Reklama

Reklama

Městu vládne mafiánský magnát Lenny Cole, který zde získal nemalé jmění podplácením právníků a pozemkových agentů, od kterých zkupuje ty stavební parcely, které chtějí koupit lidé, jenž si na ně půjčili právě od něj. Pak mu totiž musí půjčené peníze vrátit i s úroky. Lenny se obává příchodu mafie z Ruska, a proto s ní raději začne sám obchodovat. Ruský obchodník s pozemky Uri se obchodu nebrání, ale peníze, které chce zaplatit, někdo ukradne. O transakci ví jedině účetní Stella. Samozřejmě by nikoho ani ve snu nenapadlo, že by v tom mohla mít prsty. Tip od ní dostala banda v čele se zlodějíčkem s přezdívkou One Two. Někdo však udělá chybu a neuvěřitelnou náhodou se osud jednoho miliónového obchodu ocitne v rukou drogově závislého a absolutně nespolehlivého rockera Johnnyho, který měl být mrtvý, ale zatím vypadá až příliš živě... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 202)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ritchie je zpět a jeho R'n'Ra uzavírá "mafiánskou trilogii" z londýnského podsvětí, ve kterém se cítí jako ryba ve vodě. Britský Scorsese :-) Poslední přírustek do rodiny není sice tak svižný a efektní jako mladší bratříškové, ale po technické stránce nemá konkurenci a herecké obsazení ho táhne kupředu rychlostí blesku. Butler je prostě frajer a perfektně mu to sedlo. Thandie Newton je nepopsatelná a scény s ní mi připomínaly Tarantinův Pulp Fiction a Miu. Mark Strong má ďábelskou (doslova) formu a už v Labyrintu lží dal najevo, že nové v Ritchieovce bude stejně démonický. Tom Wilkinson je výbornej. ___ Úvodní scénu od věty "Lidé si kladou otázku..." jsem sjížděl minimálně sedmkrát za sebou. ___ Karel Gott chce být stále mlád, a já chci být jedinej pravej RocknRolla! Pardon, já jim už dávno jsem! ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Dynamická a vtipná podívaná. Že by byl Guy Ritchie opět ve formě? Nebýt odbytého konce a poněkud nevyrovnaného přeskakování z jedné postavy na druhou, neměl bych co vytknout. Obsazení je prvotřídní a překvapivě méně známí herci jako Strong, Kebbell nebo náš Roden za sebou nechávají i takové profesionály jako je Butler nebo sexy Thandie Newton. Nejlepší gangsterka několika posledních let. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Čekejte málo, dostanete hodně, tak nějak to dopadlo u mě. Opět se přiznám, že jeden z hlavních důvodů, proč jsem film chtěla vidět, zapříčinily hormony, pro Butlera mám slabost :o) a další slabost mám pro Rock (and Roll) tak jsem si to na doporučení pustila. Každým momentem jsem se chtěla vrhnout na televizi, ale ona se dříve vrhla na mě. Neskutečné scény, u kterých jsem prskala smíchy. Díky bohu, že jsem neměla rýmu, to by nedopadlo hezky. Charizmatický Roden, který když mluví rusky, musím povolat do služby slintací pytlíček. Butler taky nezklamal, kurnik z čeho on je vyrobený a hlas Marka Stronga se tak nádherně poslouchal, asi si ho nahraju a budu poslouchat na dobrou noc. Společně s písničkou I´m a Man (Black Strobe) no ... Prostě tahle akční komedie mi přirostla k srdci :o) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ne tak originální jako Sbal prachy a vypadni, ne tak humorné jako Podfuck a ne tak svižně přímočaré jako oba dva výše jmenované skvosty. Navíc ten odfláknutý casting.. Za něco stojí jen britský Andy Garcia Mark Strong a za slunečními brýlemi se skrývající T.Wilkinson. Naopak nevýrazný Butler nebo Abramovič Roden dali jen zavzpomínat na velkorážní kanóny typu Jones, Statham, Farina či Serbedzija. Ritchie už jednou povedeně vstoupil do téže Temže (Snatch), ale při třetím pokusu s RocknRollou měl plné ruce i nohy práce, aby neutonul. Dej si pozor Guyi - ještě jednou něco takového a bude na tebe číhat pod hladinou Barry Křtitel.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni pulku filmu to je perfektni jizda, proste starej dobrej Ritchie zpet ve svy nejlepsi forme. Zajimavej pribeh, ve kterym se ruzne micha nekolik dejovejch linii a spousta postav, ale ani na chvily se clovek v deji neztrati a ani to nepusobi jak vykradacka Ritchieho prvnich dvou filmu, i kdyz tu de opet o londynsky podsveti a prachy. To vse skvele stylove natoceny, snad jen tech hlasek by tu mohlo bejt vic. Jenze pak bohuzel pride druha pulka filmu a prislo mi, ze se to cely zacne az na par mist docela tahnout, ztraci to na zajimavosti, Ritchie uz tak nak nema co vypravet a konec je stupidni, jelikoz vsechny ty linie uzavre jednou naprosto nedulezitou a vedlejsi zapletkou. Kdyby si to udrzelo uroven prvni pulky, tak bych asi tech 5* dal, ale takle ne. Jinak co se tyce hercu, je to perfektni sestava, ale tak nak mi tu chybela nejaka vyraznejsi cool postava, jedinej na to ma nabeh Toby Kebbell jako fetak a zpevak o kterym vsichni rikaj, jak je desne rocknrolla, coz sem do konce filmu nepochopil, co to jako ma bejt. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (24)

  • Ve scéně, která se odehrává v klubu, hraje skupina The Subways svoji píseň "Rock & Roll Queen". (Baffer)

Související novinky

Zemřel herec Tom Wilkinson

Zemřel herec Tom Wilkinson

30.12.2023

V posledních hodinách roku 2023 bohužel přichází smutné zprávy z Velké Británie. V sobotu 30. prosince totiž filmový svět ve věku pětasedmdesáti let náhle opustil anglický herec nominovaný na dvě… (více)

Rock hubí fašisty

Rock hubí fašisty

15.12.2008

Nejdřív RocknRolla, teď Sgt. Rock. Guy Ritchie se očividně snaží zdůraznit, že pop (ztělesněný jeho nekorunovanou královnou) už je pro něj opravdu minulostí ;-). Samozřejmě s muzikou tohle nemá nic… (více)

Reklama

Reklama