Reklama

Reklama

Terminátor: Příběh Sáry Connorové

(seriál)
  • USA Terminator: The Sarah Connor Chronicles (více)
USA, (2008–2009), 22 h 50 min (Minutáž: 41–53 min)

Tvůrci:

Josh Friedman

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Lena Headey, Thomas Dekker, Summer Glau, Richard T. Jones, Edoardo Ballerini, Tony Amendola, Lee Thompson Young, Brian Bloom, Brian Austin Green (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Píše sa rok 1999. Sarah Connorová (Lena Headey) a jej syn John (Thomas Dekker) sa po tom, čo zničili jednu z najvýznamnejších vývojárskych firiem v krajine a odvrátili tak hroziaci Deň zúčtovania, pod falošnými menami zúfalo pokúšajú viesť úplne obyčajný život – čo však vôbec nie je ľahké, keď máte za chrbtom vládnych agentov, ktorí vás považujú za psychopatických teroristov! A tiež... Ďalšie vraždiace stroje z budúcnosti! Napriek tomu, že sa nikdy nezdržia dlho na jednom mieste, predsa len sa terminátorovi T-888 menom Cromartie (Garret Dillahunt) podarí vystopovať Johna a pokúsi sa ho zabiť priamo v jeho novej škole! Ibaže sa ukáže, že Johnova pôvabná spolužiačka Cameron Phillipsová (Summer Glau) je v skutočnosti taktiež terminátor – a jej úlohou je Johna chrániť! Spolu sa im podarí nebezpečnému T-888 ujsť. O niečo neskôr sa aj so Sarah zabarikádujú v bankovom trezore, odkiaľ sa im podarí ujsť použitím časostroja... Po dramatickom skoku do roku 2007 sa všetci traja, spolu s Johnovým strýkom Derekom Reesom (Brian Austin Green), ktorý sa k nim zakrátko pripojí z budúcnosti, pokúšajú zabrániť vzmáhajúcej sa počítačovej sieti Skynet v ovládnutí všetkých strojov a v prevzatí moci nad svetom, ako ho poznáme a opäť raz odvrátiť nemilosrdne sa blížiaci Deň zúčtovania, ktorý má podľa Cameron nastať v roku 2011... Nanešťastie však znovuobjavenie sa Sarah a Johna v roku 2007 neušlo nielen bystrému agentovi FBI Jamesovi Ellisonovi (Richard T. Jones) a Sarahinmu bývalému snúbencovi Charleymu Dixonovi (Dean Winters), ale i vražednému Cromartiemu, ktorý sa opäť vydal v ich stopách... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Neviem prečo tento seriál každý hajtuje, naopak je to parádny seriál a škoda že to zapichli po druhej sérii. 

na příspěvěk reagoval Lojz@

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

SeTTi

Arnold potřeboval prachy ?

 

:-D

 

A na co ty vemeno ? Na večeři ?

 

:-*D

 

Ty seš lůzr.

5 ka je skvělá a pokud to nechápeš tak se klidně poser.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Jakkob

Nj tady je problém, že jsem četl trilogii T2. Hodně povedené čtení. Přímo navazuje na druhý díl a kdyby se to natočilo byla by to bomba rovná předchozích filmů. Té trojce jsem ukřivdil. Není to špatný film. Ve srovnání s tragédií jménem Genesys ( ten Arnie hlavně natočil protože potřeboval prachy). Mohla být každopádně lepší. Ale alespoň představili nového terminátora.

Každopádně seriál nemůže navazovat na třetí díl protože postava Johna Conora byla přesunuta do budoucnosti a on tedy nemohl založit hnutí odporu. Konec vzali hopem protože byl seriál zrušen, tak poslední díly byly dost nabité. Smůla, že se v té době začaly čísla sledovanosti zvedat.

na příspěvěk reagoval Ivoman

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

SeTTi

Nepovedenou? Mě přišla velmi solidní, zábavná a bez větších výhrad ji uznávám jako součást univerza...

na příspěvěk reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Plavii

Ten seriál ale navazuje na dvojku a nepovedenou Vzpouru strojů ignoruje. Proto se ta postava chová jinak.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Plavii

Plavii (hodnocení, recenze)

Všiml si taky někdo chyby v postavě Dr. Silbermana? Podle tohohle seriálu měl po Dvojce skončit v důchodu kdesi v horách, kdežto ve Trojce, jejíž děj následuje po TSCC, dělá posttraumatického policejního psychologa. V seriálu už věří na roboty z budoucnosti, kdežto ve Trojce jasně říká, že to co viděl v Pescaderu byla jen iluze.

 

Jak říkám, tenhle seriál se moc nepovedl.

na příspěvěk reagoval SeTTi

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Mě se to taky poměrně líbilo. Ne že bych byl vyloženě nadšen, ale rozhodně jsem neměl nic proti a seriál nezatracuji, ani nepomlouvám. Spíše přemýšlím, že bych si dal další projekci...

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

SeTTi

Se nedivím, stále tu herečku podezřívám jestli není cyborg :-) Vzpomínám si, jak v jednom díle TBBT jeli vlakem a Summer tam seděla a oni se báli s jít mluvit a mluvili právě o Terminátorovi :-) Ani nevím jestli jsem nezačal seriál náhodou sledovat kvůli tomu....

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

bloy , Eržik

Taktéž se mi to neskutečně líbilo a když seriál skončil, tak jsem to asi týden rozdýchával, že už nebude pokračování. Dlouho jsem měl tento seriál i v TOPce, ale nedávno musel uvolnit místo Supernaturalu :) :/

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Teď jsem koukal, že role Cameron byla přímo psaná pro Summer a nikdo jiný pr o ní nebyl zvažován.

na příspěvěk reagoval Eržik

bloy

bloy (hodnocení, recenze)

Nedocenený seriál, ktorý bol v mnohom lepší ako filmy, vo filmoch nebol nikdy priestor na hlbší myšlienkový kontext a pohľad do vnútorného sveta hrdinov a vôbec ľudskej existencie. Toto bol seriál, ktorý mal dušu. Seriál, ktorý mal plno skvelých nápadov a neťažil len z akčnej stránky veci. Nehovoriac o mnohých podtextoch, ktoré obsahoval. Seriál mal skrátka mnoho odlišných rovín, mnohé stáli za hlbšie zamyslenie. Škoda, že sa nedočkáme nikdy 3.série - ako by to pokračoval dej. 

na příspěvěk reagoval Eržik, BMW12

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

No spíše Terminátor příběh Cameron Phillips. Ten by byl zajímavější. Těch pár dílů kdy byla v podstatě hlavním hrdinou byly stejně nejlepší.

na příspěvěk reagoval Jakkob

elennas

elennas (hodnocení, recenze)

Jakkob

hej pozerateľné. nebola to strata času a celkom by som aj chcela vedieť ako sa s tým John popasuje...mohli by to nazvať "Terminátor: Príbeh Johna Connora" :-))

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

elennas

Právě že to není vůbec tak zlé, jak se o tom jinak píše a mluví. Jasně, není to ani nic extra, ale v rámci seriálové tvorby mi to přijde poměrně zdařilé a koukatelné...

na příspěvěk reagoval elennas

elennas

elennas (hodnocení, recenze)

Konečne som to dopozerala do posledného dielu. Nebolo to zase až také zlé. V tej druhej sérii to trochu haprovalo, ale tak každý diel mal hádam nejaký svetlý bod. Aj keď ako celok mi to trochu nedávalo zmysel, možno som to nesledovala príliš pozorne. Ale zase na druhej strane posledné scény z finálnej epizódy sa mi celkom páčili :-) Poznáš Johna Connora?  :-D 

na příspěvěk reagoval Jakkob

Uživatel Hal9k smazal svůj příspěvek.

Uživatel Hal9k smazal svůj příspěvek.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

třetí série je opravdu škoda. Množství děje co museli nacpat do posledních 3 epizod je prostě moc a bylo jasné že se tam vše nevleze. Smůla že majitele licence nestáli alespoň o ukončení v podobě komiksu, web series nebo alespoon nějaké povídky.

Indy21

Indy21 (hodnocení, recenze)

dr.horrible: Samořejmě se to vydává jiným směrem než fimová série ale ja jsem byl spokojen.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

dr.horrible: Já si myslím že za zkoušku to určitě stojí, min. ten první díl by si stáhnout mohl a pak uvidíš sám. Mě i jako fanouška T-série to nijak neurazilo...

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Ja neviem;mám Lenu celkom rád,terminátorov tiež,ale tie kritiky...Stojí to zato sťahovať??

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Seriál jsem sice neviděl celý,zrovna jsem u druhé série desáté epizody,ale už tomu moc šanci nedávám.Seriál mě nemile překvapil tím, jak je amatérský zpracovaný.Efekty jsou většinou ubohé - poznáte že akce je jen pozadí čehosi,není to přirozené.Akce v seriálu od druhé sezony uvadly,jedna akce se uskuteční jednou za pět epizod.Seriál se dá sledovat,ale kdo očekával jako já trošku více akce, napětí a logiku, tak bude stejně jako já velice zklamán.Seriál prostě odflákli.Víc jak tři hvězdičky si tento seriál nezaslouží.Nerozumím jak se to lidem na imdb.com může tak líbit ?Že tomu dali 7.5/10 ? Podlě mě tento si seriál zaslouží maximálně tak  53% - 55% .

almiralower

almiralower (hodnocení, recenze)

Capik: to je prave to co vysvetlene nie je. Su to len dohady divakov a nic viacej. bohuzial....

Likeness Tie

Likeness Tie (hodnocení, recenze)

Vysvětlí mi prosím někdo konec? Co byla zač Catherina Wever, co se stalo s Cameron (s jejím chipem), jak se mohla změnit ta budoucnost, že Connor už nebyl ten slavnej vůdce a co bylo John Henry?

na příspěvěk reagoval Hal9k, Hal9k

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

V rámci her. obsazení si já osobně taky nemohu stěžovat, na to že to byl seriál...

ogy86

ogy86 (hodnocení, recenze)

Chce tomu dát více než úvodních deset minut a třeba se vám to začne líbit. Já od toho nečekal vůbec nic a pak jsem byl fakt příjemně překvapen. V jistých ohledech je to pro mě lepší pokračování než třeba TSko. Má to pro mě takový půvab a je tam sympatická parta herců v čele se Summer Glau a Lenou Headey

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Na seriál s takovouto tématikou mi to přišlo poměrně slušné a zajímavé...

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

taky sem na to začal čumět,škoda že to není víc akční,ale na to nejsou v seriálech moc peníze no,tak se hlavně kecá :/ 

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

Mystery13: Ja prvně taky, po druhy taky .. ale na potřeti sem tomu dal šanci a chytlo mě to .. má to hodně dobrejch myšlenek a momentů... 

Související novinky

Terminátor bez krve

Terminátor bez krve

09.05.2008

Přestože do obsazení Terminator 4 (tak momentálně zní oficiální název) přibyla kočka z Cesty bojovníka Moon Bloodgood (na nás nekoukejte, my ji na indiánské matrice nezapisovali), pokračování sci-fi… (více)

Reklama

Reklama