Reklama

Reklama

Podfukáři

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
Velká Británie, (2004–2012), 47 h 44 min (Minutáž: 57–60 min)

Hrají:

Robert Glenister, Robert Vaughn, Adrian Lester, Marc Warren, Jaime Murray, Matt Di Angelo, Kelly Adams, Ashley Walters, Rob Jarvis, Stephen Campbell Moore (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Je to vydarená partia. Už si o tom šušká celé podsvetie. Mickey Stone, podvodník extra triedy, je konečne na slobode. A samozrejme, nevie sa dočkať toho, ako niečo opäť rozbehne. Jeho tím je však nutné opäť sformovať. Pred tým, ako sa Mickey rozhodne odísť do dôchodku, sa musí dôstojne rozlúčiť. Už majú vytipovanú aj obeť a práve vo chvíli, keď je búda takmer ušitá, klope na dvere Danny Blue. Dannymu príliš neveria, pretože iba začína. Nikto však nečakal, že sa uvedie tak dobrým spôsobom. Aj keď biznisman dovtedy možno nebol celkom presvedčený o tom, že robí správne, po Dannyho výstupe o tom nemá najmenšie pochybnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (238)

agathon 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, získalo si mě to od samého začátku. A taky přiznávám, že nejprve především díky uhrančivé kráse Jaime Murray (která mě fascinovala - koho ne?!?! - už v Dexterovi) a až v závěsu vybroušeností jednotlivých "případů". Jako celek je to ale při zpětném pohledu neuvěřitelně kompaktní, svým způsobem neustále gradující série, která byla snem každého správného fandy Dannyho parťáků a Podrazu. Jestli vás - stejně jako mě - vždycky mrzelo, když se na plátně/obrazovce se závěrem zmíněných filmů objevily titulky, pak je Hustle víc než příjemná záplata na duši. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Úžasný a velmi vtipný seriál ve stylu Dannyho parťáků 1, který určitě stojí za to. Strašně mě baví soukromá "válka" mezi Dannym a Mickeym, strašně mě baví, jak se Danny snaží uhnat Stacey, jak to Albert jen z povzdálí sleduje. Někdy lituji barmana Eddieho a jindy Ashe, který musí všechno zařídit... Je to prostě velká dávka vtipu, akce a dokonale promyšlených nápadů zabalená do rozumného času jedné hodiny. ()

Reklama

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Kouzlu Podfukářů jsem podlehl již před několika lety, když jednotlivé díly vysílala Česká televize. Tehdy jsem byl opravdu nadšen, neboď podfukářské téma doslova miluji a když se navíc odehrává v úžasném Londýně, následně v USA, stal jsem se doopravdovým fanouškem. Později jsem si sehnal čtyři řady a takřka na jeden dech jsem je všechny zhltl ani ne během jednoho týdnu. Nejvíce jsem obdivoval a stále obdivuji dokonalé podfuky a hlavně jednotlivé charaktery hlavních aktérů. Boss alias Mickey Stone je ctižádostivý a vůdcovský, Ash Morgan zase takový introvert a majstr přes techniku (ovšem ne vždy se vydaří), starý Albert je jakýmsi otcem všech ostatních a je takřka nepostradatelným gentlemanem, mladý a do všeho hrrrr Danny Blue by vše naopak dělal co nejrychleji a ne vždy vše promyslí a pomyslnou třešničkou na dortu je nádherná Stacie Monroe, která celému seriálu dává jistou dávku šmrncu a elegance. Těchto pět dokonalých postav dělá snad ty největší podfuky v dějinách seriálu. A to se nebojí ani šáhnout na královské klenoty. Bohužel později Mickey odcestoval do Sydney, kde si udělal zálusk na Operu a nahradil jej Ashley Walters alias Billy Bond a už to nebylo ono. Myslel jsem si, že čtvrtou řadou to končí, ale hle, teď mám za sebou první díl páté řady a píšu tenhle koment s otevřenou pusou. Mickey se sice vrátil, ale odešla pěkná dvojka Stacie s Dannym, což mě velmi mrzí. Ovšem nahradila je minimálně stejně tak kvalitní dvojice sourozenců Kennedy's. A podfuky se navíc vrátily zpět na nádhernou ostrovní londýnskou půdu. Takže si myslím, že se máme opravdu na co těšit. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Britsky decentní a šarmantní partička podvodníků, která může měnit svoje personální složení, ale nikoliv svoje zvyky a metody:) Svým způsobem starosvětský seriál, který přináší nejen napětí, zajímavé charaktery, ale především i jistou sociální kritiku stávající společnosti, jejího postoje k penězům. Sympatická partička podvodníků má svůj kodex zavedené trademarky a postupy, které vás nenudí, ani když se opakují, britský šarm prostě sálá všemi směry a podmaňuje si evropské i americké publikum. Vynikající herecké obsazení, charisma hlavních postav je zde samozřejmostí. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Hodnotim po prvních dvou seriích. Ze začátku rozhodně na plný počet, ale postupem času jejich triky sice neslábnou, ale systém je pořád stejný, takže na ten podfuk přijdete už sami a lehce. V dalších seriích budu ovšem mile rád pokračovat, jelikož dívat se na seriál jako je tento je doopravdy radost. ()

Galerie (281)

Zajímavosti (22)

  • Jaime Murray přišla na casting v botách na vysokém podpatku, aby svým sto sedmdesáti centimetrům dodala scénářem požadovanou výšku. (Terva)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama