Reklama

Reklama

Bu neng shuo de mi mi

všechny plakáty
Trailer
Hongkong / Tchaj-wan, 2007, 101 min

Na střední školu Tamkang přichází do hudební třídy nový student Le. Ze staré klavírní učebny slyší tajemnou skladbu, jde se proto podívat za zvukem. Spatří tu dívku Yu, se kterou se ihned spřátelí a tráví s ní poté spoustu času. Jenže jednoho dne uvidí Yu Lea s jinou dívkou, a tak uteče. Le na ni čekává před jejím domem, ale dívka se stále neukazuje. Nakonec mu jeho otec poví neuvěřitelný příběh o jedné dívce a hudební skladbě s názvem Secret… (JxMx)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Bez váhání jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl. Všechno je tu takové, že vás to do sebe prostě vtáhne a nepustí ani po skončení; všechno je natočené tak, že by mě filmošťouralové hodně překvapili, kdyby si něco vymysleli. Secret je něco, co se musí vidět a zároveň něco, co snad každý musí alespoň trochu cítít. Přenádherná romance. ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Postavy sympatické, prostredie školy tak isto, pekná hudba, piano battle ako výborný nápad, taktiež mi sadlo zafarbenie filmu. V polovici to trochu stratilo tempo, potom ma to ale prekvapilo (keď už som si myslela, že viem o čo ide, prekvapilo ma to druhý raz) a finále bolo strhujúce. A Chou má talent. ()

Reklama

Giggs 

všechny recenze uživatele

Nadherne rozohrany milostny pribeh 2 stredoškolakov, ktory prinaša plnu hrsť krasnych pocitov. Pomaly a veľmi prijemne plynie až do onoho zvratu(podobnu zaludnosť som očakaval), ktory je na môj vkus mierne prekombinovany, avšak rozhodne nie zly. Byť to tajomstvo jednoduchšie, mohlo to byť dokonale dielo. Napriek tomu je Secret vysoko nadpriemernou romancou. Oh, skoro som zabudol.... UŽASNA HUDBA!!! ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoilery k celému snímku. Je docela divné, že u romantického snímku začlo fungovat mé hororové já a hned od začátku jsem si říkal, že něco nehraje. Myslel jsem, že hlavní hrdinku vidí pouze on, protože snímek dává až moc najevo, že není vidět ostatním. Takže se dá říct, že jsem se trefil, ale pointa asi nenapadne nikoho. A každy jí možná nepříjme, já osobně jsem z ní nadšen, tak jako z celé závěrečné půhodiny, která vygraduje nádhernou scénou až mi z ní šel mráz po zádech a to se mi u romatického snímku ještě nikdy nestalo. 10/10. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Červená knižnica na plátne nie je na zahodenie, pokiaľ obsahuje v sebe srdcervúce vlnenie. Namiesto neho sa v Tajomstve dostaví len tuctový príbeh študentskej lásky. Originalitu má zaručiť jeho skutočná podstata, spočívajúca v mystickom tajomstve. Zobrazenie scén jeho odkrytia ale sprostredkúvajú scény vylepšené digitálnymi trikmi, ktoré namiesto povznášajúceho pocitu úžasu zanechali emócie len v stave chladného psieho ňufáka. Súhlasím s Rudovousom - zázrak sa nekoná. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Překlad čínského názvu zní: "Tajemství, které nesmí být vysloveno". (Jirka_Šč)
  • Yuhao Zhan, druhý účastník klavírního duelu, je i ve skutečnosti vynikajícím klavíristou. S Jay Chouem vystupují a předvádějí "klavírní bitvy" naživo. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama