Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Na tom nechutném ksichtovi Stiflerovi byla jediná dobrá věc jeho máma. Ta se ale tady nekoná. Zato tu máme blitky, sra.., psí ejakulace, prostě pošušnáníčko pro teenagery v té době mezi dětstvím a dospělostí, kdy ještě mají dětský smysl pro fekální humor, ale tělem už patří mezi dospělé. /18. 3. 12./ ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu ve mě vyvolal film pocit,že se jedná o další z mnoha komedií,které hodně slibují,ale nakonec se nic zázračného nekoná.Ovšem naštěstí jsem se po pár minutách spletl.Danny Leiner je,co se týče komedií zkušený režisér(jeho komedie Zahulíme,uvidíme a Hele vole,kde mám káru,považuji v daném žánru za ty nejpovedenější).Navíc měl tentokrát k dispozici Seanna Williama ,,Stiflera,, Scotta,který má komediální talent v sobě.U Garyho výzvy jsem se nakonec bavil jěště víc než třeba u Pana tělocvikáře,takže neváhejte a dejte téhle nenáročné komedii šanci. ()

Reklama

Zejf3da 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit naprosto stupidním plakátem, který mě dlouhou dobu odrazoval od shlédnutí a film mi hnil asi rok v budíčku. Když jsem ten obrázek viděl, představil jsem si okamžitě nejsračkovitější teenagerskou komedii. Byl jsem docela mile překvapen. Jedná se o celkem slušnou komedii, která sází na sympaťáka Scotta a ohranou zápletku o looserech. Mě to ke spokojenosti stačilo i když vlastně nevím přesně proč. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám a komedie jakbysmet. Tak kde je problém? Že bych neměl rád konkrétně tenis nebo se při filmu vůbec nezasmál? Kdepak. S. W. Scott hraje taky solidně, ale zádrhel je u přemíry fekálního humoru, kterýho když je moc, tak hodnocení klesá. Tady padlo až na 50 %. Oblíbená část- proslov dcery při rozhodujícim střetnutí ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Dneska byla noc béčkovejch braků. Tohle je suchá komedie, kde se Seann může snažit jak chce, ale stejně to bude stát za pendrek. Pár vtipnejch věcí tam bylo, ale zbytečný scény, nuda a očekávanej konec z toho udělaly směs, na kerou hodně rychle zapomenu. Už jsem se naučil, že koukat na filmy pod 60% je blbost. Dneska jsem to porušil hned dvakrát a nic z toho v podstatě neměl. Dobře mi tak. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama