Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Chabé pokračování, které působí spíše jako prachsprostý parazit na dřívějším díle téhož názvu. Naprosto tomu chybí atmosféra jedničky, příběh je nudnější a zároveň scénaristicky méně kontinuální a promyšlený, zatímco logické díry jsou tu mnohem nápadnější a otravnější, včetně občasného zcestného jednání hlavní postavy. Ať už se Vám první díl líbil nebo ne, dvojka za pozornost nestojí. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....námet ok, tu namiesto zápiskov sa premiestnujeme pomocou fotografii-dobre čiastočný upgrade....ale dej-príbeh-napätie-záver- úplne k ničomu....veď keď sa premiestnim rok dozadu tak som rok dozadu a nie,že som rok dozadu,ale prežil som ten rok,ktorý akože chcem zmeniť a prežil som ho nejako neviem ako.....logika odišla riťou......jedna hviezda len za námet.moja poznámka:viac nepozeráť. ()

Reklama

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Úplne zbytočné pokračovanie, ktoré ani zďaleka nedosahuje kvalít originálu. Iba trocha obmieňa pôvodný nápad, pričom tvorcom úplne ušla myšlienka pôvodného filmu. Namiesto toho vylepšili efekty, pridali zopár nesympatických postáv a dejovú linku postavili na vode...asi tak o tri triedy nižšie než Butterfly Effect. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Neznát první díl, tak bych tomu klidně prásknul slabší 3 hvězdy. Herci jakož takož hrají, s tím sexem to není až tak hrozné a přeplácané, trikově to nebije na hnusnou notu a uplyne to vcelku svižně. Jenže první díl byl svěží průvan v dramatickém žánru a dvojka pouze „dojebavá“ vše co jde – děj, myšlenku, vyústění… Holt sequelové peklo pokračuje a jen tak rychle neskončí… ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Dvojka se snaží tvářit "dospěleji", a tak místo traumat z dětství, které zmítají vysokoškolákem, nastupují problémy v zaměstnání třicátníků. Nic ale nemůže skrýt fakt, že jde o předvídatelný odvar originálu (který ve své druhé polovině stejně trpěl logickou nedotažeností), přičemž film má pouhých 77 minut, o další desetiminutovku jej příšerně natahují závěrečné titulky. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. srpna 2006 v Izraeli. (Varan)
  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)
  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama