Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Proč se dávají peníze na takovéhle filmy? Laciný přiběh, který osloví děti nebo emocionálně zamrzlé lidi s útlocitnou láskou pro vše rozkošné a zvířecí. Připouštím, že děj má něco do sebe, ale je v něm tolik nelogičností a děr, že si člověk až říká, jestli si toho ty děti taky nevšimnou. Přínos filmu vidím v tom, že se děti třeba naučí starat o své domácí miláčky, jenže je to vykoupeno dezinformacemi a blbnutím jejich mozků. Po tomto filmu doporučuji shlédnout film Carriers (2009), abyste procitli. 15% = 1/5 ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Něco málo o zvířátkách a o lidech ... vlastně - abych byla přesnější: Něco víc o lidech a k tomu něco málo o zvířátkách - navzdory faktu, že zvířátka obsadila prakticky všechny hlavní úlohy. V každém případě se potkáte s neobyčejně vstřícným a laskavým vyprávěním, které se nebojí angažovat OPRAVDOVÉ čtyřnohé herecké hvězdy (alespoň co se pejsků dotýká) a digitální animací si vypomáhá jen v míře nezbytně nutné, což považuji za čin hodný obdivu - a především následování. Ovšem žádné velké iluze si nedělám: Skutečná zvířátka mají své nároky, potřeby - a především svou hlavu, což se o jejich digitálních dvojnících řict nedá. A tak se obávám, že nastává definitivní soumrak zvířátek opravdových a naopak nadějný úsvit zvířátek digitálních, která jsou absolutně poslušná a schopná pracovat každý den čtyřiadvacet hodin bez přestávky - a bez sebemenších známek hladu, žízně, únavy či nechuti. Nicméně příběh čivavy z Beverly Hills je ze staré školy, třebaže se neodříká nových technologických možností. Je vtipný, vynalézavý a hravý - a přitom si na nic nehraje, když bez obalu cílí na ty z vás, kteří mají rádi zvířátka ... a třeba i lidi. ()

Reklama

rytir1 

všechny recenze uživatele

Pro většinu uživatelů je to jen kýč, kde dovedou hodnotit snad jen rozpočet, hudbu a Piper Perabo. Skutečný divák ale pozná příjemnou komedii se sympatickými pejsky. Samozřejmě, že od takovýchto filmů nelze čekat více, ale tyto filmy ani nejsou určené aby v nich něco více bylo, což některým jaksi uchází. ()

kesinaa 

všechny recenze uživatele

POZOR NA SPOILERY. Bělostná rozmazlená čivava v růžovém oblečku a diamanty na obojku je unesena mexickým gangem nezodpovědné Rachel, která ji měla hlídat, a nemilosrdně poslána do arény na psí zápasy proti zabijáckému dobrmanovi, jehož jméno zní v překladu ze španělštiny ,,Ďábel". Konec pohádky? Kdepak! Teprve začíná dobrodružství otravné čivavy Chloe, jejíž parta přátel se skládá z bývalého policejního německého ovčáka, dvou dalších psů, leguána, krysy a spousty dalších čivav, které se pokoušejí vysvětlit dámě z Beverly Hills, odkud skutečně pochází. Ti všichni se snaží Chloe pomoci vrátit se domů, jenže v patách jim je El Diablo s GPS na obojku, vyslaný mafiánem Velasquezem, aby Chloe přinesl. V průběhu filmu se dozvídáme, že Delgado, poněkud mrzutý ovčák, býval policejním psem, který právě kvůli Diablovi přišel o čich a musel proto ze služby odejít. Ačkoliv mu leze Chloe svým neustálým povídáním na nervy, snaží se jí i přes všechny překážky v podobě hladových pum, ujíždějícího vlaku i vycvičeného Diabla pomoci vrátit se domů. Film jsem viděla poprvé jako asi desetiletá a moc se mi líbil. Roztomilí pejsánci načančaní v oblečcích, dobro vítězící nad zlem i sympatický zahradník Sam mě vždy na celých 88 minut spolehlivě přikovali k televizní obrazovce. Nedávno jsem si film po deseti letech pustila znovu a místo rozplývání se nad mluvícími čivavami a leguány jsem se téměř celý film smála nesmyslům, které film bohužel provázely. Jako pohádka pro děti dobré, ale např. + spoiler + aby byl Diablo v americkém útulku adoptován paní s vášní pro růžové šatičky mi přišlo uhozené. Ale na druhou stranu, pokud by ho utratili,už by to nebyla pohádka pro děti, že? Shrnutí: + krásní psi, krásná příroda, dobrodružství čivavy a jejich psích i lidských přátel - kýčovitý a klišé děj, rozmazlená čivava a její majitelka (teta Viv) 55% ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

V jednej veci musím súhlasiť s užívateľom s nickom Pilouš. Film si rozhodne nezaslúži hodnotenie Odpad. Konečne zase raz typická Disneyho rozprávková komédia s absolútnym happyendom(naozaj všetko skončí dobre). Superštek (jak od Bolta) na konci je už silné kafe, ale je to raz rozprávka, tak relaxujte a smejte sa, rozhodne je na čom. Mexický chameleón hláškuje jedna radosť. Toto je ultimátne nezávadný film na rodinné kino. Po všetkých tých vulgárnych, sexistických, ultra teen-cool somarinách je toto ambrózia. PS: Čivavy(ani iné mini psi) nie sú moje obľúbené plemená, ale nezaložím na tom hodnotenie filmu, však MartyMcFly89 . ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama