Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

asfalt 

všechny recenze uživatele

Tento film má všetko, čo zlý film má mať až na scenár, ktorý nie je až tak katastrofálny. Ak by k režisérskej stoličke pustili niekoho schopnejšieho, nehercov by nahradili hercami, strašné efekty by zlepšili a použili lepší soundtrack, tak by to možno bolo aj za tri hviezdy. Tak je to len tesne nad odpadom. ()

Antek odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný "blbý film" o dvojici milenců, kteří spolu skotačí uprostřed fontánky a slibují si lásku astronomických rozměrů (tedy "přesně" to, co páry dělají :-) A do toho se tak nějak náhodou zatoulali teplí vlci (čím vyšší stupeň důležitosti, tím teplejší ... nic proti), stříbrné kulky a ... ČOKOLÁDA!! Na triky finance nezbyly (kdo by na ten scénář taky dával peníze ...), tak se stříhá a stříhá. A přeměnu z lidské podoby na vlčí ani snad nemá cenu komentovat ... to snad vykopírovali z pohádky na ČT. Děkuji, nechci. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka pro gotická děvčátka. Nejdříve zabijeme tu sexy kočku (spolužačku), co na ní můžou všichni kluci nechat oči. Ale samozřejmě nechceme, aby nás děsila nějaká brutalita, takže to zabití radši neukážeme. Pak si dáme lov na dealera. Odpad se má přece likvidovat, že? A musíme ukázat, že člověk se ve vlka může proměnit pouze ve výskoku... Občas neuvěřitelně kýčovité záběry (hlavní hrdinka se ve výskoku proměňuje ve vlčici, zatímco kolem ní krouží kamera) těsně hraničí s parodií. Chvílemi se to dá brát jako špatně střihaný akční film, ale z hororu jsem tu nezaznamenal nic (30%). ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak Pomsta vlkodlakov... ehm. Už názov prezradí, že pôjde o béčko. Ale pri zrovnaní so sériou UNDERWORLD či SÚMRAK to vôbec nie je až taký bordel, ako by sa mohlo zdať. (O príšernosti VLCI ani nehovoriac.) Nie je to síce bohvieako natočené, ale nenudí to, účinne využíva kvantum horových a romantických klišé. Akčné finále je možno trochu premrštené, ale ak sa vám pačia "filmy pre mladých" ako je napr. COVENANT (Síly temna) budete možno aj úplne spokojný... ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Šla takhle Katja von Garnier potemnělým nočním Weisbadenem a najednou jí něco s hlasitím čvacht dopadlo na hlavu. "Scheisse Vogel!!" zaklela Katja a začala si stírat holubí dáreček z hlavy.To ovšem nevěděla,že to byl poštovní holub Christophera Paolinyho,který se díky neznámé genetické mutaci(čichnul si k Paolinyho ponožkám) stal nosičem nového typu zákeřného viru známého jako PAF(Parental Advisory Fucker).Tento virus napadá v mozku centrum představivosti a invence,které poté nemilosrdně vyhladí.A tak se z nebohé Katjy stala den před natáčením B&C ****,*******,..... Jinak is nedovedu vysvětlit,že dokáže být někdo originální jak Ch.P.Film nám zpívá falešným altovým "c" známou ohranou písničku přímé úměrnosti.Čím víc slin před filmem,tím větší hořkost v puse po něm.S Underworldem toto vskutku vydařené dílko má společné bohužel jen tvůrce.Věcí,které se tomuto filmu dají vytknout je přespříliš a 90% by jich bylo naprosto oprávněných.To snad ani nemá cenu zde vypisovat.Agnes se mi líbila asi jako čpící septik trpaslíkům z reklamy,navíc to,že takovejhle mamlas s tragickou holkou vymlátí vlkodlaky,se mi příčí jako sirka ve zvonku naší bývalé němčinářky.Jediné,co se mi na filmu líbilo,byli vlci a shapeshifting. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama