Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Jerryy 

všechny recenze uživatele

Vidím v programu film tří , pouštím si film tři . Vůbec nic od něj nečekám , spíš podle obsahuju hádám , že se bude jednat o pěknou blbost , ale nic lepšího mi program nenabízí. Příbě tří lidí na opuštěném ostrově se rychle rozjíždí , má spád , ani chvíli nelituju toho času , který jsem tomu filmu obětoval. Něž začne posledních 10 minut filmu mé hodnocení se motá kolem 4 hvězd , ale ta prkotina ktereé jsem byl v závěru svědkem , to teda bylo něco . Hrdiny filmu na opuštěném ostrově začne ovlivňovat čarodějnice prostřednictvím woodoo figurky a celou zápletku vyřeší za ně. Jestli měl závěr filmu šokovat , tak se mu to podařilo. Já by opravdu šokován. Nejdřív jsem myslel , že dám odpad , ale pak 2 hvězdy za příběh bez závěru si to určitě zaslouží , no a jednu hvězdu za nádherné křivky Kelly Brook. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme. Totální sra*ka! Vyloženě mě ta debilita vytáčela skoro celý film! Nejdříve jedno pozitivum a tím je Billy Zane. Bohužel, Billy nikdy nemůže být nějaký extra class klaďas a na tom je to postavené i tady, přesto, že jeho osobnost je ze všech zúčastněných nejcharakternější. Potom je tam debílek, co nedá tři slova po sobě dohromady, Juan Pablo Jose Diego Alejandro nevím-jak-dál. Ovšem potom je tam ultra hvězda! Ku*va miss Debilita Kelly Brook. Mrzí mě, že tam ta její postava nechcípla, protože to by přidalo alespoň druhou hvězdu. Námět neoriginální a scénář vyloženě pitomý. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli je fajn mít o svátcích trochu více času než obvykle, protože za normálních okolností si vybírám a byla bych tak ušetřena tohoto "thrilleru". Ještě štěstí, že jsem na to nebyla sama, nakonec jsme se u TV nečekaně pobavili, ovšem na účet režiséra a hlavních aktérů. O nějakém napětí nemůže být ani řeči, dialogy jako z nenáročného sobotního filmu pro dospělé na TV Nova pozdě v noci, kombinovaného s jihoamerickou telenovelou, to vše ještě stvrzeno odpovídajícími hereckými výkony. Ze tří ztroskotanců (manželský pár a mladík) na pustém ostrově se záhy stává milostný trojúhelník, muži mezi sebou bojují o oheň, potapěčské brýle a přízeň dobře rostlé krásky, promenující se po pláži v bílých bikinách. Do jejich soužití nezasahuje ani tak náhoda, jako bývalá přítelkyně mladého muže, mstící se za odmítnutí provozováním "woodoo" a mající nezvykle dobrou kondici (a to je podle všeho těhotná), jelikož v prostřizích křepčí s figurkou a mrtvým kohoutem minimálně několik dní. Mezi smíchem jsem ale častěji tiše trpěla, a v duchu prosila o odpuštění všechny filmaře, kterým jsem kdy udělila stejné body za cokoliv. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to nebola až taká katastrofa, nechýbala dynamika a filmík vonkoncom nenudil , aj keď nebudem skrývať, že jeden a pol hveizdičky ide na konto Kelly Brook a jej kriviek, ktoré tu dostali príležitosť na svoju sebareprezentáciu v plnom rozsahu. :)) No podľa mňa úplne zbytočná dejová línia s pomstychtivou priateľkou viac otravovala ako dodávala príbehu na atmosfére. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Prvních desítek minut s příchutí romantické Modré laguny, ale jakmile se do hry dostává Billy Zane opět v roli thrillerového psychopata srazu se romantika rozšumí a nastává thriller ve všech směrech. Kelly Brook je opravdu sexy a na chvilku bych i já rád ztroskotal na opuštěný ostrov s tak krásnou mušličkou. Vracím se kThree:Billy Zane s pleškou a zlými oči opět nezklamal a přinesl vůni thrilleru, Stewart Raffill s průměrnou režií, ohranou pointou nijak nepřekvapil a tenhle příběh jsme už v minulosti viděli xkrát, proto jsme si ho tak nevychutnali. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)
  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)

Reklama

Reklama