Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyprávění Ladislava Smoljaka a Zdeňka Svěráka o tom, co se může stát při natáčení. (oficiální text distributora)

Recenze (31)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tohle je mé televizní mládí...na tomhle jsem vyrůstal a tahle divácká zkušenost v 80. letech formovala můj pohled na humor a komično... Ať žije mystifikace... Díky, Zdeňku a Láďo...,,Mohli byste nám vyprávět nějakou veselou historku z natáčení?" ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Josef Kemr jednoznačně rulezzz:-)) Špatné nebylo ani vyprávění o zrovna né moc srandě rozumějícímu Jiřímu Menzelovi a vtipu o ženatých manželkách, nebo vyprávění o scéně s rozkládacím otomanem z filmu Na samotě u lesa. Jó co srandy si užijí filmaři během natáčení (kórt tenkrát), to se mohlo a může obyčejnému člověku tak max.zdát, ale ono ostatně i tenkrát tomu nejposlednějšímu člověku a to v jakémkoliv zaměstaní se jí dostalo:-)) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem nikdy veřejně netvrdil, že bych byl vnukem velikého básníka Vítězslava Hálka. Na to je mi dědečkova památka příliš drahá." Veselé příhody z natáčení jsem vždycky miloval. Smoljak se Svěrákem, které jsem tehdy nekriticky obdivoval, totiž k mé nesmírné spokojenosti plodili jednu hovadinu za druhou a pomluvení herci to v závěru svou obhajobou vždycky perfektně rozsekli. Nyní jsem si to celé zreprízoval a pro mě to má pořád své kouzlo. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Výborná mystifikační série vycházející z těch nejlepších tradic absurdního humoru nositelů odkazu génia Járy Cimrmana. Divák se může dovědět, že kaskadér a představitel tvrdých chlápků Zdeněk Srstka ve volných chvílích vyšívá dečky a vnucuje je filmovému štábu, půvabná hvězda českého filmu Libuše Šafránková má temnou minulost nepolepšitelné zlodějky nebo že Vlastimil Brodský za milou tváří skrývá pravou tvář brutálního tyrana. Hravé, provokativní, rošťácké. Drobná spiknutí, na kterých ochotně spolupracovaly samotné oběti. Celkový dojem: 90 %. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Roztomile suchý mystifikační cyklus mi trochu kazily jen příliš dlouhé ukázky z jednotlivých filmů, jinak nemám co vytknout. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Geniální "pravdivé" návraty k slavným "cimrmanovským" filmům, takovou nadsázku u nás mohli stvořit jedině tito dva S+S...:-))) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Vkusné, vtipné. Duo S+S neexhibuje, dává prostor i jiným. Tentýž divák se stále ptá, zda by mohli říct nějakou veselou příhodu z natáčení, a oni musí lovit v paměti, a snaží se mu i jiným vyhovět. ***(19.10.2010) ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Mno... Milé, komické, hravé, ale trochu zbytečné. Možná tyhle historky herci opravdu vypráví na besedách, ovšem Smoljak se Svěrákem zkrátka nejsou Kaiser a Lábus, aby dokázali z fleku vyrábět jednu řachtandu za druhou. Mnohem častěji je to spíš jenom trapné. Ale možná jsem něco nepochopil. To, že mi čas od času někdo vypráví zaručeně pravou historku z natáčení, kterou zahlédl v tomhle pořadu je sice dobrá kůlna, takový milý "back efekt", ale na čtyři hvězdičky to vážně nestačí... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Některé ty z prstu vycucané historky jsou dobré - za každý díl tak jedna - a žily si pak vlastním životem a mnozí jim věřili a někteří dodnes věří (viz Na samotě u lesa kuňkání). Ale na tuhle jednu za díl připadá asi osm dalších ne tak dobrých (třeba voda v botách mi přišla vyloženě trapná) a popravdě Smoljak se Svěrákem nejsou řekněme Čepelka se Šebánkem, aby to uměli podat tak, jak je potřeba. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Duchovní otcové "největšího Čecha", Járy Cimrmana, pokračují ve svých mistrných mystifikacích se skutečnými postavami. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý pořad, nebál bych se říci i seriál, který by měl podle mě vidět každý správný fanoušek humoru Zdeňka Svěráka. Jelikož se tak trochu do této skupiny řadím (ovšem nezastírám, že v Cimrmanech mám dost velké mezery), nemohl se mi tento mystifikační výtvor nelíbit. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto typický Cimrmann - Smoljak a Svěrák si dělají srandu ze svých kolegů, kteří pak na konci se objahují tak, že je vlastně vše pravda. Krátké, zábavné a dobré. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Viděno komplet. 1. díl: Josef Abrhám 3* 1986 2. díl: 3* Vrchní prchni. 3. díl: 3* Na samotě u lesa. 4. díl: 3* Marečku, podejte mi pero! 5. díl: 2* 1988 (Srstka, Kretschmerová) -Odborová organizace malých herců... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Geniální. Kleptomanka Šafránková, tyran Bróďa, děsivá pravda o Zdeňku Angreštovi... totiž Srstkovi... to jsou jen některé neuvěřitelné historky, které Svěrák se Smoljakem ušili na své kolegy a které oni s nadšením (tu menším, tu větším) podporovali.. Co se skrývá za Nárožného špulením rtů? Co tajila Iva Janžurová před manželem? A je to opravdu všechno jen vymyšlené? Nejlepší je ale stejně pomsta Nadi Urbánkové na Svěrákovi. A pravda o Srstkovi. Totiž o Angreštovi. 100%. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Humor značky Svěrák-Smoljak je nesmrtelný a vtipný kdykoliv a kdekoliv. Tedy i tady. Z obyčejného pořadu ve stylu Úsměvy, či podobných udělali setsakramensky zábavnou záležitost. PS: díky němu vím co vyprávý pan Smoljak v Na samotě u lesa kdy mu není v randálu nic rozumět, či proč Petr Nárožný tak smyslně špulí rty na třídních hodinách v Marečku, podejte mě pero:-) ()

Reklama

Reklama