Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tento snímok je aj pre mňa, ako vyznávača okrajových žánrov, dosť rozpačitý. To, že v sebe spája nespojiteľné žánre, to by mi ani tak nevadilo, naopak niektoré hudobné časti ma dosť pobavili. Problém je, že v sebe spája to NAOZAJ vtipné s tým NAOZAJ trápnym. Jednu scénu sa smejem od ucha k uchu a ďalšia ma svojou trápnosťou donúti zamračiť sa. Taká je už raz TROMA:D. Ale ku gore scénam v ich typickom tromáckom prevedení nemám väčšie výhrady. Škoda, že ich bolo vo filme (na môj vkus a očakávanie) trošku málo. Je tam síce jeden 5-minútovy gorefest, kde sa trhá a požiera úplne všetko a vyzerá to ako pocta Braindeadu, ale to je pre fanúšika spllateru trošku málo. Takto zostal film na polceste medzi odpadom a 5* a nechýbalo veľa, aby sa prehupol k obom stranám. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

To nejlepší co jsem od Lloyda Kaufmana viděl,-gebil sem se s jen krátkými pauzami na nádech a výdech furt dokola.Vidět mě Lloyd, měl by ze mě určitě radost,jakože ze vzorového typa cílové skupiny.--DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ-- po celou dobu natáčení nebylo ublíženo jedinému živému kuřeti!! Všechny byly podříznuty ještě před natáčením,které bylo pravděpodobně kratší než je stopáž filmu. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Dávám dvě hvězdičky ne proto, že bych se cítil znechucený, ale proto, že tenhle film tak nějak nemá šťávu, pokud ovšem nepočítám těch několik scén s procitnutím mrtvých kuřat a následným brutusem. Ke konci už mi film přišel zdlouhavý a těm zmutovaným nebožákům jsem přál, ať místo opětovného znovuvstávání raději dojdou pokoje. (587.) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem od svého prvního tromáckého filmu takřka cokoli a hrozně moc jsem se na něj těšil. Bohužel jsem jím opravdu výrazně zklamán, takovou samoúčelnou odporností nejvyššího kalibru jsem byl vážně nepříjemně překvapen. Ba co víc, ten film není ani trochu vtipný (o to vydatněji je trapný), což mě kvůli obecným názorům na Troma filmy naprosto ohromilo. Poultrygeist tak může zaujmou snad jen (asi) typickou krvavostí, úchylností a ztřeštěností, nebo množstvím přemrštěného gore (jde to spolu ruku v ruce). To mi rozhodně nestačí, a tak se radši nejspíš do dalších výtvorů tohoto studia pouštět nebudu. Kde se berou ta pětihvězdičková hodnocení nechápu, to se vám to fakt tak líbí? :-0 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Samozrejme je to úplná blbosť, ale tak neskutočne vtipná, zvrátená, krvavá, brutálna, originálna, šialená a výborne natočená, že ju musím pochváliť. Ináč mi to trocha pripomenulo tohtoročný kraťas Brutal Relax, a tomu som dal plný počet. Hviezdičku strhávam za prvú nudnejšiu polhodinu. Ale ten masaker v druhej polovici, to bolo niečo neskutočné! Jednoducho vydarená krvavá jazda. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)
  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)

Reklama

Reklama