Reklama

Reklama

Na doživotí

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Komedie
USA, (2007–2009), 23 h 3 min (Minutáž: 42–52 min)

Hrají:

Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brent Sexton, Donal Logue, Brooke Langton, Robin Weigert, William Atherton, Jessy Schram, Caroline Macey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Policista Charlie strávil dvanáct let v těžkém vězení za vraždy, které nespáchal. Nový soud mu přiznal pohádkové odškodnění a právo na práci detektiva. Spolu s novou parťačkou ho teď čeká první případ. (oficiální text distributora)

Diskuze

venca

venca (hodnocení, recenze)

teď jsem to dokoukal a je jen škoda že to zrušili. a za další je škoda že ty audio nahravky co charlie poslouchá se nedají najít 

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Zacal som raz pozerat, potom som prestal, neviem uz preco, teraz som sa k tomu vratil, super serial, hlavne postavy, hudba a hlasky. Hlavny dej je tu tak napozadi skor, ale bolo to super skombinovane. 

 (hodnocení, recenze)

korbitch22: je fakt že ty dva díly co jsem přetrpěl v cz nebyly zas tak strašné jak se původně zdálo, ale já se na všechno raději koukám v originále... určitě mě to baví víc a to nemluvím o tom že ten dabing většinou znekvalitní různé zvuky na pozadí, které mnohdy ani nejde slyšet.... pro někoho cypovina, ale mě to sere :)

 (hodnocení, recenze)

zdar.... mám docela brutální problém pomalu ale jistě finišuju tenhle seriál, ale na netu nemůžu najít 9.díl 1.série v eng! pokud už to nandu tak jenom česky a to se nedá poslouchat!!!! nemohl by mi někdo dát odkaz (do pošty) na něco co funguje? díky

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

stevi7: naprosto jeden z nejoriginálnějších,jenže ke konci hrozně odbytej a nedotaženej..jinak ale tenhle seril opravdu žeru ;-)

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

korbitch22: tak Dani tam moc nebyla z toho důvodu, že Sarah Shahi byl těhotná, jj ten konec docela zklamání a uplně stačilo to jenom nějak vysvětlit

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

Merengues9: ač sem to sledoval pilně,díl po dílu,stejně sem to moc nepobral....jak řikám,konec mě zklamal,hlavně že tam posledních =ár dílů,skoro nebyla reesová... :-(

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Co se týče konce, tak jak to vůbec bylo s Nevikovem? Ono to vyznělo jako kdyby Nevikov se s Charliem dřívě znal a proto ho štvalo, že si Reynborn vybral právě Charliho.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

já nad tim hodně přemejšlel,když měl teda být konec,tak určitě záživější a delší.takových 5 dílečku bych přece jen spolknul :-)

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

I když tento seríal patří k tomu nejlepšímu co jsem měl možnost vidět, tak je dobře, že už skončil, přece jenom se to všechno především točilo kolem Charliho ''odplaty''.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

že se nenatočilo další pokračování nechápu a strašně mrzí.ten konec mi nestačil,já chci další nálož Crewse!

 (hodnocení, recenze)

To taky nechápu! Hodně mě mrzelo ukončení této skvělé podívané. :-(

MasterHowl

MasterHowl (hodnocení, recenze)

Bože, MILUJU tuhle show! Snad nejlepší vůbec! Nechápu, JAK ji mohli zrušit. A navíc kvůli BLBÝMU Jayi Lenovi!!!

Pesim4

Pesim4 (hodnocení, recenze)

Tak a je konec. Škoda, jedna z mála kriminálek, která mě hodně bavila...

vejfukCZ

vejfukCZ (hodnocení, recenze)

Tak prave odvisilali na Prime posledni dil. To si delaj srandu ze nenatocej dalsi serie..? Tohle me stve, tocej se samy sracky dal a dal, Tak jde cas uz bezi skoro 100 a je to brak nejvetsi a kdyz se natoci takovejhle paradni serial tak jenom 2 serie, to snad neni mozny.

drunkman

drunkman (hodnocení, recenze)

Life was his sentence and Life is what he got back. A pěkně si ho užívá! Skvělý výběr herců (Damian a Sarah to spolu umí, kapitán v druhé řadě je pěkná osina v řiti, ale když dojde na věc, ví, co má udělat), zajímavé propojení případů a nenásilné interzmezza v podobě výkladu Zen (což je ukrutně vtipné!) a odbíhání k řešení "Charlieho" případu. Poprvé za dobu, co si všímám A. Arkina se mi jeho hraní líbilo - hraje vtipně, ustrašeně, přesně jak má. S tímhle seriálem jsem strávil jeden nepříliš pěkný podzim a přiznávám, viděl jsem ho jen v angličtině, což je asi proč mu dávám plný počet. Ty vtípky jim prostě jdou líp z pusy, čeština si s něčím občas neporadí.. V prvních dílech se "objeví" TV štáb mapující Charlieho Crewse a v posledním díle se dozvíme, proč tam byl (zase se opakuji - ale bylo to fakt vtipné). Sice se mi první díly právě kvůli štábu moc nelíbily (safrblé, koukám na krimi, nebo na nějakej díl ze série Cold Case?!), ale vydržel jsem a stálo to za to. Zvlášť posledních cca 10 dílů a díl se zmrzlým vědcem byl na jedničku. Můžu jen doporučit. A nevím čím to, ale pokaždé, když se Charlie Crews zasmál nebo řekl vtípek, cukl mi koutek :-).

