pochybnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (238)

Kopik 

všechny recenze uživatele

Partička podvodníků, která se dokáže dostat z jakékoli šlamastiky a navíc si na všem ještě hezky přivydělat. Nejvíc napjatý jsem u tohoto seriálu byl vždy u konce jednotlivých dílů, který se nejvíce věnuje samotnému provedení podfuku. Ale přípravy na jednotlivé kousky a vývoj charakterů v předchozích okamžicích v žádném případě nenudí. První partička mi přišla lepší, nejvíce mi chybí právě Danny a Stacie, ale i nově Emma a Sean mají něco do sebe a dá se na ně v pohodě zvyknout. U Emmy navíc mohu říci, že jsem si ji i velice oblíbil. Hlavní pro mě ale zůstal ohledně změn v partě fakt, že zůstal Albie, můj největší oblíbenec. Nemůžu nic jiného, než tento seriál doporučit a dát plný počet a zařadit ho mezi nejlepší z nejlepších. ()

Perry- 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv má každý díl téměř stejný scénář (vytipujem oběť -> nasadíme na ní stejné lidi -> okrademe jí -> juchů máme peníze), tak seriál nesklouzává k nudě. Možná, že by bylo zajímavé vidět také neúspěch (což se splní ve třetí sérii). Celkově ale příjemní herci, výjimečně dobrý dabing (ČT1, dost podobný originálu) a něco, co na seriálovém poli chybělo. To vše mě nutí k 5*. ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Veľmi svieži a originálny seriál. Kto sa nerád pozerá na to, ako druhých ľudí šikovne oblafnú a oberú o peniaze??:-) Sú tu geniálne postavy (aj keď asi by som bola radšej keby ich nemenili), originálne zvraty (po pár dieloch už som však vždy automaticky predpokladala nejaký podraz na diváka, čiže som nebola až taká prekvapená), parádne zápletky a dialógy. Pri tomto seriáli som si dokonca začala zvykať aj na ten "divný" britský prízvuk. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

S výjimkou prvního dílu, který je přehnaně pozérský a "tak rádoby cool, až už to není cool", je celý seriál velmi pohodová záležitost se zajímavými zápletkami, megakomplikovanými plány a hlavně úžasně sympatickou partičkou podfukářů ve středu dění. Škoda jen občasných technických nebo logických renonců (stažení harddisku na flashku za 2 minuty). ()

Drirr 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů co jsem měl tu čest shlédnout. Pokud mě něco dokáže dostat ze špatné nálady, jsou to právě Hustle. Seriál o partě, která bohatým a zlým bere a chudým nebo jen sobě dává je pro mě nesmrtelný a podívám se na něj rád kdykoliv a kdekoliv. O kvalitě svědčí i fakt, že i v sedmé sérii se jak malý kluk těším na každý díl. Prostě kult. EDIT: Po osmé sérii musím říct, že nechci, aby tenhle seriál někdy skončil. Neuvěřitelné... ()

Galerie (281)

Zajímavosti (22)

  • V šiestej epizóde prvej série je použitý rovnaký podfuk ako vo filme Podraz (The Sting) s Paulom Newmanom a Robertom Redfordom z roku 1973. (pravo)
  • Scéna v 1. epizodě 4. série, kdy Danny (Marc Warren) a Ash (Robert Glenister) sedí v dodávce a baví se o "čtvrtlibráku se sýrem", odkazuje na snímek Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994). (Lorge)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama