Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Při těchto mysteriozních hororech se člověk obvykle vůbec nebojí, ale hezká tvářička hlavní hrdinky vše vynahradila

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

No, ve finále to není žádná sláva a ten závěr mi přišel opravdu špatnej, ale jinak sem byl vcelku i spokojen. Některé scény nějakou tu hrůzu nahnat i uměly a stejně tak i z "andělů smrti" šel docela i strach, když už se tu a tam ukázaly... Na jedno podívání dobrý, na více bych si to už asi nedal...

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Dost chabej film kterej mohl vypadat úplně jinak a daleko líp asijská verze je asijská verze ;-)

masw

masw (hodnocení, recenze)

Oko vychází ve středu 28. 1. V deníku Sport za 49! Aspoň kouknu na bonusy a uvidím o pár minut Jessicy více. :)

Susinnon

Susinnon (hodnocení, recenze)

ach Jessica Jessica... jedinú hviezdičku dávam za tvoju krásu... mám pre teba slabosť, ale kazíš si to u mňa...

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

"Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma." - Taká veliká obeta kvôli role a prečo ? Preto aby natočila trapný B remajk čo ma ledva 45 percent.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Z mého pohledu to byl poměrně zbytečně zabitý (zavražděný) a nevyužitý námět. Asijský originál jsem neviděl, ale ceou dobu jsem si říkal, že mi to něco připomíná. Vzdáleně, ale přece. A až na konci, ve scéně s kolonou mi to docvaklo: The Mothman Prophecies

Ten "druhý" konec už byl zbytečný a co se hudby týče, všiml jsem si jen té úvodní, během filmu jsem ji nevnímal (tudíž neurazila, ale ani nezaujala) a ten koncertní závěr by ještě ušel, kdyby u toho "sólistka" nespala.

Čekal jsem víc. A kdo chce víc, nemá nic! Dobře mi tak.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

MILION KRAT LEPSIE JAK JAPONSKA VERZIA.. . VO VSETKOM.. JAPONCI VYMISLIA DOBRY DEJ LEN ZTOHO NEVEDIA SPRAVIT DOBRY FILM ..

BuddyO

BuddyO (hodnocení, recenze)

Proooč? Když udělá někdo remake po 40ti letech, tak je to v pořádku a ku prospěchu, ale tohle asi nikdy nepochopím.

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Torision: Jestli se domnivas, ze Juno je remake Jeni, Juno, tak to take neni z Japonska. ;)

Pumiiix

Pumiiix (hodnocení, recenze)

Jedine co me na filmu zaujalo jsou prave Postery.... Jessica hrat neumi a prsa podle me taky neukaze, takze proc na to jit? Neni jediny duvod, radsi si pucte v pujcovne asijsky original a za usetrene penize z listku kupte jeste popcorn :-)

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

matestlust: Uz me to nebavi neustale uvadet na pravou miru: puvodni Oko nema s Japonskem nic spolecneho. Kvalitni duchariny nikdy nebyly jen domenou Japoncu. Navic kdyby nebylo v poslednim roce Exte Hair, tak bych rekl, ze japonska ducharina jde do kytek. Amici ted navic lovi i v thajskych a tchajwanskych vodach, takze se dockame Shutter a dalsich. :( Z tohohle remaku citim prusvih, prestoze diky dobre atmosfere a napeti jsem schopen leccos prominout. Ale uz v Grudge me stvala Gellarka, a tady je snad jeste vetsi manekyna. Boze... Pada mi, ze Americani neumi moc zahrat k smrti vydesene lidi jako asiati.

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Zatím to podle zahraničních hodnocení vypadá tak, že se Oko zařadí jako další nepovedený americký remake...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Suzana

Suzana (hodnocení, recenze)

Prsa by Jessica ukazvat nemusel. Stačila by trocha herectví, jelikož se mi zprotivila ve Fantastické čtyřce jako nemastná a neslaná hrdinka....

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Jak říká Tyler. Američani už neví co by, kopaj se do zadku a začnou v brzkých letech točit snad i remake Obecný školy apd. V případě Oka uloupili cizí nápad a nevidím jediný důvod, proč by ho natáčeli, než jen a jen kvůli výdělkům.

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

Víc efektů a akce na úkor atmosféry plus rozhodně méné schopná herečka v hlavní roli... bude to průměr, který původnímu filmu nebude sahat ani po kotníky.

Cliff Booth

Cliff Booth (hodnocení, recenze)

no já to vidím stejně jako u remaku Nenávisti, mladá hezká američanka (v Nenávisti S.M.Gellar) jim ten film nepostaví, nevím, ale mě se ty remaky asijců nelíbí.

1860

1860 (hodnocení, recenze)

No tak kruh se jim povedl skvěle, nenávist už byla horší.. uvidíme, jestli Oko bude mít horší osud Nenávisti..

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Proč znova to samý ? Navíc je to ukradenej nápad a ještě amíci... smrtelná kombinace

Cliff Booth

Cliff Booth (hodnocení, recenze)

hruza, američani sou na remaky asijských hororů naprosto tupí, proč to zase zkoušejí :(

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Jessica Alba by mohla tu ukázať PRSIA,to by bolo vážne niečo

fxado

fxado (hodnocení, recenze)

Tom Cruise tento film produkuje. Nehra v nom ... ale mrzi ma ze idu vykradnut dalsi kvalitny azijsky horror :(

Reklama

Reklama