AGO

AGO (hodnocení, recenze)

Ked chcete dalsie serie, podpiste peticiu, mozno motyka vystreli ;) www.PetitionOnline.com/Life2USA/

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Perfektní seriál. Velká škoda jeho konce. A i když právě konec byl až příliš přitažený za vlasy a násilně "ukončený" i tak dám 4*, protože tohle byl po hódně dlouhé době seriál, který jsem prostě musel vidět. Damien a jeho Zen neměli chybu!
PS: Tak mě napadlo, že asi taky začnu koštovat všelijaké ovoce. Vždyť já ty věci, co se válejí v obchoďácích neznám ani jménem.
SPOILER ->
Ten konec mě trochu vadil. Reesová s Cruisem k sobě neměli vzplanout láskou (jak je naznačeno), Reesová měla zůstat s Tidwellem a nucena odejít (vztah s nadřízeným mimo předpisům) třeba právě někam k FBI  tomu "černochovi z FBI" a mohly se tak v seriálu odvíjet dvě paralely seriálu. Crewsovi by zůstala za parťačku ta "nová černoška" - ta ani nějak nedostala moc příležitost se v seriálu ukázat na to, jak ty její schopnosti a plány scénaristé představovali.
<- SPOILER

Freemantle

Freemantle (hodnocení, recenze)

Jo, tento seriál je opravdu dobrý, nicméně 3. sezóna už dle informací ze zahraničních serverů ASI nebude... Popularita údajně klesala, takže se tvůrci rozhodli od natáčení upustit. Uvidíme, co přinese čas.

Mchazik

Mchazik (hodnocení, recenze)

Tak tenhle seroš mě fakticky dostal. Je muj nejoblíbenější hned po Přátelí. Charlie Crews mě vždycky dostane těma svíma hláškama. Policajt kterej seděl bezdůvodně 12 let ve vězení a zkusil si tam opravdoví peklo a ktomu se jeste dokázal vratil zpet k policii chce kuraz. A tam se vratil i pres to ze dostal finanční odškodnění od státu, místo toho mohl ležet nekde na pláži a válet šunky. Já jsem se dotodle seroše totálně zabouchla. Všem kteří maj rádi zabavnou krimi/komedii/akční/drama opravdu s velkoupodporou doporučuju.!!!

 (hodnocení, recenze)

čau mohly byste mi prosím napsat stránku na kterýse koukáte on line? já jí nikde nemůžu najít děkuju moc :D

made1

made1 (hodnocení, recenze)

Určitě je nás víc, ale musím říct, že ten konec - ta část v autě, byla tak křišťálově jasně krásná, že jsem si to musela pouštět několikrát za sebou, abych ti to opravdu vychutnala a vzhledem k tomu, že jsem ten seriál opravdu shlédla ve třech dnech, zanechalo to ve mně asi hlubší pociti, než když jeden seriál jeden díl týdně.

hunty

hunty (hodnocení, recenze)

jo zrusili ho, druha serie ma 21 dilu, je to tak nejak ukonceny, ale samozrejme neuspokojive... asi nejsem sam kdo to "oplakal"

Fordik

Fordik (hodnocení, recenze)

Lidi, co víte o tomto seriálu, opravdu ho zrušili a další díly nebudou? Já na NETu nemůžu nic najít.

johnson

johnson (hodnocení, recenze)

No, to mě fakt tak sere. Konečně zas nějakej dobrej seriál, na kterej se dá koukat a je rozumnej a oni ho zruší. Na hovno prostě.

made1

made1 (hodnocení, recenze)

Tak prima se chytila, ale moc by mě zajímalo jak dokáže tak skvělý seriál zabít český dabing.

reypal

reypal (hodnocení, recenze)

Tak 2.serie byla posunuta na 3.10.08 ale aspoň že bude :) Jinak titulky na všechny díly jsou na titulky.com

fishki

fishki (hodnocení, recenze)

Vyzerá to tak, že prvá sezóna ostáva s jedenástimi dielami...ďalší sa bude asi rátať do druhej a premiéru by mal mať 1.9....

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

tak super!! NBC objednala dalsich 9dilu.. takze to bude plnohodnotna serie .. so bude 13+9 epizod.. gut gut.. to same je u serialu Chuck

Související novinky

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Reklama

Reklama