Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 3

VOD (1)

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (282)

choze 

všechny recenze uživatele

Komorní thriller, u kterého si ale nikdo nehty napětím neohryže, akce je tu minimum a známé xichty tu až na Dillona nemají co hrát a jen statují. Scénárista si totiž pečlivě namotivoval nudně správňáckého hlavního hrdinu, ale ostatní postavy odfklákl. Linka přátelství narušeného loupeží zůstane nedotažená a komplikace a jejich řešení při obléhání obrněného vozu opravdu nestrhnou. I režijně je to mdlé. Zkuste Hillovy Lotry. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

I přes solidní osazenstvo známých obličejů v čele s Mattem Dillonem, Laurence Fishburnem a Jeanem Renem jen nezajímavé béčko. Opravdu se divím, že takový scénář mohl dostat 25 milionů USD. Jedno klišé za druhým, naprosto předvídané a ještě s několika do očí bijícími nelogičnostmi. Přesto se Antal snaží a jednotlivé obrazy oku docela lahodí, ale za tu stupidnost na více než dvě hvězdy jít nemůžu... No more blood on my hands ()

Reklama

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Některé věci v tomhle filmu mi nepřišly úplně dobře vymyšlené a hrozně mě štvalo plýtvání talentem takového herce, jako je Jean Reno, který v tomhle filmu snad byl jen proto, že se jmenuje Reno a tak to naláká lidi. Protože prostor, který dostal pro svoje herectví, mohl dostat i daleko horší herec. Na druhou stranu jsem se docela dobře bavil, protože jsem nečekal žádné velké zapeklitosti, ale jednoduchou zápletku a trochu akce. A to se mi vyplatilo. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Pravý americký hrdina oceněný Stříbrnou hvězdou, veterán války z Iráku, tvrdě dře, aby uživil svého mladšího bratra, protože jim zemřeli rodiče, ale přesto nemá na hypotéku, je to černoch, kterej v sedmnácti kradl auta, ale dnes seká dobrotu a žije poctivě... Když si tyto věci člověk uvědomí, konečně pochopí, proč se většinu snímku chová jako naprostý a neuvěřitelný pako. Já neříkám, že ty peníze měli ukrást, ale takhle jen zapříčinil smrt nejméně čtyř lidí, z nichž tři byli jeho dobří kamarádi. Další dva kamarádi skončili na doživotí ve vězení, polda v invalidním důchodu a jeden bezďák si už nikdy nekoupil czuczo :'( Buď to měl hned na začátku kategoricky jakýkoliv podíl na jejich akci odmítnout, nebo do konce držet hubu a prachy pak třeba věnovat na dobročinnost. V tomto případě se totiž nedají názory měnit jako v politice po volbách... Začátek ušel, ale jak se Tyrone Hackett začne chovat jako naprostej čurák, tak jde celé dílo do kytek. K tomu nepřispívá ani přehrávající Short, zbytečný Reno a Ward, nudný Antal a neuvažující Dillon a Fishburne. Opravdu odporné je finální klišé, kdy poldu vyslýchají málem ještě na operačním sále a náhodou těsně předtím, než mu zatáhnou zástěnu okolo postele, tak zahlídne zoufalý Hackettův pohled... Tak to jsem si říkal, že to snad není možné. Ještě tam chybělo pár prostřihů na jeho strašlivý zážitek z Vietnamu, totiž z Iráku, kdy mu v náručí umřel nejlepší kamarád a nemělo by to chybu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prva polovica filmu je velmi solidna. Pribeh je dobre nacrtnuty, hlavna postava dostatocne sympaticka, reziser dostatocne zaujme roznymi zaujimavymi kamerovymi zabermi, ale v momente kedy sa ma konecne zacat akcia sa vsetky postavy prepnu do ultradebilneho modu, dej prestava davat zmysel a namiesto solidneho B-ckoveho lupeznickeho thrilleru zrazu sledujeme ten nejubohejsi vyvrazdovaci C-ckovy horor. A Reno vyhrava cenu za najzbytocnejsiu postavu vo filme za rok 2009. Talentovany Nimród Antal ma podobne nestastnu ruku na scenare ako dalsi nedoceneny reziser James Wan. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama