Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu objektivní, protože musím dát čtyři hvězdičky prakticky za nic. Jen za ty pejsky. Všichni milovníci psů musí ten film mít rádi, i když je to jen další snímek, který těží z toho, co frčí, a to jsou zvířátka. Roztomilí pejsci, leguán, štěňátko ve vlaku, to prostě musí zabrat, ne? Pro mě to táhne dobrman, pro které mám velikou slabost, takže opravdu dávám čtyři hvězdičky především za hlavní postavičky. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Dneska se dá natočil film opravdu o všem, i o rozmazlenejch psech z Beverly Hills. Čivava se ztratí kdesi v Mexiku a všichni se můžou posrat, jen aby ji zachránili. Všichni psi samozřejmě mluvěj a podávaj lepší "hereckej výkon" než lidi, včetně šerednej a nesympatickej Jamie Lee Curtisové a velkotlamy Piper Peraboovej (tej to ale sekne), páč dostávaj mnohem větší prostor než lidi. Ti jsou odsunuti do role komparzu. Je to zhovadilost, což se dalo čekat. Neškodná volovinka pro děti, která svým sentimentem až tak nesere, teda kromě posledních asi deseti minut, to se mi zvedal kufr. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem docela dobrá guilty pleasure, u který budou malý děti chrochtat blahem a smát se od první do poslední minuty a starší diváci se budou jenom divně tvářit a občas se nad tou blbosti uchychtnou. Když si ale řeknu, že o nic víc asi ani tvůrcům nešlo, tak to dopadlo vlastně přesně tak jak chtělo. Jo a minutu ticha za Jamie Lee Curtis. Smutné, kde až můžou někteří dřívě slavní herci skončit. ()

Rosana odpad!

všechny recenze uživatele

Eh... to snad nemyslej vážně... Já to teda dokoukala, protože jsem byla děsně zvědavá, na co v týhle P*****Ě ještě přijdou. Čekala jsem poslání jako v pohádce (přátelství, hrdinství, poučení) a pak aspoň hudbu (to je možná jediné, co vidělo umění aspoň z rychlíku) ale fakt lidi, fakt ne! Čivaví sekta mě málem přinutila stisknout STOP, ale poblila jsem se až u závěrečného titulku "pokud chcete adoptovat zvíře, musíte počítat s tím, že je to závazek". Při psaní tohohle komentáře jsem si opět ublinkla. Mám chuť na čivaví řízky... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Něco málo o zvířátkách a o lidech ... vlastně - abych byla přesnější: Něco víc o lidech a k tomu něco málo o zvířátkách - navzdory faktu, že zvířátka obsadila prakticky všechny hlavní úlohy. V každém případě se potkáte s neobyčejně vstřícným a laskavým vyprávěním, které se nebojí angažovat OPRAVDOVÉ čtyřnohé herecké hvězdy (alespoň co se pejsků dotýká) a digitální animací si vypomáhá jen v míře nezbytně nutné, což považuji za čin hodný obdivu - a především následování. Ovšem žádné velké iluze si nedělám: Skutečná zvířátka mají své nároky, potřeby - a především svou hlavu, což se o jejich digitálních dvojnících řict nedá. A tak se obávám, že nastává definitivní soumrak zvířátek opravdových a naopak nadějný úsvit zvířátek digitálních, která jsou absolutně poslušná a schopná pracovat každý den čtyřiadvacet hodin bez přestávky - a bez sebemenších známek hladu, žízně, únavy či nechuti. Nicméně příběh čivavy z Beverly Hills je ze staré školy, třebaže se neodříká nových technologických možností. Je vtipný, vynalézavý a hravý - a přitom si na nic nehraje, když bez obalu cílí na ty z vás, kteří mají rádi zvířátka ... a třeba i lidi. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama