Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem docela dobrá guilty pleasure, u který budou malý děti chrochtat blahem a smát se od první do poslední minuty a starší diváci se budou jenom divně tvářit a občas se nad tou blbosti uchychtnou. Když si ale řeknu, že o nic víc asi ani tvůrcům nešlo, tak to dopadlo vlastně přesně tak jak chtělo. Jo a minutu ticha za Jamie Lee Curtis. Smutné, kde až můžou někteří dřívě slavní herci skončit. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Zábavné a srandovní od začátku do konce, vážně mě to moc rozesmálo. Nejvíce mě pobavily "divoké" čivavy, které se přiřítily na pomoc Chloe (za tím rozprášeným pískem jsem čekala nějaké obrovské zvíře, a ono to bylo spoustu malých čivavek:-)). Prostě senzační komedie pro odreagování a chvilku nepřemýšlení. ()

Reklama

kesinaa 

všechny recenze uživatele

POZOR NA SPOILERY. Bělostná rozmazlená čivava v růžovém oblečku a diamanty na obojku je unesena mexickým gangem nezodpovědné Rachel, která ji měla hlídat, a nemilosrdně poslána do arény na psí zápasy proti zabijáckému dobrmanovi, jehož jméno zní v překladu ze španělštiny ,,Ďábel". Konec pohádky? Kdepak! Teprve začíná dobrodružství otravné čivavy Chloe, jejíž parta přátel se skládá z bývalého policejního německého ovčáka, dvou dalších psů, leguána, krysy a spousty dalších čivav, které se pokoušejí vysvětlit dámě z Beverly Hills, odkud skutečně pochází. Ti všichni se snaží Chloe pomoci vrátit se domů, jenže v patách jim je El Diablo s GPS na obojku, vyslaný mafiánem Velasquezem, aby Chloe přinesl. V průběhu filmu se dozvídáme, že Delgado, poněkud mrzutý ovčák, býval policejním psem, který právě kvůli Diablovi přišel o čich a musel proto ze služby odejít. Ačkoliv mu leze Chloe svým neustálým povídáním na nervy, snaží se jí i přes všechny překážky v podobě hladových pum, ujíždějícího vlaku i vycvičeného Diabla pomoci vrátit se domů. Film jsem viděla poprvé jako asi desetiletá a moc se mi líbil. Roztomilí pejsánci načančaní v oblečcích, dobro vítězící nad zlem i sympatický zahradník Sam mě vždy na celých 88 minut spolehlivě přikovali k televizní obrazovce. Nedávno jsem si film po deseti letech pustila znovu a místo rozplývání se nad mluvícími čivavami a leguány jsem se téměř celý film smála nesmyslům, které film bohužel provázely. Jako pohádka pro děti dobré, ale např. + spoiler + aby byl Diablo v americkém útulku adoptován paní s vášní pro růžové šatičky mi přišlo uhozené. Ale na druhou stranu, pokud by ho utratili,už by to nebyla pohádka pro děti, že? Shrnutí: + krásní psi, krásná příroda, dobrodružství čivavy a jejich psích i lidských přátel - kýčovitý a klišé děj, rozmazlená čivava a její majitelka (teta Viv) 55% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tento film paradoxne viac zaujal môjho päťročného syna, (aj to len na jedno pozretie) hoci primárne by to mala byť komédia pre dospelých. Takže tie dve hviezdy sú od môjho syna, u mňa by to bol odpad jak prase. Ak by som sa mal ja opakovane dívať na potulujúcu sa a z kabelky stratenú čivavu strácajúcu botičku a náhrdelníček a bojujúcu s dobermanmi, zrejme by niečo s mozgovňou nebolo v poriadku. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Dneska se dá natočil film opravdu o všem, i o rozmazlenejch psech z Beverly Hills. Čivava se ztratí kdesi v Mexiku a všichni se můžou posrat, jen aby ji zachránili. Všichni psi samozřejmě mluvěj a podávaj lepší "hereckej výkon" než lidi, včetně šerednej a nesympatickej Jamie Lee Curtisové a velkotlamy Piper Peraboovej (tej to ale sekne), páč dostávaj mnohem větší prostor než lidi. Ti jsou odsunuti do role komparzu. Je to zhovadilost, což se dalo čekat. Neškodná volovinka pro děti, která svým sentimentem až tak nesere, teda kromě posledních asi deseti minut, to se mi zvedal kufr. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama