Reklama

Reklama

Barbaři

  • USA The Barbarians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kočovný kmen kejklířů vedený královnou Canary (Virginia Bryant) je přepaden krutým králem Kadarem (Lynch), jenž prahne po kouzelném rubínu, symbolu kmene. Královna talisman včas ukryje a Kadar ji za trest uvězní ve svém harému. Spolu s ní jsou odvlečeni její dva chráněnci, dvojčata Kutchek a Gore (Peter a David Paulové). Bratři jsou drženi v pracovním táboře a od dětství jsou nuceni ke gladiátorským zápasům. Díky tomu z nich vyrostou statní a neohrožení válečníci, kteří se vydávají zachránit svou vládkyni. (J.Connor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Barbar CONAN krát dvě a co se týče demence ještě minimálně na druhou. Asi jedna z vůbec největších fantasy sraček:) Dva bratři-dvojčata vyrostou v barbary, to znamená v neohrožený a úplně vymletý nabušence. Fakt dvojka k popukání. V boji za dobrou věc se utkají třeba s vlkodlačím tragédem, nebo hrozivým dračím zmrdem. V menších rolích potkáte George 'Antropophaga' Eastmana a Michaela 'chicken fuckera' Berrymana - ten je tady přímo kouzelnej. Co víc k tomu filmu říct - prostě úplná demence, ale naštěstí (2x podtrženo) taky dobrá sranda. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

5/10 Ja to teda trochu prepálim, lebo za posledný týždeň som videl skoro všetky talianske sword and sorcery a The Barbarians je vizuálne inde. Ostatne nečudo, veď stál možno desať krát viac ako priemerný apeninský flák. Masky, kulisy (najmä tie modrasté bažiny a jaskyňa) a make-up sú také dobré, že je strašná škoda, aký kolosálny dríst je ten príbeh a najmä jeho prevedenie do rádoby komédie s dvoma hulákajúcimi retardmi v hlavných rolách. Čaro talianskych fantasy je práve v tej natvrdlej serióznosti a ako komediálna sebaparódia to absolútne nefunguje. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Film, vedle něhož vypadá Barbar Conan jako hluboké filosofické drama, s obsazením, vedle něhož vypadá Arnold Schwarzenegger jako charakterní herec. Zvlášť dvojčata Petr Paul a David Paul mnoho talentu nepobrala. Dalo by se říci, že čím více mají svalů, tím méně mají talentu - a oni mají opravdu hodně svalů. Je to škoda, protože na produkci se evidentně nešetřilo, a na výpravě to jde vidět. Prvních pár mlčenlivých minut je přímo vynikajících. Soundtrack nedosahuje kvalit díla Basila Poledourise, ale dobře se poslouchá a dává ději lehounký nádech epiky. Z narychlo natočených klonů Barbara Conana je to jeden z těch lepších filmů, přesto slabý podprůměr. Ale kde jinde je ke slyšení věta "Rychle, přiveďte všechny panny"? ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jsem si jistej, že kdybych to viděl jako malej capart, tak je to u mě číslo jedna :-)) jenomže teď...inu, levnej, hodně hodně béčkovej fantasy masakr s dvouma kulturistickýma bráchama. Chlapi alá Conan tady furt pózujou (nejspíš si to spletli s kulturistickou soutěží), občas si vzpomenou co bylo ve scénáři, tak něco pronesou (dialogy jsou strašně jednoduchý a dicný) a hlavně teda bojujou se srandovním vlkodlakem, podivným drakem a ještě podivnějším Michaelem Berrymanem..no, je to síla, ale koukat se na to dá :) ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Lacinější a brakovější klon Conana. Dvojnásobné porce svaloviny značí v tomto případě dvojnásobnou porci demence. Ale musím říct, že příjemně koukatelné. Pokaždé, když byli oba bratři na scéně jsem se musel pochechtávat jejich mizernému herectví, šíleným dialogům, umělým drakům nebo naprosto tragickým vlkodlakům (nebo co to bylo za ksindla). A bratři Paulovic, kteří v kožešině vypadaj skoro jako teplí bratři v tangách, zatímající svaly připadně se jinak prsící, téměř při každé možné situaci prostě nemají chybu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • David Paul a Peter Paul získali nominace na Zlaté maliny pro nejhorší hvězdy. (Geriel)

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama