Reklama

Reklama

Studio 60

(seriál)
  • USA Studio 60 on the Sunset Strip
USA, (2006–2007), 15 h 54 min (Minutáž: 37–60 min)

Tvůrci:

Aaron Sorkin

Hrají:

Matthew Perry, Amanda Peet, Bradley Whitford, Steven Weber, D.L. Hughley, Sarah Paulson, Donna Murphy, Nate Torrence, Merritt Wever, Columbus Short (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Seriál s fenomenálním obsazením přináší na obrazovku strhující drama, odehrávající se v zákulisí oblíbené noční komediální show Studio 60 on the Sunset Trip.
Když tvrdě kritizovaný výkonný producent dlouholeté noční show, uvádějící komediální skeče, přeruší živé vysílání a využije té chvíle, aby s hořkostí řekl, co si doopravdy myslí, lidi z branže, média i diváci jsou zmateni... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Studio 60 je skvělý seriál určen pro všechny, kteří se zajímají o film a televizi trošku do podrobna. Díky skvělým scenáristům, kteří odvedli skvělou práci při psaní dialogů a skečů, se seriálem prokousáváte vteřinu po vteřině. Nenechá vás nikdy v klidu a musíte sedět v křesle až do závěrečných titulků. Seriál může být skvělou insiprací pro autory tvůrčího psaní a můžou se přesvědčit, že se dá z čehokoliv získat maximum a bude to pecka. Mínusem je, že po polovině se z toho stává love story mezi zaměstnanci zasazená v zákulisí televize. Přesto ji naštěstí není věnován celý díl a my přecházíme do různých prostředí a problémů, které se snaží vyřešit a přitom jejich řešením se dostávají do větších problémů. A konečně poslední trojice dílů je to nejlepší na konec. Je to jediný seriál, který mě dohnal k pláči díky vybudováním emocí a za to má u mě pátou hvězdičku. Matthew Perry nezklamal a vývojem jeho postavy jsme na každém kroku a pokaždé něčím překvapí. Přesto větší potlesk patří postavám, ktřeré hrajou D.L. Hughley a Nathan Corddry. Dvojice herců, jejichž přátelství a herectví naprosto patří ke špičce seriálu. ()

neneka 

všechny recenze uživatele

Scénář, dialogy, které do sebe zapadaly přesně podle mého gusta, casting, kterým jsem byla nadšená, celková nálada a pojetí: skvělý! Seděla jsem u toho jak přibitá snad do 2 do rána a koukala a koukala... jak moc se jim to povedlo. A přestože patřím k fanouškům Přátel, jsem moc ráda, že jsem si tady M. Perryho s "přáteli" vůbec nespojovala a nebyla jeho účastí v nich ovlivněná. Byl tu prostě Mattem a ne Chandlerem a za to jsem byla ráda. ()

Reklama

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba...už jsem viděl pár filmových či seriálových pokusů o to přiblížit tvůrčí proces a zákulisí TV pořadů. A až Studio 60 se to povedlo naprosto dokonale, protože úžasně propojuje žánr komedie a dramatu. 30 Rock se může jít zahanbeně skroutit do kouta a umřít;-) P.S Perryho sice proslavil Chandler z Přátel, ale pro roli Matta v Studio 60 se narodil. ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem se k tomuto seriálu v podstatě náhodou, ale díkybohu (to by se Mattovi nelíbilo:) za ní. Studio 60 mě totiž okamžitě dostalo. Nekonečně perfektní nebo spíš perfektně nekonečné dialogy, zajímavé téma a v neposlední řadě opravdu povedené herecké obsazení! Čtveřici nejoblíbenějších počínaje Stevenem Weberem, Amandou Peet a Bradleyem Whitfordem uzavírá Matthew "Matt" Perry. Ten pro mě vždy byl (a už asi i navždy bude) herec spjatý především s postavou Chandlera, ale v tomhle seriálu ukazuje i trochu jinou tvář. Tvář dost možná ještě o něco bližší jeho skutečnému životu a jeho výkon patří jednoznačně k tomu nejlepšímu. Ano, některé epizody lze označit jako slabší, ale to považuji u seriálů za naprosto normální. Daleko důležitější je pro mě celkový dojem a ten je jednoduše perfektní. I ten závěr je s ohledem na to, že je to první a zároveň poslední řada, takový jaký jsem si ho přál. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Zatím mám za sebou jen čtyři díly, ale líbí. Jo, líbí, Matthew Perry mě mile překvapil a téma, kterak dělat noční show v TV je sakra složitá dřina, je překvapivě koukatelné až poučné, jen člověk tak nějak ztratí ideály o spontánnosti a lidskosti, když takhle čučíval na všechny ty vtípky a hosty v různých Late Night Show with... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (13)

  • Postava Harriet Hayes (Sarah Paulson) je volně inspirována bývalou přítelkyní tvůrce seriálu Aarona Sorkina, Kristin Chenoweth. (Caszidy)
  • Herečka Sarah Paulson získala za roli Harriet Hayes nominace na ocenění Satellite Award 2006 v kategorii nejlepší herečka v dramatickém seriálu a na Zlatý Glóbus 2007 v kategorii nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v seriálu, minisérii nebo televizním filmu. (Roman.Ticka)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama