Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Jiní herci, jiní režiséři, náboj v řiti úplně. Srovnávám samozřejmě s jedničkou... Ale ikdyž je to pod jedničkou o hooodně příček níž, pořád je to příčka slušná. Takhle.. viděl jsem horší filmy na podobná témata. Slabina tohohle filmu bude v tom, že první díl byl bojem o životy v každé "toulce do minulosti". A když chtějí pokračovat, tak přece nemůžou zvolnit na nějaký citový záležitosti jako že jeho milovaná už ho nebude poznávat... A jako zajímavost... Mojí 14-ti letý sestřičce se dvojka líbí o dost víc než jednička... co z toho vyvodit.. Asi že je pochopitelnější.. Jinak skutečně nevím, co extra na tom ta holka vidí.. :) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Osudový dotek je pro mě možná nejlepší Sci-Fi vůbec a když jsem tak sledoval tohle, říkal jsem si jen, že takové pokračování si to nezasloužilo. První díl byl originální, za to tahle ''dvojka'' se pouze vozila na úspěchu toho prvního dílu, krom toho, že mě to vážně nudilo. A to jsem čekal alespoň trochu víc.. Avšak kdybych si odpustil jedničku a nesrovnával ji s tím, asi bych tak zklamaný nebyl.. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Nick má krásnou dívku, přátelé ještě ze střední a slušně se rozjíždějící kariéru. O všechno přijde při jedné havárce. Po roce trápení se mu pomocí staré fotky podaří vrátit v čase a nehodě zabránit. Jaký bude jeho další život? Ano, je to o něco horší než první díl, ale ne zas o moc. Leonetti natočil pokračování v o něco více romantičtějším duchu a také přidal něco mále erotických scén, ale podařilo se mu udržet styl prvního dílu. A navíc ony zvraty, kdy se hrdinovi po zdánlivém napravení časové osy začne všechno kazit jsou celkem logické a nepůsobí dojmem scénáristického naschválu (až na mafiánskou podzápletku). Takže jo, jsem víceméně spokojen. ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

nevim jestli toto pokracovani nazvat velkym zklamanim, nebo jen utrousit dalo se to cekat. jde opravdu jen o volne pokracovani, ktere ma s originalem spolecny jen nazev, puvodni napad a nektere hudebni motivy a zvuky. bohuzel se nejedna o prequel jak bylo zpocatku pri oznameni druheho dilu uvadeno. celkove kdybyste tento film videli pod jinym nazvem reknete ze je to totalni becko, co delalo original perfektnim nebyl ani tak napad ale jeho brilantni zpracovani, v druhem dile je napad pouze zneuzit aby divaka nalakal na 90minut, bohuzel zadna jizda se nekona a zadny novy napad se neobjevi, zpracovani oproti originalu hraje treti ligu a zmena osudu hlavniho hrdiny probiha jen asi 20 vterinovym ziranim na fotku ktera se rozpohybuje, kamera rozhybe pozadim a trada..vse. pokud cekate nejaky zvrat nebo prekvapeni na konci doufate marne. :( ve filmu se vyskytuje i nekolik nelogicnosti a slabe vykony veskrz spatne vybranych hercu nepridaji take nic. mensi plus si zaslouzi erica durance ze smallvillu, takze je aspon trosku na co koukat, telo ma perfektni :)) ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Klasické pokračování úspěšné jedničky. A také klasický neúspěch dvojky (jsou i samozřejmě vyjímky). Myšlenka zůstala úplně stejná. Nic nového nepřichází. A co je jěšte horší, je to, že příběh ve dvojce je naprosto nesrovnatelný s jedničkou. Např. změnit věci v minulosti, abych v součastnosti dostal lepší práci.......no celkem irelavantní oproti myšlence v jedniččce. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. srpna 2006 v Izraeli. (Varan)
  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)
  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama