Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Rosana odpad!

všechny recenze uživatele

Eh... to snad nemyslej vážně... Já to teda dokoukala, protože jsem byla děsně zvědavá, na co v týhle P*****Ě ještě přijdou. Čekala jsem poslání jako v pohádce (přátelství, hrdinství, poučení) a pak aspoň hudbu (to je možná jediné, co vidělo umění aspoň z rychlíku) ale fakt lidi, fakt ne! Čivaví sekta mě málem přinutila stisknout STOP, ale poblila jsem se až u závěrečného titulku "pokud chcete adoptovat zvíře, musíte počítat s tím, že je to závazek". Při psaní tohohle komentáře jsem si opět ublinkla. Mám chuť na čivaví řízky... ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

V jednej veci musím súhlasiť s užívateľom s nickom Pilouš. Film si rozhodne nezaslúži hodnotenie Odpad. Konečne zase raz typická Disneyho rozprávková komédia s absolútnym happyendom(naozaj všetko skončí dobre). Superštek (jak od Bolta) na konci je už silné kafe, ale je to raz rozprávka, tak relaxujte a smejte sa, rozhodne je na čom. Mexický chameleón hláškuje jedna radosť. Toto je ultimátne nezávadný film na rodinné kino. Po všetkých tých vulgárnych, sexistických, ultra teen-cool somarinách je toto ambrózia. PS: Čivavy(ani iné mini psi) nie sú moje obľúbené plemená, ale nezaložím na tom hodnotenie filmu, však MartyMcFly89 . ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Film byl sice určen dospělým, ale nevím, jak těm by se mohl líbit... Zvířátka se určitě více líbily dětem a taky humor a některé opravdu do krajnosti (absurdnosti, trapnosti) dovedené scény dospělého určitě odradí. Celkově bych řekla, že děti do 10 let to určitě nadchne, ty větší už vás s tím pošlou do háje. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Proč se dávají peníze na takovéhle filmy? Laciný přiběh, který osloví děti nebo emocionálně zamrzlé lidi s útlocitnou láskou pro vše rozkošné a zvířecí. Připouštím, že děj má něco do sebe, ale je v něm tolik nelogičností a děr, že si člověk až říká, jestli si toho ty děti taky nevšimnou. Přínos filmu vidím v tom, že se děti třeba naučí starat o své domácí miláčky, jenže je to vykoupeno dezinformacemi a blbnutím jejich mozků. Po tomto filmu doporučuji shlédnout film Carriers (2009), abyste procitli. 15% = 1/5 ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ukážková, americká hovadinka, ktorá slúži na pobavenie hlavne mladšieho publika. Trápnučké, sem tam ľahko vtipnučké, uletené, vyčančané, bezduché rodinné dobrodružstvo s rozprávajúcimi zvieratami. Treba uznať, že to bolo milé v takej veľkej miere, ako aj stupídne. Za zlé to ale pokladať nemôžem. Bez ohľadu na to, aká je Čivava z Beverly Hills veľká hovadina som sa bavil. Navyše mám slabosť pre zvieratá a zvlášť tie rozprávajúce. 50% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama