Reklama

Reklama

Veronica Mars

(seriál)
  • USA Veronica Mars (více)
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2004–2019), 50 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Rob Thomas

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Harry Hamlin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif Mars se vydal po špatné stopě a ze všeho obvinil Lilyina otce, vlivného muže Jakea Kanea, jenže k vraždě se později doznal jistý Abel Koontz a lidé přestali Veroničině otci věřit. Ztratil práci, manželka se odstěhovala a vrstevníci Veronicu vyvrhli ze své společnosti. Alespoň tak to Veronica vždycky viděla. Jenže bylo to opravdu takhle? Byl Abel Koontz opravdu vrahem anebo v tom bylo něco víc? Proč má otec v sejfu i po tak dlouhé době stále složku s Lillyiným případem? A odstěhovala se Veroničina matka vážně jen z důvodů, které byly Veronice řečeny? Odpovědi na tyhle a mnoho dalších otázek se dozvíte v 22 dílném seriálu z produkce režisérů, jenž mají na seznamu např. Ally McBealovou, Chirurgy, Aktu X aj. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

(ukončil jsem sledování po první sezóně, a to ne kvůli tomu, že by mě to nebavilo, nýbrž proto, že čas je vzácný; je pravděpodobné, že na podzim - pokud tedy nějaký podzim vůbec bude ;-)) - se k Veronice vrátím, mrknu na druhou a třetí řadu (čtvrtá po nějakých 13 letech mě moc nezajímá), a půjdu s hodnocením nahoru; tímhle nešikovným komentářem se snažím říct, že tenhle seriál je chytřejší (ne nadarmo o něm referuje Mittel v Complex TV) než by se mohlo zdát a než by mohlo napovídat mé hodnocení, pozornost si rozhodně zaslouží, třebas epizody 1x21 a 1x22, těm bych se nebál udělit 5*; za to, že jsem si na tomhle seriálu nevybudoval závislost - tedy že v něm nepokračuji navzdory tomu, že můj čas je vzácný - může hlavně to, že absolutně neholduji teenagerským narativům à la Beverly Hills, taky jsem si z celého toho fikčního světa oblíbil pouze Veronicu a jejího otce; ale tak uvidíme co další série, pakliže se k ním tedy někdy dostanu...) ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden zo seriálov, ktoré som si nikdy nenechala v telke ujsť - vrátane početných repríz. Aj keď som zo začiatku o ňom pochybovala. Ale jednotlivé zápletky epizód a sérií boli zaujímavé a tak si ma nejak postupne Veronica Marsová získala. Čo však treba zdôrazniť - seriál by nebol tým čím je bez Kristen Bell, vďaka ktorej hlavná hrdinka, ironická detektívka, nemala chybu :) A síce je to teenagerský seriál, no s OC a jemu podobnými sa porovnávať našťastie nedá - 4* ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Příjemné osvěžení o proti spoustě jiných seriálů pro teenagery. Děj je smysluplný (byť žádné velké duševno), herci sympatičtí, hlavní hrdinové se hned tak neokoukají. K tomu slušná hudba, zápletka. Za mne asi to nejlepší, co kdy americká seriálová vlna pro mládež vyprodukovala. Nikdy jsem nepochopila, proč to skončilo třetí řadou a spousta jiných blbostí má řad alespoň pět a více. Za mne 90%. ()

lord Ball 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je to jen teen-seriál, ale shrňme si klady: na seriál ze střední školy je i poměrně inteligentní se sem tam i docela chytrými dialogy. Další kladem je, že dějová linie seriálu je i docela zajímavá a jednotlivé případy, které řeší dávají smysl. No a třetím kladem je nádherná a rozkošná Kristen Bell. Nelze samozřejmě i nezmínit zápory, jako je neuvěřitelně inteligentní a šikovná cool dívka, jako hlavní hrdinka, no ale myslím, že tuto menší vadu na kráse pominu. ()

Allka 

všechny recenze uživatele

Atraktivní seriál, který má od všeho trochu a velmi příjemně mě překvapil, přičemž hlavní plus má určitě v Kristen Bell alias Veronice, jež mě svými hláškami odbourává a je velmi sympatická. Každý si tu najde svoje, můžete se dívat na jednotlivé díly jako na osvěžující detektivku s fajn případy, dále sledovat hlavní linku táhnoucí se vždy přes celou sérii (např. v první je to Veroničino pátrání po vrahovi její nejlepší kamarádky) a nebo držet Veronice pěsti při milostných vzletech i pádech. Popřípadě dělat jako já všechno najednou :)) Krom hlavní hrdinky stojí určitě za zmínku i další postavy, které ve většině případů nejsou nijak "ošulené" a samy disponují zajímavým životním příběhem. Nejlepší jsou pro mě první dvě řady, ale ani třetí není k zahození. Za mě určitě palec nahoru - a to i přes to, že občas Veronice pořádně závidim super postavu, krásu, chytrost, všechny ty hustý pátrací udělátka, obětavýho nejlepšího kamaráda a předevšim Logana :P ()

Galerie (403)

Zajímavosti (28)

  • Amanda Noret, která hraje Madison Sinclair, má i ve skutečnosti sestřenici Shelly Pomroy, což je jméno postavy na jejíž party je Veronica omámena. (TomikZlesa)
  • Ve třetím díle druhé série s názvem „Cheatty Cheatty Bang Bang“ je v kavárně Java The Hut, kde Veronica (Kristen Bell) pracuje, noc s karaoke. Jeden ze zpěváku je i Courtney Taylor-Taylor, zpěvák kapely The Dandy Warhols, která nazpívala úvodní skladbu seriálu „We Used To Be Friends“. (Frki16)
  • Pouze dvě postavy se objeví ve všech dílech, Veronica a Keith Mars. (TomikZlesa)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama