Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (560)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Díky Jasonovi jsem si zopakovala hodiny tělocviku a nemusela jsem ani vstát z mé pohodlné postele. Pro začátek malá rozcvička s partou přátel v garáži, poté s pár kamarády v čekárně a ordinaci u dětského lékaře. Nesmí chybět hra na honěnou, skoky a předskoky mezi budovami, přemety v přístavu a výmyky opět v garáži (jsou asi v poslední době oblíbenější než tělocvična). No a nová disciplína v gymnastice, která nahradí akrobacii se stuhou za akrobacii s požární hadicí, bude jistě populární. To celé zakončené penaltovým kopem (kam se na něho hrabe Ronaldino :o) Také byl tak laskavý a vynadal Kate, která nepochopila, že se má obléct. Jednoduše řečeno mi Jason přichystal typickou várku akce a scén wtf?, které mě ale absolutně neurazí, páč jsem nic jiného nečekala. A kdopak by se na něj mohl zlobit, když má takové charisma a sexy (drsný) pohled? :o) Wrrr!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát akčnější a nemožnější jak jednička. Jednička alespoň měla hodně co do sebe, u dvojky jsem zíral na jednotlivé scény a sralo mě to všecko jak to vlastně najednou funguje, no a ta scéna s Audinou, to je takřka nezapomenutelný zážitek. Jak jsem si Stathama oblíbil, tak mi pozdějš ukazuje, že je to vlastně idiot, protože čemu ze začátku naloží, to v pokračování posere, a to je takhle pořád, a ještě k tomu u něj. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Opravdu přehnanej film (jistě, bondovky jsou taky přehnaný, ale Kurýr postráda jakoukoliv eleganci), "vedlejší" dějová linie jde do ztracena a člověk u ní nesmí ani chvilku přemýšlet....a PROBOHA! Proč musí každá lepší akční scéna skončit evidentním digitálním trikem? Hvězdička na víc za bitku s hadicí... Ta sice byla taky "jen" efektní, ale aspoň nebyla myšlena tak úplně vážně... teda doufám... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dvojka Kurýra se v abecedě jaksi zapomněla zastavit u béčka a vesele si štrajdá ještě dál. Ovšem výrazně vyšší rozpočet i nadsazenost z něj dělají jednu velkou akční jízdu, která předjede v kvalitě bez výraznějších problémů i jedničku. Jediná škoda je, že hlavní tahoun a hvězda - nezničitelná osmičková Audina s nezkrotným charismatem - zmizí z děje v půlce filmu. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Série „Hire“ je reklamou na BMW. „Kurýr 2“, bude zřejmě reklamou na Audi. Ani jedno z aut sice nevlastním, ale poměrně často se vezu jako „závozník“ v obou výrobních značkách. Auta jsou to úchvatnáobě!!! Ale BMW má pravděpodobně lepšího manažéra na prezentaci vozů (jinak by kurýr, prohánějící se v jedničce taky v BMW, neměnil vůz). Dílko nabídne, kromě nádherných aut a dochvilnosti hlavního hrdiny, který vždy dodrží slovo, ještě skoro nahou pistolnici na jehlových podpatcích.a především hodně stupidní příběh. PS: Audi dokáže i létat, pokud jste to nevěděli! A Frank? Ten umí všechno! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Pistole ve scéně v soukromém tryskáči je typu Walther P99. (DaViD´82)
  • Pištoľ, ktorú dievča používa v úvodnej scéne, je Vektor CP1. Značku a typ možno čítať spomalene. (Zeker)

Reklama

Reklama