Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zpěvačka a automobilová fanatička Natasha se proti své vůli stane řidičkou v nelegálních automobilových závodech, organizovaných pro zábavu znuděných boháčů. Její matka je unesena, a pokud ji chce zpět, musí vyhrát... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Gothar 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film som sa vdaka peknemu traileru dost tesil, krasne auta a krasne zeny som dostal, ale to je asi tak vsetko. Pribeh je dost primitivny, herecke vykony obycajne a preteky aut maju dost nerealisticky priebeh. ALE ako lacna zabava po narocnom dni je tento film dobrou volbou. Kto si chce pozriet pekne auta (ake snad este v ziadnom filme v takomto pocte spolu neboli) a pekne zeny, tak tomu tento film mozem odporucit. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když si pouštíte film s vědomím takového renomé, jaké Redline tady na csfd má, obzvlášť mile potěší zjištění, že musíte s hodnocením prudce nesouhlasit. Příběh je skutečně bídný, zbytečně roztrhaný, ale jinak jsem byl v rámci žánru naprosto spokojen. Krásné ženy, rychlá auta, několik pěstních výměn názorů a nějaká ta přestřelka, k tomu příjemná stopáž - co si u akčního filmu víc přát? Režisér Andy Cheng to zbytečně nekomplikoval, a podle mě udělal jenom dobře. ()

Reklama

bobrux 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem již rezignoval na myšlenku dobrého filmu o závodech a Redline mě v tom jen utvrzuje. Předjíždění se na rovince tam a zase zpět a jiné úsměvné ukázky řidičského "umění" se filmu nevyhly, ale narozdíl od Rychle a zběsile si Redline nehraje na nic, čím není. Žádné hluboké myšlenky ani přeplácaný děj, prostě normální béčko od začátku do konce. Miliony lítají tam a zpět, nejluxusnější sporťáky se demolují stejným temptem jako škodovky na vrakovišti a herecké výkony hlavních postav jsou skoro až úsměvné. Pokud hledáte něco na odreagování u čeho budete moci vypnout mozek a místo krve vám koluje Natural98, tak nemůžete v tomto případě zvolit špatně. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

V čem je to jiné než Fast and Furious?? No vlastně v ničem. Víc pevných zadečků, víc rychlých aut, víc drsné muziky a tak trochu vykradený soundtrack z Need for Speed...Tohle se vlastně ani skoro hodnotit nedá. Je jasné, že člověk se de na tento film podívat kvuli výše zmiňovaným věcem, na příběh, herce a kvalitu filmu tu sere pes. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Film z kategorie "notyp**ocotoje?". Děj je něco, co tento naprosto postrádá. Tuna hloupých žvástů, auta a horda prsatých štětek. Hudební výblitky hlavní silikonové super ženy byly už jen poslední hřebík do rakve. Naprosto o ničem. Netuším, proč se ty peníze na rozpočet nepřevedly na konto nějaké humanitární organizace. Alespoň by nasytily hladovějící a tento snímek by mne nepřipravil o kus mého života. Víc nemám, co bych k této tragédii dodal. Snad jen.. Bože, ty to vidíš! Za co?! A proč?! ..AU!!! Film Rychle a Zběsile byl sračka, ale oproti tomuhle je to VELKOFILM! 10% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Film kompletne zafinancoval Daniel Sadek, ktorý do filmu tiež zapožičal celú svoju automobilovú zbierku. Sadek bol jedným z tých, kto zbohatol pred krízou v 2008 na tzv. subprime pôžičkách (profitoval vo výške 5 miliónov amerických dolárov mesačne). Jeho exces, zmaterializovaný aj týmto filmom, bol predmetom dokumentu House of Cards zo špeciálu CNBC Originals z roku 2009. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama