Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout. Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (464)

petero 

všechny recenze uživatele

Hostel Part II je o dosť krotkejší ako jeho prekvapivo úspešný a drsnejší predchodca. Stavba príbehu je totožná no finále nie je také (ehm) našľapané. Pravdu povediac ani som nemal chuť na nejak extra drsné scénky, na to mi bohate stačí séria Saw. I tak v postate je tu iba jedna a aj tá zároveň zhrozí (trošku) aj pobaví (viac). Stále si stojím za svojím, že Eli Roth nie je žiadny nýmand ktorému kamera nepatrí do ruky, ako si mnohý neprávom myslia kôli jeho (pre nás) kontroverznému Hostelu. Koľko takých filmov som už videl a od oveľa slávnejších režisérov, ktoré som mal chuť hneď na začiatku nepozerať. Hostel Part II na mňa tak zďaleka nezapôsobil, ale tak sa mi zdá že v tom mala prsty aj hlavná predstaviteľka na ktorú sa veľmi dobre pozerá =). Hostel je oddychový film pre hororových fandov, prehľadne natočený s dobrou atmosférou i keď jednotlivé situácie mohli byť aj viac vyhrotené. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Hostelu od režiséra Eliho Rotha. Tento díl už jsem v kině neviděl, to už jsem viděl rovnou na DVD. No musím říct že tenhle díl už neni tak dobrej jako první i přesto jsem mu dal pět hvězdiček a to asi z nostalgie kvůli jedničce. Dvojka navazuje přesně na jedničku, přeživší postava Paxton (Jay Hernandez) se objeví jenom na začátku filmu, protože hned na začátku přijde jeho smrt, což mě trochu zklamalo, myslel jsem že tam bude v celym filmu, jeho postava byla dobrá, škoda. Máme tu stejnou zápletku akorát místo tří kluků jsou tady tři holky, co si udělají výlet a opět se jdou zabydlet do toho samého hostelu. A únos a mučení může začít v plný kráse. Rozhodně nejlepší scény jsou řezání kosou do těla a ustřihnutý penis nůžkama který skončí jako potrava pro psa :D Hlavní hrdinka Beth (Lauren German) se role ujala dobře a též slovenský herec Milan Kňažko taky neni vůbec špatnej. Moc se mi líbilo jak v tomhle dílu ukázali jak celá ta organizace na vraždění lidí funguje. Skvělá cameo rolička legendárního režiséra Ruggera Deodata, natočil nejznámější film o kanibalech - Cannibal Holocaust (1980). Právě proto dostal v tomhle filmu roli kanibala, jak si s radostí uřezává maso z nohy svojí oběti. Škoda že tam neměl delší scénu. Gore scény jsou tady opět skvělý a kamera i střih supr. Je to docela slušný pokračování, ale něco mi tam pořád chybělo a to byla asi hlavní postava z prvního dílu co tady nechali zabít hned na začátku, fakt škoda. Taky už ten děj nebyl tak napínavej. Na jedničku už to rozhodně nemá, zase lepší než třetí díl, to určitě. Bavil jsem se dobře. ()

Reklama

johnys 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus moc krvavé a málo psychologické. Jedna hvězdička u mne je za výtečnýho Kňažka, druhá za pěkně nasvícený Český Krumlov, díky čemuž jsem tam udělal velmi pěkné fotografie. Potěšila i scéna na náměstí v Českých Budějovicích. Doufám, že americká produkce si přístě jižní Čechy (jednoznačně nejkrásnější kraj v ČR) zvolí pro kvalitnější dílo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dvojka samozřejmě tak nějak jede v kolejích jedničky, jen místo mladíků se do spárů mučitelů dostanou mladé ženy. Několik věcí potěší - samozřejmě opětovné české lokace, kterých navíc přibylo, čeští a slovenští herci a mě osobně dvě camea - Edwige Fenechová v roli profesorky umění a Ruggero Deodato coby kanibal, odkazující tak na jeden ze svých nejlepších a nejkontroverznějších filmů. Jinak k mé potěše film přitvrdil, byť jistě mohl předvést gorefest, ale nepředvedl. Moje nejoblíbenější scéna je s kosou, jakýsi odkaz na čachtickou paní, zdařilá je pak amputace penisu spojená s kastrací. Rozhodně pobavila závěrečná kopaná. Po letech jsem jednu hvězdu přidal, protože mě to bavilo mnohem více než jednička, byť jsem si nejvíce pamatoval onu kosu. ()

Adrian odpad!

všechny recenze uživatele

Presne v "duchu druhych dielov" - v pripade Hostelu to znamena odpornejsie, zvrhlejsie a zaroven aj monotonnejsie. Plne si uvedomujem, aky subzaner sa Hostel seria snazi vyplnat, ale priznam sa, ze v dnesnej dobe osobne nevidim jej opodstatnenost. Ano, je pravda, ze Hostel II rovnako ako jeho predchodca znechucuje - ovsem, zatial co niektori divaci to budu povazovat za kvalitu snimku, potvrdzujucu reziserovu uvedomelost v danom zanri, mne osobne Rothov najnovsi pocin pride ako zbytocne mrhanie filmovou surovinou (a dalsie potvrdenie, ze Roth je iba fanusikom bez talentu). Dvojka je nadstavovanou kasou s viacerymi identickymi sekvenciami z predchodcu (SPOILER: Romske deti a Pulp Fiction forever...) s pre mna vyslovene trapnym pokusom dodat nadhlad mrazivym obrazovym sekvenciam pouzitym "ludovej" hudby (zeby pokus o modifikaciu dnes moderneho trendu prepojenia nasilnych scen s klasickou hudbou?). Takze na zaver hodim jednu klasiku za seba: Ak sa vam pacila jednotka, dvojku budete velebit minimalne rovnako. Ak ste boli z jednotky zhnuseni, dvojku radsej vynechajte... . Btw.....ta scena, ktora ma podla samotneho Rotha udajne zmenit historiu hororoveho zanru...ehm....no tak Eli, asi si pri svojich studiach inspiracnych zdrojov par "kapitol" preskocil. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se objevuje část písně „Commando X“ od Dixxx. (M.Fish)

Související novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (více)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (více)

Reklama

Reklama