Reklama

Reklama

Biznis

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Frankie, mladík na útěku ze špinavého ghetta v jižním Londýně, plánuje svůj útěk a začátky nového života ve slunném Španělsku – přesněji na Costa Del Sol. Vybaven ničím více než jen pár drobnými se vydává na cestu a to aniž by věděl, že tato nepatrná suma ho zavede do lákavého světa bývalého gangstera Charlieho. Dříve než si to sám stačí uvědomit, Frankie dostane více než po čem toužil – je jedním z Charlieho gangu a náhle se ocitá uprostřed světa organizovaného zločinu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Balu... 

všechny recenze uživatele

Hraje si rozhodně navíc než ve skutečnosti je; nicméně já mu to s přivřením obou očí žeru =). Snaha se musí cenit; viděl sem v tom kus Guye Ritchieho. Došlo jehněčí je top citace. Libová oldschool muzika, štylový oblečení Fily, přitažlivá slečna Linda Henry, zbraně a hafo drog. Dá se.. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To byl tak divnej a rozporuplnej retro film, že vlastně ani pořádně nevím, co si o tom myslet. Mohla to být hodně slušná gangsterka, ale pořád to z toho drogovýho vážnýho kabátu přecházelo do parodie, kde si divák není chvílema jistej, jestli to náhodou nekarikuje svůj vlastní žánr. V tomhle film naráží asi nejvíc a je to hlavní překážkou pro vyšší hodnocení. Herci jsou vybraní dobře, prostředí a scénář taky nijak zásadně nekulhají, přesto nejde dát víc než průměr. Potěší i soundtrack nasáklej nostalgií. P.S.: Dobrej odkaz na konci filmu - "Frankie went to Hollywood." :) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Povedený filmeček z britské produkce plný svižných scén, humorných situací, drog a žánrového klišé. Čas od času šáhnu i po takové podívané a dám si potřebný oddych od svého oblíbeného hororového žánru. Je sice pravda, že některé momenty jsou dost přistřižené za vlasy a děj je místy vláčný, ale docela jsem se u toho pobavil a to je hlavní. Navíc Danny Dyer předvedl nezvykle dobrý výkon a i s ním jsem byl spokojený. Gangsterka jak má být, můžu jen doporučit. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Business měl svou kvalitu - všechen styl pro nás chlapy (slunce, prachy, ženský - sex a zbraně). Nick Love se držel thrillerového rozměru s příchutí začátku gangsterů Sexy bestie, kteří by se schovávali pod stůl před ghettem z jižního Londýna. Herecké obsazení podobné z filmu Hooligans a pořád to funguje. Nenudil jsem se a přes všechnu Loveho snahu dávám slušné tři hvězdičky. Další zhlédnutí je zcelestné. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Povedená britská retro gangsterka odehrávající se v 80-tých letech v prosluněném Španělsku. Vzestup a pád (vyloženě do hoven) mladého gangstera v podání oblíbence Dannyho Dyera, k tomu přesná výprava do nejmenšího detailu a od úvodních titulků dobře šlapající soundtrack toho nejlepšího z osmdesátých roků...Bavil jsem se. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama