Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Omletá filmová tuctovka o znesvářených rodech nepobrala ani špetku invence a dokola vykrádá podobné filmy pro teenagery, v nichž všichni chodí do půl těla a skákají z velkých výšek. Tady bohužel nejsou dobré ani ty skoky, protože Katja von Garnier absolutně postrádá orientaci v prostoru a zoufale se plácá v řemeslné nemohoucnosti ve chvílích, kdy chce vetknout do své červené knihovny špetku akce. Zbytečný a hloupoučký film, který by rád byl "cool" a "in", přitom je "gay" a "out". ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Blood and Chocolate. Minimálně zajímavý název, který ale má ve filmu své logické zdůvodnění.. Co se samotného zpracování týče, asi bych neřekl, že se jedná o americký film, nevím, zda to je zasazením do Rumunska (ale kolik procent filmu se tam opravdu točilo, netuším), neprotřelými herci nebo snad nižším rozpočtem, ale tak nebo tak, nakonec to k tomu docela sedlo. Zejména mě překvapila proměna ve vlka - nejprve sice trochu odpor vůči té záři kolem postavy, ale než aby byly použity nějaké nekvalitní efekty, je tohle přeci jen lepší volba. Ale jinak za jedno zkouknutí to sice stojí, ale vidět znovu, po tom moc netoužím.. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak Pomsta vlkodlakov... ehm. Už názov prezradí, že pôjde o béčko. Ale pri zrovnaní so sériou UNDERWORLD či SÚMRAK to vôbec nie je až taký bordel, ako by sa mohlo zdať. (O príšernosti VLCI ani nehovoriac.) Nie je to síce bohvieako natočené, ale nenudí to, účinne využíva kvantum horových a romantických klišé. Akčné finále je možno trochu premrštené, ale ak sa vám pačia "filmy pre mladých" ako je napr. COVENANT (Síly temna) budete možno aj úplne spokojný... ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Krev jako čokoláda - film s lákavým názvem i obsahem - se ke mně dostal tím úplně nejlepším způsobem, tedy náhodou, takže jsem se vyhnula přehnaným očekáváním. Onen romantický příběh lásky mezi obyčejným smrtelníkem a slečnou-vlkodlakem, který se z toho vyklubal, byl nakonec moc sympatický. Srovnávat s Underworldem nemůžu, jelikož jsem ještě neměla tu čest, ale ať už tohle je vykrádačka, nebo ne, mě to moc bavilo. Nebýt toho kýčovitého závěru, možná bych šla s hodnocením i výš, takhle jsou z toho jen hvězdy tři, s ohledem na úsměv Hugha Dancyho hodně silné;-) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Quo usque tandem abutere, vy prznitelé lykantropní tematiky, patientia nostra?! Nebudu raději řešit, proč tvůrci dali do názvu tu čokoládu, která hraje ve filmu asi takovou roli jako zubní pasta v zombie movie, ani proč se příběh odehrává v Rumunsku (no… protože to je takové jako strašidelné, proto), a přejdu rovnou k tomu nejhoršímu: vlkodlaci skáčou jako opičáci, lemtají absinth, trsají disco a přeměňují se ve skoku a záblesku světla (wtf?!). Hlavní hopsanda, pardon, hrdinka, sem tam vymění kontaktní čočky a zamiluje se do čmárala Aidana, který sice rozumu příliš nepobral, ale je zřejmě nesmrtelný a navíc paranormální scénáristickou protekcí obdařený. Vůdce vlkodlaků je teda fakt děsně cool rocker, který má ale naneštěstí psychopatického synáčka (každá čočka jiná) a u hopsandy utahováka. Témata jako možnost nakažení se nebo nutná přeměna vlivem úplňku tvůrci zcela ignorují, zato okázale žonglují s termíny jako „transcendence“ nebo „antigen“. Wow. Nebo spíš: AU! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama